Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Εγκύκλιος Αναπληρωτών – Ωρομίσθιων 2013-14



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών, Φυσιογνωστών, Βιολόγων και Γεωλόγων), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01 Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2013-2014.  

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες της Κλαδοράχης



Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», θα τελέσει την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ώρα 12.00 μ. αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο της Κλαδοράχης (4ο χλμ. Φλώρινας - Κλαδοράχης), για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες πατριώτες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 9 Αυγούστου του 1943.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»



Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας  «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»: Ηπειρώτικο Πανηγύρι, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, Τόπος: Γήπεδο ΤΕΙ, Ώρα: 21:30
 Λίγα λόγια για το Σύλλογο:

Τη Δευτέρα υπογράφεται η σύμβαση για την ανάπλαση τμήματος του ποταμού Σακουλέβα



Σας καλούμε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:00πμ, στο Δημαρχείο Φλώρινας στην υπογραφή σύμβασης του έργου «Ανάπλαση Τμήματος Ποταμού Σακουλέβα».

«Μέρες Ρώσικου Πολιτισμού» στο Δήμο Αμυνταίου



Ο Δήμος Αμυνταίου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗΚΕΑ σε συνεργασία με το Ρώσικο Κέντρο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση στα πλαίσια του προγράμματος «Μέρες Ρώσικου Πολιτισμού» σήμερα Σάββατο, 10 Αυγούστου στον αύλιο χώρο του παλιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου στις 20:00.

Ελληνική Κωμωδία- Κεφάλαιο 7



ΛΙΓΟΙ ΓΡΑΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Στο προηγούμενο κεφάλαιο είδαμε πώς διαμορφώθηκε η γραικική άρχουσα κάστα, δηλονότι δεν πρόκειται για ελληνική αλλά για γραικική μάζα, δουλόγονων και ως εκ τούτου δουλόφρονων μισελληνικών αθλιοτήτων εγκαταβιούντων επί την Ελληνική χερσόνησο και των περί αυτής Ελληνικών νήσων,

Σύλληψη τριών ημεδαπών στη Φλώρινα για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκαν πάνω από 90 γραμμάρια ηρωίνης
Χθες (09-08-2013) τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, (33, 42 και 54 χρονών)  για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.

Στοιχεία Συλλόγων που θα συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΑΣ» Αχλάδας



Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΑΣ» Αχλάδας: Σάββατο 24 Αυγούστου 2013, Τόπος: Πλατεία Ηρώων, Ώρα: 22:00
 Σύντομη Περιγραφή

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων, στο Μεσονήσι Φλώρινας



Την Παρασκευή (09-08-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μεσονήσι Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό, για παράνομη οπλοκατοχή.

Στοιχεία Συλλόγων που θα συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας



ΣΑΡΙΣΕΣ: Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013, Τόπος: Πλ. Γεωργίου Μόδη, Ώρα: 1900
Σύντομη Περιγραφή

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 14 Αυγούστου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση

Ραχήλ Μακρή: Πλήρης δικαίωση των εργαζόμενων και των θέσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ΕΑΒ



Με την 259/2013 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων το Μονομελές Πρωτοδικείο Θηβών, έκρινε σχετική προσφυγή εργαζομένων της ΕΑΒ και αποφάσισε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος ικανός να δικαιολογήσει τέτοιας έκτασης και έντασης περιορισμούς συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων».

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δήμαρχος Φλώρινας: Θέμα ολοκλήρωσης του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει





Θέμα ολοκλήρωσης του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, δήλωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα Πέμπτη για τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Όλοι τη λέμε Μελίνα, ήταν πρέσβειρα του ελληνικού μύθου



«Ήταν ένα νικηφόρο πρόσωπο για την Ελλάδα, ίσως και το τελευταίο. Ήταν απόλυτη». Έτσι περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης τη Μελίνα Μερκούρη, στην οποία είναι αφιερωμένα τα φετινά, 25α Πρέσπεια, που θα γίνουν 23 και 24 Αυγούστου στη Φλώρινα.

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση της Λεωφόρου Μοναστηρίου»



Στην  υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση της Λεωφόρου Μοναστηρίου», προχώρησε την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και ο ανάδοχος του έργου κ. Στέργιος Πατεγάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας «ΖΕΥΞΗ Α.Τ.Ε.».

