Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Επίτιμο Δημότη Φλώρινας ανακηρύσσει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας το Σάββατο


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας (ΑΔΣ 222/2012) στις 28 Ιουλίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Σήμερα η άφιξη του Αρχιεπισκόπου στη Φλώρινα- Αναβολή της εκδήλωσης της Παρασκευής για την Κυριακή


Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης «Με δάκρυ, με αίμα και με όραμα», η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερωνύμου.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ενδιαφερομένων για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας


Το εργατικό κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ΄αριθ. ΚΟΧ 5.301/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Φλώρινας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Ολοκληρώθηκαν τα watersports του 16 Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα watersports του 16 Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα. Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. 

Θετική η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση αγροτικού δρόμου στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας


Υπό την Προεδρία της Προέδρου κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012  με δύο θέματα προ ημερησίας διάταξης και έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης είναι:

Εργασιακές σχέσεις- «Ζούγκλα» για τους εργαζόμενους


Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για το α' εξάμηνο του 2012, είναι δηλωτικά της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων και της εργασιακής ζούγκλας που συνεπάγεται, για τους εργαζόμενους, η ευελιξία στην εργασία, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες του κεφαλαίου στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος στη Φλώρινα

Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Συνεδριάζει την Τρίτη 24 / 7 / 2012 και ώρα 10:00 π.μ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
1.                  Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2.                  Έγκριση διενέργειας πρόχειρού διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων φθορισμού για αντικατάσταση των παλαιών στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος του Λεχόβου


Τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος του Λεχόβου από τα ναζιστικά στρατεύματα, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012.
Οι εκδηλώσεις μνήμης ξεκίνησαν με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος και Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 23 Ιουλίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας


Συνεδριάζει σήμερα στις 6:00μμ το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Θέμα 1ο: Παρουσίαση μελέτης του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: «Τεκμηρίωση του κόστους μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας σε καθεστώς χαμηλής λιγνιτικής Παραγωγής».

Συγκέντρωση στη Φλώρινα για τους χαλυβουργούς


Κάτω τα χέρια από τους χαλυβουργούς!
Τη Δευτέρα, 23/7/2012, πικετοφορίες και συλλαλητήρια αλληλεγγύης σ’ όλη τη χώρα:
Στη Φλώρινα, στις 8:00΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία.