Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τρίτη μέρα Δράσεων για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Οι διδάσκοντες του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, το διοικητικό προσωπικό, παλεύουν για να έχει ζωή αυτός ο τόπος!

Τριήμερες εκδηλώσεις στο Φλάμπουρο



Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Το Φλάμπουρο»  σας προσκαλεί στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις για το τριήμερο 16,17 και 18 Μαρτίου 2013, που θα πραγματοποιηθούν στην Τ.Κ. Φλάμπουρου Φλώρινας.

Στην Ευρώπη του 2020 Περιφέρεια χωρίς Πανεπιστήμιο;



Η νέα ευρωπαϊκή Στρατηγική «Ευρώπη 2020» (διάδοχος της Στρατηγικής Λισσαβόνας) καθορίζει ως προτεραιότητες τρεις αλληλένδετες πτυχές της ανάπτυξης:

Παλεύουμε για ένα αυτοδύναμο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Διδάσκοντες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη των διοικητικών υπαλλήλων, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 13 Μαρτίου, μαθήματα στην πόλη της Φλώρινας με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες τους, για να υπενθυμίσουν με αυτόν το συμβολικό τρόπο, ότι τα Πανεπιστήμια δημιουργήθηκαν από τις κοινωνίες για τις κοινωνίες.

Οι πολιτικές της μνημονιακής κυβέρνησης και της τρόικας οδηγούν σε κατάφωρη παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας



Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα που οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό εργάτη ήρθε να προστεθεί στη λίστα σειράς ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί στη Δ.Ε.Η. της Π.Ε. Φλώρινας το τελευταίο διάστημα.

Επισκέψεις σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας



Το φράγμα της Τριανταφυλλιάς και τον κάθετο άξονα Φλώρινα – Νίκη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Ανάπτυξης Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Τομέα Χρήστο Ευαγγέλου.

Συγχαρητήρια επιστολή του Μητροπολίτη Φλώρινας στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης



Ἐντιμότατε Κύριε Ὑπουργέ,
διὰ τῆς παρούσης ἐπιθυμοῦμεν νὰ ἀπευθυνθῶμεν προσωπικῶς εἰς Ὑμᾶς, προκειμένου νὰ διατυπώσωμεν θερμοτάτους εὐχαριστηρίους καὶ συγχαρητηρίους λόγους, ὁμοῦ μετὰ τῆς εὐαρεσκείας ἡμῶν, διὰ δύο ἄξια στελέχη τῆς Ἑλληνικῆς Ἀστυνομίας,

Σύλληψη δύο ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος



Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ακόμη ημεδαπού.
Την Πέμπτη (14-03-2013) το πρωί, στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 28χρονο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και

Οι αρκούδες στο Νυμφαίο ξύπνησαν και σας περιμένουν…



Οι αρκούδες ξύπνησαν στο Καταφύγιο της Αρκούδας και περιμένουν να τις επισκεφθείτε στο Νυμφαίο! Ήδη εδώ και μερικές ημέρες στο εσωτερικό του καταφυγίου παρουσιάζεται κινητικότητα με τις αρκούδες να κάνουν μικρές και μεγάλες βόλτες, να παίρνουν το μπάνιο τους στις 2 μικρές λιμνούλες του Καταφυγίου.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρείς Αγώνες στα play-offs της Β ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς




Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρείς Αγώνες στα play-offs της Β ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς.
Έτσι μετά την ήττα στη πρεμιέρα απο τον Άγιο Γεώργιο  Γρεβενών κατα την οποία οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν 28 βολές έναντι 6 των γηπεδούχων,

Ενημέρωση υποψηφίων επενδυτών



Στο Κοινοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Αετού, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τον Άξονα 3 "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013. Συνδιοργανωτές της ενημερωτικής συνάντησης ήταν ο Δήμος Αμυνταίου, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.–ANKO και η Αναπτυξιακή Φλώρινας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.-ΑΝΦΛΩ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Την Πέμπτη (14-03-2013) το βράδυ, στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 50χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η πορεία των οδικών έργων στη Δυτική Μακεδονία στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Δακή με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων



Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Αποτελέσματα πανελλήνιων αγώνων αλπικού σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας



Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παίδων 1 και Κορασίδων 1 που διοργανώθηκαν από τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Μαρτίου.

Παιδικός χορός από τον ΠΗΓΑΣΟ Φλώρινας


Απάντηση Υπουργείου Οικονομικών στην ερώτηση του Γ. Κασαπίδη για το εκπτωτικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. στις μεγάλες επιχειρήσεις



Κατηγορηματικά αντίθετος με την υπάρχουσα εκπτωτική πολιτική ύψους 30% και 60%, για το τμήμα ακινήτων άνω των 1000τ.μ. και 2000τ.μ. αντίστοιχα, στον υπολογισμό του συντελεστή κατά την επιβολή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., δηλώνει ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης, μετά την απάντηση που δόθηκε σε ερώτησή του από το Υπουργείο Οικονομικών.