Αύριο η καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛΓΑ


Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.528 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 5,2 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

20ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Λ.Π.Φ.



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΘΕΜΑΤΑ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ (Α): ΕΛΕΥΘΕΡΟ (μέχρι 4 φωτογραφίες)
ΕΓΧΡΩΜΗ (Ε): «ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ» (μέχρι 4 φωτογραφίες).
Ο κόσμος είναι διαφορετικός αν μπορέσεις και τον κοιτάξεις «κάπως αλλιώς». Εστιάστε σε αυτό που πιστεύετε πως δεν θα παρατηρούσαν οι άλλοι άνθρωποι.

Super Natural Lakes Festival στην Πρέσπα


Προσλήψεις 198 αρχαιολόγων συντηρητών



Θέμα χρόνου είναι η πρόσληψη 198 αρχαιολόγων και συντηρητών, οι οποίοι θα αναλάβουν εργασίες ανασκαφής του προϊστορικού οικισμού Ανάργυροι IXb & Ανάργυροι XIIIa στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας.

Σχετικά με τους αναμεταδότες στην περιοχή του Σταυρού



Σας ανακοινώνουμε ότι σχετικά με το πρόβλημα του σήματος των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας , που οι κεραίες-αναμεταδότες βρίσκονται στην περιοχή του Σταυρού, ο Δήμος Φλώρινας δεν έχει καμία ευθύνη.

Ενημερωτική επίσκεψη των υπευθύνων της κοινοπραξίας TAP στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή



Ενημερωτική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της κοινοπραξίας του αγωγού TAP για την Ελλάδα Ρίκαρντ Σκούφιας, συνοδευόμενος από το στέλεχος της διοίκησης Στάθη Θεοδωρόπουλο.

Ενημερωτική εκδήλωση στην Κέλλη για τον καρκίνο του μαστού



Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει τον μήνα Σεπτέμβριο, 5 ενημερωτικές παρεμβάσεις σε 5 πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με 5 τοπικούς φορείς των επιλεγμένων περιοχών δράσης.

1o Music Camp Festival – Το νέο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού



Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Αυγούστου, επισκέπτες του πρώτου Music Camp Festival θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε ένα μουσικό πάρτυ στο camping, στις όχθες της Λίμνης Βεγορίτιδας, στον Άγιο Παντελεήμονα, Φλωρίνης!

Στοιχεία Συλλόγων που θα συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης



Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης: Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, ώρα 20:30, στην αυλή του 1ου  και 2ου  Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Μεγάλη ζήτηση των διάρκειας στον ΑΜΥΝΤΑ



Λίγες βδομάδες μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τη γνωστοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος (19/10) και τη σειρά με την οποία ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τον συντοπίτη μας κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδη, για την επιλογή του στη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Αμύνταιο: Κουτάβια πέθαναν αγκαλιασμένα από φόλα



Οργή και αγανάκτηση για τα συνεχόμενα περιστατικά κακοποίησης και τις καθημερινές δηλητηριάσεις ζώων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Μηνιαία δραστηριότητα των υφισταμένων Υπηρεσιών, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Ιούλιο του έτους 2013, είναι η εξής:

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Ξεκινούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 τα πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Η Πέλα Νικολαΐδου αύριο στο Αμύνταιο


Κλείνουν οι στρατιωτικές μπάντες σε Βέροια, Φλώρινα και άλλες πέντε πόλεις της Μακεδονίας!



Το τελευταίο της ...σιωπητήριο θα παιανίσει σε ελάχιστες μέρες η Στρατιωτική Μπάντα του Β΄ΣΣ στη Βέροια, αφού καταργείται και αυτή, μαζί με άλλες έξι στρατιωτικές μουσικές στη Μακεδονία ( Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες) και μια στην Τρίπολη.

Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση της Λεωφόρου Μοναστηρίου



Σας καλούμε την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:00μ, στο Δημαρχείο Φλώρινας στην υπογραφή σύμβασης του έργου «Ανάπλαση Λεωφόρου Μοναστηρίου».

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας καλούμε τακτική σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Στοιχεία Συλλόγων που θα συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- ΣΕΟΦ



ΣΕΟΦ: Έκθεση φωτογραφίας, καθ΄όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο πάρκο του Συλλόγου (Βαγόνια).

