Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Στα τελικά του πρωταθλήματος ο Φιλυριακός (Πανσερραϊκή – Φιλυριακός 3-1)



ΠΑΡΑ ΤΗ «ΓΛΥΚΙΑ» ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ, Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 ο Φιλυριακός αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Πανσερραϊκή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Γυναικείου Πρωταθλήματος. Παρά τη «γλυκιά ήττα» του Φιλυριακού με 3-1 από τη δυνατή ομάδα της Πανσερραϊκής, η Φλωρινιώτικη ομάδα πήρε τη θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες και θα αναδείξουν τον πρωταθλητή αυτής της σεζόν.
Στο ματς της Κυριακής ο Φιλυριακός προσπάθησε να κρατήσει την άμυνα του σταθερή, ενώ στην επίθεση κυνήγησε κάποιες καλές φάσεις. Το μοναδικό γκολ του Φιλυριακού πέτυχε η νεαρή ποδοσφαιρίστρια Χαραλαμπίδου Ρούλα που πιθανότατα να είναι η πιο νέα σε ηλικία (11,7 ετών) παίκτρια που σκοράρει σε αγώνες του γυναικείου πρωταθλήματος όλα αυτά τα χρόνια.
 Στο ματς που έγινε στο γήπεδο του Νέου Σκοπού Σερρών η ομάδα της Πανσερραϊκής πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με σέντρα-σουτ από αριστερά της Καμνιτσά. Οι γηπεδούχοι είχαν 3 πολύ καλές στιγμές επίσης για γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Φιλυριακός είχε δύο καλές στιγμές σε ένα σουτ και σε εκτέλεση φάουλ της Κάτη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ και στις 2 φάσεις.
 Στο 2ο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και στο 50΄ η Γεωργιάδου εκτέλεσε φάουλ η Βασιλείου έπιασε κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε κάτω βγήκε έξω. Ο διαιτητής με καθυστέρηση και ύστερα από υπόδειξη της επόπτη κατακύρωσε το τέρμα.
 Ο Φιλυριακός αντέδρασε και ανέβασε ρυθμό και η απάντηση ήρθε σε μια αντεπίθεση όταν η Χαραλαμπίδου κυνήγησε τη φάση και με πλασέ ξεγέλασε την αντίπαλη γκολκίπερ και έκανε το 2-1 Σε εκείνο το διάστημα ο Φιλυριακός πίεσε για να δημιουργήσει κι άλλες φάσεις. Το 3ο γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα ήρθε στο 89΄ με πλασέ της Πανίδου που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Από το ματς στις Σέρρες ο Φιλυριακός κρατά τη θετική εμφάνιση των νέων κοριτσιών της ομάδας που συνεχώς εντάσσονται στο σύλλογο. Επόμενη αναμέτρηση πλέον για τον Φιλυριακό είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλέι-οφ, ο ημιτελικός με τον Μαγνησιακό. Το άλλο ζευγάρι είναι Τρίκαλα 2011-Πανσερραϊκή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Πουλικίδης Μιχάλης): Μανιάκα, Εξουζίδου, Αρβανιτίδου (46΄ Σταματιάδου), Μπίμπη, Εξαδάκτυλου, Μπιζεργιαννίδου, Παράσχου, Τσάκωτα (78΄ Μπάντη), Πανίδου, Γεωργιάδου (80΄ Μπούζδρου), Καμνιτσά

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δημήτριος): Σοβισλή, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Καρατζά, Σιώμου, Ζήκου (73΄ Μπούτζου), Κάτη, Πέικου, Τσιλοφύτη, Μπασούρη, Χαραλαμπίδου

Διαιτητικό τρίο: Κουκουλάς Π., Ντόγκα Β., Κώτσου Κ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.