Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η προμήθεια πετρελαίου από τους πρατηριούχους της Φλώρινας- Αιτήσεις ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης



Ξεκίνησε σήμερα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης, όπως αποφάσισαν οι ομοσπονδίες Βενζινοπωλών λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών και των ευπαθών ομάδων. Οι πρατηριούχοι δεν διένειμαν πετρέλαιο διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του φόρου λόγω της εξίσωσης με το πετρέλαιο κίνησης.

Για Ολα Φταίει τ`Ονομα σου! (Le Prenom)



Τα παιδιά είναι η αρχή της ευτυχίας. Το όνομα τους όμως είναι η αρχή των μπελάδων. Ο Βανσέν θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Η αδερφή του, Ελιζαμπέτ, και ο άντρας της, Πιερ, τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, και τον παλιό παιδικό τους φίλο, Κλοντ.

Μέχρι 10 Νοεμβρίου οι κινητοποιήσεις δικαστών – εισαγγελέων



Παρατείνουν πανελλαδικά τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι δικαστές και εισαγγελείς, με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Άνετη νίκη της Σκακιστικής Λέσχης Φλώρινας επί του Δούρειου Ίππου Πτολεμαϊδας- ‘Ηττα στα ¨σημεία¨ της ΛΠΦ από τον Πτολεμαίο



Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 διεξήχθη η 1η αγωνιστική του 5ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2012. Τα αποτελέσματα ήταν:

Συνάντηση για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου, πραγματοποίησε την Παρασκευή στην Περιφέρεια Πρόληψη



Συνάντηση εργασίας με θέμα: «Πρόληψη - Ετοιμότητα και Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών για την αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη.

Ομιλία με θέμα «Η αρχαία Μακεδονία μέσα από τα νομίσματά της και μια νέα άποψη για τη θέση της πρώτης πρωτεύουσας, Αιγές» την Κυριακή στην Κοζάνη



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στις 11:30 το πρωί, στην Αίθουσα Φίλιππος – Λ.Α.Φ. Κοζάνης, την εκδήλωση - ομιλία του Διευθυντή Δικτύου της Τράπεζας PROBANK Θάνου Δινόπουλου με θέμα:

Μαθήματα αγιογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού κάθε Κυριακή



Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει μαθήματα Αγιογραφίας, κάθε Κυριακή 4 – 7 μ.μ. στο κτήριο της Λέσχης (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές»).

Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη



Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την οποία υποδέχθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και Κοινωνικής Συνοχής Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

3ο FlorinaEuroCup



Ξεκινάει σήμερα το 3ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στο ξίφος ασκήσεως.
Στους αγώνες προβλέπεται να συμμετέχουν 15 χώρες με 80 αθλητές στο ατομικό ενώ αντίστοιχα μεγάλη θα είναι η συμμετοχή και στα ομαδικά.
To Florina EuroCup περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας (EFC), τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας.

Ξεκινά από σήμερα η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, αφού βενζινοπώλες, πρατηριούχοι και μεταπωλητές αποφάσισαν να διακόψουν το εμπάργκο



Και το αποφάσισαν λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών και των ευπαθών ομάδων, όπως ανέφεραν.
Το εμπάργκο κράτησε μια εβδομάδα. Η διανομή του πετρέλαιου δεν ξεκίνησε –όπως κάθε χρόνο- στις 15 Οκτωβρίου, καθώς βενζινοπώλες και πρατηριούχοι διαμαρτύρονταν για την εξίσωση του φόρου στα καύσιμα.

Συγκέντρωση ειδών ρουχισμού από την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΟΔΕ



Την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη για την επιβίωσή της, θεωρούμε κρίσιμο να στηρίξουμε κάθε κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ώστε να βγούμε δυνατότεροι από αυτή την κρίση.

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα- 20 Οκτωβρίου 2012



Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ. – www.ioas.gr) για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 εκδηλώσεις σε 18 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες 22 χώρες (Βέλγιο, Αυστρία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Ισπανία, Μάλτα, Ιταλία, Κύπρος), στοχεύοντας στην προώθηση της Οδικής Ασφάλειας, αυξάνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση του κοινού και παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί:

Εγκαινιάζεται φέτος το Δίκτυο Μουσικών Κέντρων από το Ωδείο Φλώρινας



Το Ωδείο Φλώρινας (Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) στα πλαίσια ενός μοντέλου ανάπτυξης που επιχειρείται από το τρέχον εκπαιδευτικό έτος εγκαινιάζει το Δίκτυο Μουσικών Κέντρων στις έδρες των τοπικών κοινοτήτων της Περιφέρειας Φλώρινας.

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους florinistas και τον ΣΕΟΦ



Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους florinistas και τον ΣΕΟΦ! Η συμμετοχή των πολιτών της Φλώρινας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αποδείξαμε πως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν περνάνε κρίση.