Σύντομη περιγραφή

Η επιτραπέζια αντισφαίριση στην 5η θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως



Η τεράστια δημοτικότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι πασίδηλη και δεδομένη εδώ και πολλές δεκαετίες. Όταν όμως, επιβεβαιώνεται ανά κάποια διαστήματα και με επίσημα στοιχεία, τότε η θέση του αθλήματος ανάμεσα στα πιο αγαπητά παγκοσμίως ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Ηπειρώτικο Πανηγύρι στη Φλώρινα



Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνει το 2ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στην πόλη μας την Παρασκευή 23/8/13 και ώρα 21:30 στο γήπεδο του Τ.Ε.Ι. (έναντι παλαιού ζωολογικού κήπου).

Ο ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" ευχαριστεί τον καθηγητή κ. Ιωάννη Μάνο



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Μάνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπ. Δυτ. Μακεδονίας, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά σειράς Πανεπιστημιακών Βιβλίων και Συγγραμμάτων προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. 

Ραχήλ Μακρή: Σε πανικό Συγκυβέρνηση για Siemens



Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κυρία Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την με αρ. πρωτ. 12291/1197 Ερώτηση σε συνδυασμό με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων με θέμα: "Εκπληρώνονται οι συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών Siemens AG και Siemens ΑΕ προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπει το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού;"

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

214 θέσεις 5μηνης εργασίας στο Δήμο Φλώρινας και το Νομικό του Πρόσωπο



Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους της χώρας, το οποίο αφορά σε πεντάμηνη απασχόληση, καθώς υπολείπεται η έκδοση των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων.

Προκήρυξη πλήρωσης μιας (1) θέσης ΔΕΠ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την προκήρυξη της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών: 
Μία (1) θέση Καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αρχαία και Βυζαντινή Φιλοσοφία της Παιδείας». 

H Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI2014» στη Φλώρινα



Στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI2014», θα συμμετάσχει και ο Δήμος Φλώρινας, η οποία θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2013 έως και τις 05 Οκτωβρίου 2013.

Τριπλάσιες από τα κέρδη οι ζημιές μεταξύ των εταιριών της βιομηχανίας αναψυκτικών, χυμών και εμφιαλωμένων νερών κατά τη χρήση 2012



Αντιμέτωπη με ασθενική ζήτηση, για ακόμη μία χρονιά, βρίσκεται το 2013 η ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών, χυμών και εμφιαλωμένων νερών, η οποία το 2012, σε συνθήκες πτώσης της συνολικής παραγωγής της, κατέγραψε μειωμένες, σε σύγκριση με το 2011, ζημιές.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας



Καλούνται τα μέλη του  Συλλόγου  Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας  να λάβουν μέρος στην Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Πλ.ελευθερίας 7 Κοζάνη), τη  Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 11.00π.μ. με τα κάτωθι θέματα:

Συνεδριάζει το Σάββατο το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 10 Αυγούστου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ.

Ανακοίνωση για το Γενικό και το Τεχνολογικό Λύκειο



Την Τετάρτη 7/8/2013 θα τεθεί σε δημόσια Διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το Νέο Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο. To προσχέδιο που έχει ήδη παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, θυμίζει παλιά συστήματα εισαγωγικών εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπ/σης και μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης Γενικός Γραμματέας στο νέο Δ.Σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων



Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του παγκόσμιου  συνεδρίου το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013.

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος, στα Βαλτόνερα Φλώρινας



Χθες (05-08-2013) τις απογευματινές ώρες στα Βαλτόνερα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Παραλαβή παιδαγωγικού υλικού και εξοπλισμού για τα ειδικά σχολεία



Τον εξοπλισμό για τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού παρέλαβαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σταυρούλα Παπαχαρισίου και τα μέλη της αρμόδια επιτροπής παραλαβής του δήμου.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Συνέντευξη τύπου του Γιώργου Λιάνη για τις εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2013



1.Πάει πολύς καιρός που έχουμε να πούμε κάτι για την μεγάλη εκδήλωση του Αγίου Αχιλλείου της 24ης Αυγούστου.

Ασπρόγεια 2013


Κλειστή η Δημόσια Βιβλιοθήκη «Βασιλικής Πιτόσκα» έως και την Παρασκευή 9 Αυγούστου



Τα Κεντρικά Γραφεία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα», που βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, θα είναι κλειστά για το κοινό από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 λόγω απογραφής.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιούλιο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.