Καθαρή Δευτέρα στη Γέφυρα Σερβίων – Λίμνη Πολυφύτου



Στον ανοιχτό χώρο κοντά στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στη Λίμνη Πολυφύτου θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας 18 Μαρτίου από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι από το 1ο Δημοτικό Αμυνταίου



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου σας προσκαλεί στο αποκριάτικο παιδικό πάρτι Master Maske Class που θα γίνει στο καφέ ΑΙΘΡΙΟΝ στο Αμύνταιο, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 και ώρα 5:00 το απόγευμα.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Γ.Γ. Δημοσίων Έργων



Με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, θα συναντηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30πμ ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας



Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 15-03-2013 και ώρα 17.30΄ σε αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, με την παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου,

Ημερίδα - Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων


Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα :

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει,

Εκφράζω την αντίθεσή μου στην καταστροφική για τον τουρισμό πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης



Η τρικομματική κυβέρνηση με συνέπεια προς τις ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές της συνεχίζει την εφαρμογή των πιο σκληρών πολιτικών, της ιδιωτικοποίησης και παραχώρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα κάθε κερδοφόρου δημόσιου τομέα και αγαθού, απαξιώνοντας όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες και εργαλεία που διαθέτει η χώρα.

Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης



Ο Δήμος Αμυνταίου, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.–ANKO και η Αναπτυξιακή Φλώρινας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.-ΑΝΦΛΩ, πραγματοποιούν ενημερωτική συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές, κατοίκους της περιοχής, σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του Κοινοτικού καταστήματος του Τ.Κ. Αετού Δήμου Αμυνταίου.

Παρέμβαση του Βουλευτή Σ. Κωνσταντινίδη για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»



Ο κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Βουλευτής Ν.Δ  Ν.Φλώρινας με παρέμβαση του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με το πρόγραμμα " Βοήθεια στο Σπίτι" ανέφερε τα εξής:

Παράδειγμα Υποτέλειας



 «Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Απευθυνόμαστε σε Σας και παρακαλούμε την ύστατη και κρίσιμη αυτή ώρα να παρέμβετε προσωπικά, για να …

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Π.Ε. Φλώρινας



Το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Καραμήτσο, δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για το εργατικό ατύχημα στον ΑΗΣ Αμυνταίου



Μακραίνει η λίστα των εργατών που δίνουν μέχρι και τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά στο βωμό του κέρδους για τα μονοπώλια. Τελευταίο περιστατικό το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 12-3-2013 στον ΑΗΣ Αμυνταίου της ΔΕΗ στη Π.Ε. Φλώρινας.

Το 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις 11 Μαρτίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τις εκπαιδευτικούς Βαζούρα Ιωάννα, Παπανικοπούλου Πανάγιω & Χατζηλάμπου Μαρία με τη Β΄ τάξη του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού



Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να συμμετέχουν στη δράση 2.3 «Σύστημα Ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.

Αποκριάτικος χορός από τον Π.Μ.Σ. Φιλώτα


Καθαρά Δευτέρα στο Άργος Ορεστικό



Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με Nτα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας.
Προσφέρεται λαγάνα, φασολάδα, διάφορα νηστίσιμα εδέσματα. Παραδοσιακή μουσική και χορός από τον Σύλλογο «Αργέσται» αλλά και το καθιερωμένο για την ημέρα Γαϊτανάκι.

Πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων στην περιοδεία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία στις 15, 16 & 17 Μαρτίου 2013



Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
Τ.Ο. Κοζάνης, Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος Όροφος
Συνέντευξη Τύπου του συναγωνιστή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου. Ματθαιόπουλου Αρτέμη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κοζάνης στις 18:30, ανοικτή για όλα τα ΜΜΕ του νομού.

Αποκριάτικος χορός από τον Σύλλογο Γονέων Δ.Σ. Φιλώτα



Ο Σύλλογος Γονέων Μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα διοργανώνει τον  Ετήσιο Αποκριάτικο χορό την Κυριακή στις 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:00 στην οικογενειακή ταβέρνα Κατσουπάκης στον Φιλώτα.

Γνώρισε τον Ελληνικό Ποιμενικό σκύλο φύλακα κτηνοτρόφων και κοπαδιών



Γνώρισε σήμερα την Αύρα, το Βέλιο, τη Λέαινα, τον Στράτη, τη Λίζα, τη Νίτα, τον Φίλιππο, τη Μούσα, την Πανδώρα, τον Πύρρο και τη Φιόνα τους 11 ελληνικούς ποιμενικούς σκύλους του Κέντρου Αναπαραγωγής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και υιοθέτησε τους. 