Πραγματοποιήθηκε επίδειξη του τμήματος ξιφασκίας της ΓΕΦ



Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας – Τμήμα Ξιφασκίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 6:00 μ.μ., εκδήλωση/επίδειξη του αθλήματος της Ξιφασκίας στην αίθουσά της για τα παιδιά του προγράμματος Comenius που βρίσκονται στην πόλη μας μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, προερχόμενα από τις χώρες Ισπανία, Αγγλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Πολωνία και Αυστρία.

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας την  Τετάρτη   24/10/2012  και ώρα 12 : 00 μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο  κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με θέματα:

Ενημέρωση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου σε εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας για έλεγχο στις χρηματοδοτήσεις των ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείτο από τον Τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Κασαπίδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Αγροτικού, βουλευτή Φλωρίνης, κ. Ευστάθιο Κωνσταντίνιδη.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα η έναρξη του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου oι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο



Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Φλώρινας και το ΚΠΕ Μελίτης διοργανώνουν το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Οι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο με θέμα: «Υπερβαίνοντας τα όρια της τυπικής και μη εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες και το Περιβάλλον».

«Ο χαρακτήρας των ορθόδοξων εικόνων» - ομιλία του Γιώργου Χατζή σήμερα στον Αριστοτέλη



Ο ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" καλεί τα μέλη του και τους συμπολίτες μας την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 8.00μμ στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου όπου θα γίνει ομιλία με θέμα: «Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ»
Ομιλητής θα είναι ο κ. Γιώργος Χατζής, υπεύθυνος και διδάσκων του εργαστηρίου αγιογραφίας "ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΕΣ" του Συλλόγου.

Hμερίδα με θέμα: «Οι δυνατότητες αντικατάστασης της σόγιας στη διατροφή των αιγοπροβάτων» σήμερα στο Αμύνταιο



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:

Οι καθυστερήσεις και η ολιγωρία του ΕΒΕ Φλώρινας και του Εργατικού Κέντρου απογοήτευσαν τους Φλωρινιώτες που καλούνται να πληρώσουν το πετρέλαιο θέρμανσης 1,40 ευρώ



Από σύσκεψη σε σύσκεψη μας οδηγούν οι δύο από τους σπουδαιότερους φορείς της πόλης μας και της Περιφερειακής Ενότητας το ΕΒΕ και το Εργατικό Κέντρο.

Το ψήφισμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας



Εμείς οι πολίτες του νομού της Φλώρινας που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 18 Οκτωβρίου 2012 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, αντιδρώντας στις εξελίξεις όπως διαμορφώνονται μετά τις εκβιαστικές, αντικοινωνικές, αντεργατικές και καταστροφικές απαιτήσεις της Τρόικα και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα με τα παρακάτω αιτήματα:

Απόσυρση της ρύθμισης εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης με της κίνησης ζητούν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



Σε μείζον κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό ζήτημα εξελίσσεται το θέμα της αύξησης της τιμής των υγρών καυσίμων. Ιδιαίτερα η επικείμενη εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης αναμένεται να εξελιχθεί σε πραγματικό εφιάλτη με τραγικά αποτελέσματα για χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Η Φλώρινα αγκαλιά-ΖΕΙ τους Φοιτητές της !!!


Η ομιλία του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας Σ. Μπίρου



Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Νέες και νέοι,...
Οι ….εταίροι μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!!
Ή θα υποτιμήσουμε τις ζωές μας ή θα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!!!
Η συγκυβέρνηση ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις των δανειστών και της Τρόικας, είναι έτοιμη να ψηφίσει το πιο αντιλαϊκό – αντεργατικό πακέτο σκληρών μέτρων λιτότητας ύψους 11,5 δις Ευρώ.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 3η Διαπεριφερειακή συνάντηση του προγράμματος INTERREG IVC-ERCIP στο Τέραμο της Ιταλίας και στην 6η Διαπεριφερειακή συνάντηση του προγράμματος INTERREG IVC-SΗARP στο Graz της Αυστρίας



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Διαπεριφερειακής συνάντησης του προγράμματος INTERREG IVC-ERCIP στις 2 και 3 Οκτωβρίου στο Τέραμο της Ιταλίας καθώς και της 6ης Διαπεριφερειακής συνάντησης του προγράμματος INTERREG IVC-SΗARP στο Graz της Αυστρίας μεταξύ 9-11 Οκτωβρίου.

Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας



Μετά από διαμαρτυρίες πολιτών σχετικά με τις εργασίες που γίνονται για την τοποθέτηση ηλεκτροφόρου αγωγού στο τμήμα της Ε.Ο.2 Φλώρινα-Βίγλα και εντός της πόλης της Φλώρινας και τις έγγραφες απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες απευθυνθήκαμε, συνεχίζουμε να έχουμε βάσιμα ερωτήματα για το αν και κατά πόσο τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος στο Δήμο Πρεσπών



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 ο Ετήσιος Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πρεσπών, με τη συμμετοχή εργαζομένων και εθελοντών του Δήμου.

