Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας



Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Κ.Π. Καβάφης: 150 χρόνια από τη γέννηση του



Σεμινάριο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Φλώρινας και το ΕΚΑΒ



Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας διοργανώνει σεμινάριο με την συνεργασία του ΕΚΑΒ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΦΑΙΔΩΝ” με το εξής πρόγραμμα:

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Ηλία Κωστένη



Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και μη, επώνυμους και ανώνυμους, ιδιαίτερα όμως τους συναδέλφους του αγαπημένου μας συζύγου  και πατέρα Ηλία Κωστένη, που με την παρουσία τους τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι για τη χώρα των αγγέλων. 

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Εξασφαλίστηκε η πίστωση για τη μελέτη βελτίωσης του δρόμου Φλώρινα - Πρέσπες



Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Ηλιάδη, εξασφαλίστηκε η πίστωση για την συμπλήρωση και επικαιροποίηση της μελέτης βελτίωσης του οδικού τμήματος Φλώρινα – Ανταρτικό – Πρέσπες (τμήμα ΤΕΙ - Χιονοδρομικό).

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού


Παράταση της διάθεσης τροφίμων από το Δήμο Αμυνταίου



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι δίνεται παράταση στη διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013». Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιείται, όπως και πέρυσι, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Αμύνταιο.

Στη Θεσσαλονίκη το ξεκίνημα του Β γύρου της Α1, για τον Αμύντα!



Με απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες, ολοκλήρωσε ο Αμύντας το Α γύρο του πρωταθλήματος της Α1, που τον βρίσκει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Συγχαρητήριο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Μία ξεχωριστή διάκριση, η οποία έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, πέτυχε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αποσπώντας δύο βραβεία κατά την επετειακή εκδήλωση για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων επτά ετών.

Εκλογή της Τερπένη Ελευθερίας (ΠΕ19) στο Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.



Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (ΣΕΠΦ) συγχαίρει το μέλος της και συνάδελφο Τερπένη Ελευθερία (ΠΕ19) για την εκλογή της στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.). Της εύχεται ολόψυχα αγωνιστική και διεκδικητική θητεία.

Με στόχο 2/2 ο Αμύντας κόντρα στον Α.Ο. Κοζάνης



Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει το 2013 Αμύντας, καθώς το Σάββατο 14/12 στις 20:00 υποδέχεται στο γήπεδο του τον Α.Ο. Κοζάνης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, γνώρισε εντός έδρας την ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας με σκορ 25-29.

Η Μακεδονία στους χάρτες


Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή τροφίμων από το Δήμο Φλώρινας



Ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 η πρώτη φάση της κατανομής στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων» του Δήμου Φλώρινας.
Η διανομή πραγματοποιείται στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

Άνω τελείες και τέτοια


Συνάντηση του Δημάρχου Πρεσπών με τον Υπουργό Εσωτερικών



Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Γιάννη Μιχελάκη, προκειμένου να συζητήσει λεπτομερώς για το «Έργο αναδιοργάνωσης πιλοτικών δήμων».

Άρση της προσωρινής απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας



Υποβάλλαμε προς τον ΔΣΘ τις ακόλουθες προτάσεις σχετικά με το φλέγον ζήτημα της άρσης της προσωρινής -μέχρι 31.12.2013- απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου



Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων για την περίοδο από 15-12-2013  έως  8-1-2014.

Εορταστικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Φλώρινας



Η εταιρία μας σας ενημερώνει για την εξέλιξη των δρομολογίων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Το Δ.Σ. της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Π.Ε. Φλώρινας



Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ. Σ. της συντονιστικής επιτροπής της Π.Ε. Φλώρινας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δωρεάν περιποίηση μαλλιών από την ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας



Η Β’ τάξη κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ. Φλώρινας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προσφέρει δωρεάν κουρέματα, χτενίσματα και βαψίματα μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες στα εργαστήρια της σχολής.

Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή



Κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 663 γραμμαρίων
Την Τετάρτη (11-12-2013) τις πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες (45 και 33 χρονών) και μία 43χρονη γυναίκα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Συνάντηση Μελών της Ραδιολέσχης Φλώρινας - Απονομή Πτυχίων



Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας στην Εκδήλωση Απονομής Πτυχίων την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων" στη Φλώρινα. Θα συζητηθούν και τρέχοντα θέματα του Συλλόγου.

H συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ του «Αριστοτέλη» στη δράση «Χριστούγεννα για όλους»



Οι αθλήτριες του Τμήματος Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» συμμετείχαν ενεργά στην κοινωνική δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» συγκεντρώνοντας αγαθά και παραδίδοντάς τα στον υπεύθυνο της δράσης, κ. Ρόζα Κωνσταντίνο, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας την περασμένη Τετάρτη. 