Το 5ο ΓΕΛ Κέρκυρας στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις  7 & 8 Μαρτίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Μπάκα Αθανάσιο, Καλιακάτσου Πολυξένη & Κοντού Φωτεινή με τις Α΄ & Β΄τάξη του 5ου ΓΕΛ Κέρκυρας.

Απάντηση Υπουργείου Εξωτερικών στην ερώτηση του Γ. Κασαπίδη για τις γερμανικές αποζημιώσεις



Την ανάγκη ξεκάθαρης και θαρραλέας στάσης της Ελληνικής Κυβέρνησης έναντι των Γερμανών, σχετικά με τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων από τη χώρα μας, για τις καταστροφές και λεηλασίες των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τονίζει με δηλώσεις του ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, μετά την απάντηση που εδόθη σε ερώτησή του από το Υπουργείο Εξωτερικών. 

Πρόγραμμα Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

20:30 Φανός ¨Ζευγαλατιά¨ στα Σέρβια

20:30 Φανός ¨Τροχάλια¨ στο Πλατανόρευμα

20:30 Φανός στο Λιβαδερό (Άνω Πλατεία)

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης



Ο Δήμος Αμυνταίου, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.–ANKO και η Αναπτυξιακή Φλώρινας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.-ΑΝΦΛΩ, πραγματοποιούν ενημερωτική συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές, κατοίκους της περιοχής, την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του Κοινοτικού καταστήματος του Τ.Κ. Αετού Δήμου Αμυνταίου.

Έκκληση για μαζική αντίδραση στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την ανακοίνωση του σχεδίου «Αθηνά» προέβη σε κινητοποιήσεις (κατάληψη, ενημέρωση φορέων και πολιτών).

Ημερίδα για την κτηνοτροφία στο Δήμο Πρεσπών



Ο «Δήμος Πρεσπών» και το «Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων (ΚΓΒΖ) Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης» σε συνεργασία με τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο του Δήμου Πρεσπών» και τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αγίου Γερμανού» διοργανώνουν, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λαιμό, ημερίδα για την κτηνοτροφία με τις παρακάτω εισηγήσεις – θεματολογία:

Το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» οδηγεί στη συρρίκνωση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



Η οριστικοποίηση του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ και η τροποποίηση του προς το ακόμα χειρότερο οδηγούν στη περαιτέρω συρρίκνωση των ΤΕΙ και ειδικότερα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού



Την Τρίτη (12-03-2013) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού



Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη, κυρίως στη δυτική και βόρεια χώρα.
Έντονα χαρακτηριστικά του νέου σκηνικού θα είναι οι βροχές, οι ισχυροί άνεμοι από τα νότια και τα χιόνια στα ορεινά.

Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ – Απόφαση για διοργάνωση ημερίδας – Οι εξελίξεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»



Τη διοργάνωση ημερίδας εντός του Απριλίου με θέμα «Διοικητική Αποτελεσματικότητα – Διαφάνεια – Δικαιοσύνη και Τοπική Αυτοδιοίκηση» αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Το Δ.Σ. του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγχαίρει τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου



Το ΔΣ του ΦΣΦΑ, συγχαίρει τον προπονητή κ. Τέλη Μαρουδίου και τους καλαθοσφαιριστές της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Συλλόγου μας, για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ) 2012-13.

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου στον Περιφερειάρχη Δυτ.Μακεδονίας Γιώργο Δακή



Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, θα επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, στις 6 το απόγευμα στο γραφείο του, στο κτίριο της ΖΕΠ στην Κοζάνη.

2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια για τον SHOGUN



Την Κυριακή 10 Μαρτίου στην Καστοριά  πραγματοποιήθηκαν οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TAE KWON DO.
Μετά τους προκριματικούς γύρους 5 εκ των αθλητών του συλλόγου μας συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί καθώς είναι γνωστό πως το ΤΑΕ KWON DO είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ άρα και τα αποτελέσματα κρίνονται πολύ σημαντικά.

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για παράνομη αλιεία



Συνελήφθησαν την Τρίτη (12-03-2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην λίμνη Μικρή Πρέσπα – Φλώρινας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 42, 50 και 54 χρονών, για παράνομη αλιεία και παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και όσοι οφείλουν κάτω από 300 ευρώ



Ακόμη και όσοι χρωστούν στο Δημόσιο κάτω απο 300 ευρώ, κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις καταθέσεων. Αντίθετα μισθοί, συντάξεις και ασφαλιστικά βοηθήματα έως 1.000 ευρώ γλιτώνουν από τις κατασχέσεις, καθώς υπάρχει όριο προστασίας.