Επισκέψεις σχολικών μονάδων στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα»



Το Φθινόπωρο συναντά τη πόλη μας, η βιβλιοθήκη συνεχίζει να υποδέχεται  παλιούς γνώριμους και νέους επισκέπτες. Το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας της, δίνει νέες δυνατότητες στους βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας.

Επίσκεψη των εταίρων του προγράμματος Comenius στην Π.Ε. Φλώρινας



Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στη Φλώρινα, στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius Lifelong Learning (Πρόγραμμα Comenius Δια βίου μάθησης), υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης.

Απάντηση του Δημάρχου Πρεσπών στην αντιπολίτευση του Δήμου



Με έκπληξη και απορία διάβασα  την επιστολή που δημοσιεύθηκε  στον τοπικό τύπο της Φλώρινας και υπογράφεται από τα μέλη της αντιπολίτευσης του Δήμου Πρεσπών. Αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω  προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ανακρίβειες  που υπάρχουν, αλλά πολύ περισσότερο να δοθούν και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί.

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων, τα οποία θα λειτουργούν ως ακολούθως:

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και πλημμυρών στην Π.Ε. Φλώρινας



Η ετοιμότητα όλων των φορέων, αλλά και η λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το πρωί της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για την τεχνητή σπερματέγχυση



Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, εντός του 2012, νέο κύκλο εκπαίδευσης Γεωπόνων και αποφοίτων ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής για την απόκτηση «Πιστοποιητικού Ικανότητας Εφαρμογής της Τεχνητής Σπερματέγχυσης», από τις 8 έως 23 Νοεμβρίου 2012,
στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Ιωνία Θεσσαλονίκης).

Εκδηλώσεις και δράσεις της Π.Ε. Φλώρινας για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας



Οι δράσεις που θα λάβουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ύστερα από τα αιτήματα των ενδιαφερομένων φορέων, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της ευρύτερης περιοχής και θα είναι πολυ - θεματικές (μουσικές, χορευτικές, εικαστικές, εκδοτικές, κλπ.).

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Η Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας του 2004 Ιωάννα Χρήστου μας έκανε και πάλι υπερήφανους, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος για το 2012.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συμπολιτών μας, οφείλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς την αθλήτρια για τη νέα της μεγάλη επιτυχία.

Πρεμιέρα με ήττα για τις ΣΑΡΙΣΕΣ

Με ήττα ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ τους αγώνες τους για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου 2012-2013. Στον Κυριακάτικο αγώνα στα Γιάννενα ηττήθηκε τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία ομάδα από τον τοπικό σύλλογο με σκορ 4-0. 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το DrosopigiRace 2012



Με σαμπάνιες, χρυσάνθεμα και μέσα σε ένα φθινοπωρινό τοπίο (με τις κορυφές του Βιτσίου στολισμένες σε αποχρώσεις του πράσινου – κίτρινου και πορτοκαλί) αποχαιρέτησε το DrosopigiRace το 2012.

Τοποθετήθηκε η γέφυρα στην περιοχή Πεταλωτήριο στη Φλώρινα



Στην τοποθέτηση της μεταλλικής πεζογέφυρας στην περιοχή του Πεταλωτηρίου στην πόλη της Φλώρινας προχώρησε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, ο Δήμος Φλώρινας.

Ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο επίσημος εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Φλώρινας, με σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Το σήκωσε!!!



Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2012 ανακηρύχτηκε η Ιωάννα Χρήστου. Επικεφαλής της πολυπληθέστερης αποστολής, αυτής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας σε μια διοργάνωση που προσέλκυσε περισσότερους από 300 ξιφομάχους από όλη την Ελλάδα, η Ιωάννα δεν άφησε περιθώριο να την αμφισβητήσει καμιά αντίπαλος.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σκάκι του Αριστοτέλη

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σκάκι του Αριστοτέλη. Τα μαθήματα γίνονται:
για το τμήμα αρχαρίων κάθε Τετάρτη 06,00-07,00 μ.μ. και κάθε Σάββατο 05,00-06,00 μ.μ.,
για το τμήμα προχωρημένων κάθε Τετάρτη 07,00-08,30 μ.μ. και κάθε Παρασκευή 07,00-08,30 μ.μ.

Πρόσκληση Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων της Φλώρινας για συμμετοχή στην «Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας»



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) στο πλαίσιο των προσπαθειών για σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ουσιαστική δραστηριοποίηση της νεολαίας ανέλαβε τον συντονισμό της πρωτοβουλίας για την διοργάνωση εκδήλωσης υποδοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας.