Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Στοιχεία Συλλόγων που θα συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης



Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης: Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, ώρα 20:30, στην αυλή του 1ου  και 2ου  Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Σύντομη περιγραφή
Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης
Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε κατά το έτος 1985 με την επωνυμία Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός, και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης. Σκοπός των ανθρώπων που τον δημιούργησαν ήταν η διατήρηση και η συνέχιση της Παράδοσης και αυτό επετεύχθη με τη συμμετοχή των μελών των χορευτικών ομάδων στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Περιοχής μας.
Οι δραστηριότητες μας είναι πολλές: διαθέτουμε Τράπεζα Αίματος, Γυμναστήριο για την άθληση των συγχωριανών μας, κατά καιρούς διοργανώνουμε την αναβίωση κάποιων παραδοσιακών εθίμων. Επίσης, ο Σύλλογος ανταποκρινόμενος στις δύσκολες συγκυρίες βοηθάει άπορους συντοπίτες μας.
Μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα η θέληση υπάρχει, αλλά το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι η Ενότητα κάτι το οποίο είναι δυσεύρετο αυτές της εποχές.

Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.