Ευχαριστήριο του Δήμου Πρεσπών στην εταιρεία ΕΚΟ



Ο Δήμος Πρεσπών ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΕΚΟ που, μέσω του πρατηρίου καυσίμων του κου Ρασπόπτση, διέθεσε 6.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία των Πρεσπών.

Εγκρίθηκε η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου - TAP



Εγκρίθηκε η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου - TAP και οι Συνοδευτικές του Εγκαταστάσεις στη Δυτική Μακεδονία, από το Περιφερειακό Συμβούλιο με θετική εισήγηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή.

Συνεδριάζει την Παρασκευή η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

Ομιλία Διοικητή Ο.Α.Ε.Δ. στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο



Στην εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου για τη δυϊκή εκπαίδευση στην Ελλάδα και την έναρξη της πειραματικής σχολής με το δυϊκό σύστημα κατάρτισης/μαθητείας στον τομέα του Τουρισμού σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ παρευρέθηκε, ως επίσημος ομιλητής, μαζί με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κων. Αρβανιτόπουλο, την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και τον υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Thomas Rachel, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον και δεινή οικονομική κατάσταση των εργαζομένων στις προνοιακές δομές στη Δυτική Μακεδονία



Απάντηση Υπουργείου Εσωτερικών σε ερώτηση του Γ. Κασαπίδη, σχετική με την "Αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον και δεινή οικονομική κατάσταση των εργαζομένων στις προνοιακές δομές φύλαξης, φροντίδας και εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας".

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Με το ισχύον Εκλογικό Σύστημα οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές



Η διαβεβαίωση «ήρθε» από τον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση στην «κοινωνία ώρα mega» απάντησε:

Εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις στην Αχλάδα



Τον Πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα γιορτάζει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η Αχλάδα. Ο Ιερός Ναός ανακοινώνει ότι οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού. 

Επιστολή του Μητροπολίτη Θεοκλήτου στον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά

Θέμα: «Θωρακίστε τα σύνορα».
Ἐξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μὲ βαθύτατον πόνον ψυχῆς συντάσσομεν καὶ Σᾶς ἀπευθύνομεν τὴν παροῦσαν ἐπιστολήν κατόπιν τοῦ λίαν προσφάτου τραγικοῦ συμβάντος εἰς τὴν Μητροπολιτικὴν ἡμῶν περιφέρειαν.

«Τρεις και ο κούκος» στη Δημοτική Ενωτική Κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο



Σε άδεια σχεδόν αίθουσα, δεν ξεπερνούσαν τους 35, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αμυνταίου, ο ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, δημιούργησε την δημοτική ενωτική κίνηση, την Κυριακή 8.12.13.

Συνεδρίασε την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με τριάντα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στο Αμύνταιο



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013».

Ο πολίτης χρειάζεται αιρετούς με αρχές και ανάστημα!



Ζούμε σε περίοδο αναστροφής της «πολιτικής τάξης» θεσμοί που διαφυλάχτηκαν δεκάδες χρόνια άρχισαν να «ξηλώνονται» επικίνδυνα παρασύροντας τις πολιτικές αξίες του τόπου.

Εκδήλωση ενημέρωσης για την κατασκευή ξύλινων παραγωγικών εγκαταστάσεων



Ο φορέας ιστορίας & πολιτισμού Ιερά Δρυς Κέλλας στην προσπάθεια   για αναβάθμιση τις ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιφέρειάς  και ιδιαιτέρως των γεωκτηνοτρόφων,  σας καλεί  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο κοινοτικό κατάστημα Κέλλης να παρακολουθήσετε την παρουσίαση μιας  μοναδικής ελληνικής εταιρείας με απόλυτη εξειδίκευση στις σύνθετες ξύλινες κατασκευές.

Ενημερωτική συνάντηση για την τηλεθέρμανση στη Βεγόρα



Τους κατοίκους της Τ.Κ. Βεγόρας ενημέρωσαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και οι μελετητές του έργου σχετικά με τα συστήματα τηλεθέρμανσης με βιομάζα.

Συνεχίζονται οι ομιλίες της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 15η Δεκεμβρίου 2013, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Φλώρινας για το θάνατο του Ηλία Κωστένη



Η ΕΛΜΕ Φλώρινας εκφράζει τη βαθειά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου Αστυνομικού ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ, ο οποίος έπεσε εκτελώντας το καθήκον του.

Παρουσίαση του βιβλίου «Βιώματα, πενία τέχνας κατεργάζεται»


Δον Ζουάν (Don Jon)



Ο Τζον Μαρτέλο είναι ένα δυναμικός, όμορφος και παλαιών αρχών τύπος. Οι φίλοι του τον αποκαλούν Δον Ζουάν χάρη στην ικανότητά του να «τραβάει» μια διαφορετική γυναίκα κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την ευδαιμονία που βρίσκει μπροστά στον υπολογιστή του βλέποντας πορνό.

Έξι χρυσά και δύο χάλκινα στη συλλογή του SHOGUN



6 ΧΡΥΣΑ – 2 ΧΑΛΚΙΝΑ μπαίνουν στην συλλογή του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN καθώς σε διασυλλογικό πρωτάθλημα  KARATE DO (SEMI CONTACT ) στονΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Σάββατο 7/12/13 έφεραν άριστα αποτελέσματα.

Κοινή Δήλωση των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικής Μακεδονίας για την ανάκληση λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας



Ο θεσμός των συνεταιριστικών τραπεζών είναι μέρος της λύσης και όχι το πρόβλημα.
Η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των Συνεταιριστικών Τραπεζών Δυτικής Μακεδονίας, Δωδεκανήσου και Εύβοιας αποτελεί ένα ακόμη καίριο πλήγμα – έπειτα από το κλείσιμο άλλων 3 πέρυσι - σε ένα θεσμό ιδιαίτερης σημασίας για τις Περιφέρειες της χώρας.

Λ. Γρηγοράκος: «4.000 Δημοτικοί Υπάλληλοι στη "διαδημοτική κινητικότητα"»



«Περίπου 4.000 δημοτικοί υπάλληλοι θα μετακινηθούν από δήμο σε δήμο, στο πλαίσιο της εθελοντικής διαδημοτικής / ενδοδημοτικής κινητικότητας» επεσήμανε, σήμερα, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Τρίπολη, μετέχοντας σε ημερίδα για την «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Παραλαβή σάρωθρου από τον Δήμο Φλώρινας



Στην παραλαβή ενός αναρροφητικού σαρώθρου με κάδο απορριμμάτων χωρητικότητας 2 κυβικών μέτρων προχώρησε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμος Φλώρινας.

Το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ 2013-2014

Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης- Έως και την Παρασκευή οι αιτήσεις



Την Παρασκευή στις 6-12-2013 θα δημοσιευτεί η τρίτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Σεσημασμένος ο ένας δράστης της αιματηρής συμπλοκής στη Φλώρινα



Δύο αδελφοί αλβανικής υπηκοότητας εκ των οποίων ο ένας σεσημασμένος στην Ελλάδα, ήταν οι δράστες της αιματηρής ένοπλης συμπλοκής στο Βροντερό Φλώρινας, κατά την οποία έπεσαν νεκροί μαζί με τον 43χρονο υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το  Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, για την συγκινητική τους ανταπόκριση, όλα τα μέλη του και όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους στο κάλεσμα μας για την συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΔΩΡΙΖΩ - ΧΑΡΙΖΩ - ΓΙΟΡΤΑΖΩ" και συγχαίρει όλους τους αρμοδίους της συγκεκριμένης δράσης.

Το κείμενο της βράβευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Τη  Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου2013 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – επετειακή εκδήλωση για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS (Erasmus Intensive Programmes, ΙΡs) που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων εφτά χρόνων (2007-2013). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχαν προκηρυχθεί τέσσερις κατηγορίες τιμητικών διακρίσεων με την μέθοδο της «τυφλής» αξιολόγησης.

Εκδηλώσεις ενημέρωσης στον Άγιο Παντελεήμονα και τη Βεγόρα



Στον Άγιο Παντελεήμονα συνεχίστηκε η διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τα συστήματα τηλεθέρμανσης με βιομάζα, οι μελέτες των οποίων έχουν ξεκινήσει προκειμένου τα έργα να ενταχθούν στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο (ΣΕΣ 2014 – 2020), έτσι ώστε να καταστεί πρότυπος Δήμος που θα θερμαίνεται αποκλειστικά με τηλεθέρμανση.

Εγγραφή νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φλώρινας


Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας ενημερώνει τους γονείς ή κηδεμόνες του Δήμου Φλώρινας που επιθυμούν να εγγράψουν τα νήπιά τους στη δύναμη των Παιδικών Σταθμών του Νομικού Προσώπου, για το σχολικό έτος 2013-2014, σχετικά με τα θέματα που πρέπει να γνωρίζουν, προκειμένου να υποβάλλουν τις ανάλογες αιτήσεις εγγραφής των νηπίων τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου.

«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» από την ΟΝΝΕΔ



Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της ΟΝΝΕΔ που συνεχίζεται φέτος, με θέμα την προσφορά σε πολύτεκνες οικογένειες, συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια.