Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 21 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 3.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Ωδείο σήμερα στη Φλώρινα


Το Ωδείο  Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με τη συμμετοχή της μαθητικής ορχήστρας και των μουσικών συνόλων του Ωδείου  που θα γίνει  την Παρασκευή  21 Δεκεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Ευχές του Δημάρχου Φλώρινας


Συνεχίζονται και σήμερα οι παιδικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας



Σας γνωρίζουμε ότι οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 οι νέες πληρωμές αποζημιώσεων ύψους 13 εκ. ευρώ περίπου από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες



Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 10.000 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 13 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2012.

Ευχές από το Βουλευτή Ευστάθιο Κωνσταντινίδη



Η Γέννηση του Θεανθρώπου είναι η νίκη της αγάπης και της ελπίδας απέναντι στη θλίψη και στην απαισιοδοξία.
Όσο διατηρούμε στη ψυχή ακμαία την πίστη μας μπορούμε να ξεπερνούμε τις δοκιμασίες της ζωής.

Νέα ανακοίνωση για την πραγματοποίηση των λαϊκών αγορών στην πόλη της Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αργιών των Χριστουγέννων 25 και 26 Δεκεμβρίου 2012 η Λαϊκή Αγορά της Φλώρινας θα λειτουργήσει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012.

Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου για τις γιορτές



Συνδημότισσες και συνδημότες,
κλείνει ο δεύτερος χρόνος από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτικής Αρχής στο τιμόνι του ενιαίου Δήμου Αμυνταίου. Ήταν μία περίοδος γεμάτη ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, με κυρίαρχο τον οικονομικό τομέα, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Θεσσαλονίκη



Κατασχέθηκαν 3 κιλά και 173 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (19-12-2012) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ και Β' Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, δύο 35χρονοι αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Marc



Νέα δημοσκόπηση που καταγράφει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Πληρωμή του επιδόματος για το τρίτο παιδί τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών από τον ΟΓΑ



Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Το επίδομα για το τρίτο παιδί (44€ μηνιαίως ήτοι 88€ για το ΣΤ’ δίμηνο) στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που δεν καταβλήθηκε στις 17/12/2012 λόγω τεχνικών προβλημάτων, θα καταβληθεί σε 44.034 οικογένειες την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012.

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Δυτικής Μακεδονίας Πασχάλη Χαρούμενου για τον εμβολιασμό παραγωγικών ζώων για την αντιμετώπιση του ιού της λύσσας



Επιστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Δυτικής Μακεδονίας Πασχάλης Χαρούμενος στις 18-12-2012.

Καθυστέρηση στην εξεύρεση λύσης για τις απώλειες που υπέστησαν τα φυσικά πρόσωπα κάτοχοι Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου



Την άμεση εξεύρεση λύσης στην οικονομική ζημία που υπέστησαν τα φυσικά πρόσωπα που επένδυσαν στα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, ζητά με ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης, την οποία συνυπογράφουν και άλλοι οχτώ βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, τη ΔΗΜ.ΑΡ., καθώς και ανεξάρτητοι.

Ευχές του Δημάρχου Ορεστίδος


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Απολογισμός Πεπραγμένων Δήμου Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου στις 20 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης :

Κλειστά τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας μέχρι να διασφαλίσει η πολιτεία επιπλέον χρηματοδότηση για τη θέρμανση τους



Η σημερινή πρωτοβουλία της ΠΕΔ ΔΜ, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης των αποφάσεων του Εκτάκτου Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στη Αθήνα.

Πάρτε τραίνο για Φλώρινα και δωρεάν λεωφορείο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πισοδερίου



Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το τραίνο από τη Θεσσαλονίκη για τη Φλώρινα και απολαύστε τις ομορφιές του χιονιού και των χειμερινών σπορ με συνδυασμό δωρεάν λεωφορείου που ξεκινά από το σταθμό του τραίνου προς το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου.

Ομόφωνη αντίδραση του Δ.Σ. Φλώρινας για το σχέδιο "Αθηνά" για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Παρουσίασεις βιβλίων από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας


Γιορτινές ευχές



Στην ανατολή του νέου χρόνου, που ξεκινά με πολλές αντιξοότητες, ας ζωντανέψουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον, ας κρατήσουμε στην καρδιά μας την αγάπη για τους συνανθρώπους μας, ας στηρίξουμε αμέριστα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία, ας διαφυλάξουμε στην Φλώρινα που αγαπάμε όλα αυτά τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που της δίνουν λάμψη και ομορφιά!

Συνάντηση του Δημάρχου Πρεσπών με τον Υπουργό Εσωτερικών



Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, επισκέφτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ευάγγελο Καραγιάννη, με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στο Δήμο.

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο: «Δημιουργική Γραφή Ι»



Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΠΔΜ θα πραγματοποιηθεί το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο: «Δημιουργική Γραφή Ι».

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι, την 14-12-2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, με θέμα «Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου», μετά την προηγηθείσα υποβολή αίτησης παραίτησης του ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιου τόσο από τη θέση του Προέδρου όσο και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας και την μετέπειτα εκλογή του στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).  Από τη συνεδρίαση προέκυψε ΟΜΟΦΩΝΑ η νέα σύνθεση του Δ.Σ., η οποία έχει ως ακολούθως:

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου με το Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού



Συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνο Μπούρα είχε ο Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων και Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

Συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού Φλώρινας


Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και ο Διευθυντής του  6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού, κ. Κωνσταντίνος Γέρου, διοργάνωσαν κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών του Σχολείου την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11:30 – 13:30 μμ., στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γερμανού.

Αλλοδαπός αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στη χώρα



Κατασχέθηκαν 840 γραμμάρια κάνναβης
Χθες (18-12-2012) το απόγευμα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, εντόπισαν 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στη χώρα.

Η θεατρική παράσταση Κωμοδύσσεια στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου



Τα τμήματα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) της Ε.ΜΑ.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «ΚωμΟδύσσεια» της Μαρίας Κίτρα στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί



Στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους προχώρησαν οι φαρμακοποιοί με απόφαση του διοικητικού συμβούλιου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ για την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης



Προς τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, που δρομολογεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την αναδιάρθρωση του τομέα της ενέργειας, συνιστούν κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Επιταχύνεται η θυσία των λαϊκών αναγκών στο βωμό της κερδοφορίας ελάχιστων μονοπωλιακών ομίλων.

Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων



Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός του Συνδυασμού του κ. Βοσκόπουλου ο Κ. Ρόζας



Εκτός του Συνδυασμού του κ. Βοσκόπουλου έθεσε τον εαυτό του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας, μετά από επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο Φλώρινας.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το τέλος της συνεργασίας του ήρθε με τη λήξη της θητείας του ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας



Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου ενόψει των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Γ.Ν. Φλώρινας



Η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Γ.Ν. Φλώρινας (πρ.ΚΕΚΥΚΑμεΑ), σας προσκαλούν να γεμίσετε τις καρδιές σας με ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο μας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12 μ.μ.

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 12:00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με θέματα:

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Δημήτριος Ηλιάδης, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις:

Ημερίδα με θέμα «Η Μοναστηριώτισσα στο χθες και το σήμερα της πόλης μας»



Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των πέριξ "Η Καρτερία", συμμετέχοντας στον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα" Η Μοναστηριώτισσα στο χθές και το σήμερα της πόλης μας".

Εορταστικό μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Η σημερινή δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας αποτελεί την ευκαιρία να αναζητήσουμε βαθιά μέσα μας το νόημα και το πνεύμα αυτών των Άγιων Ημερών.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Ξινό Νερό Φλώρινας



Σήμερα (17-12-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο Ξινό Νερό - Φλώρινας, δύο (2) ημεδαπούς (41 και 26 χρονών) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Φλώρινας



Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Βαγγέλη Σταυρίδη συνεδρίασε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης στο Πέρασμα, μετά από  αναβολή της ίδιας συνεδρίασης στις 17 Δεκεμβρίου λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ξεκίνησε το 10ο κύπελλο φωτιάς



Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» PALACE ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ηλιάδης Δημήτριος κήρυξε την έναρξη του 10ου κυπέλλου φωτιάς, με συμμετοχές από Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Ποντοκώμη, Κοζάνη, Σέρβια, Έδεσσα, Βέροια, Γιαννιτσά, Κατερίνη και Σέρρες.

Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για το ειδικό τέλος στο λογαριασμό της ΔΕΗ



Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει εκδοθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Αναβλήθηκαν οι παιδικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας



Οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 αναβάλλονται λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών και για τη πραγματοποίησή τους θα ανακοινωθούν καινούριες ημερομηνίες.

Παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Φλώρινας σήμερα και αύριο



Ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώνει την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με έμφαση στο θέαμα, στα παιχνίδια και την ψυχαγωγία,  για τους μικρούς δημότες του, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο ξύλινο χωριό.

Στις 9:00 π.μ. θα ξεκινούν τα σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου όλη την εβδομάδα



Με απόφαση Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ., λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή και ειδικά στις ορεινές Κοινότητες του Δήμου.

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την   Τρίτη 18 / 12 / 2012 και ώρα 10:00 π.μ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Κλείνουν τμήματα του ΤΕΙ Φλώρινας;



Σε λουκέτο οδηγούνται τμήματα του ΤΕΙ Φλώρινας, σύμφωνα με το σχέδιο  «ΑΘΗΝΑ» περί εξορθολογισμού της λειτουργίας της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Δικαιολογητικά για την έκδοση ειδικής κάρτας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αμυνταίου



Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου όπως αυτό προκύπτει και από τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας που ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου, καλούνται να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την έκδοση της ειδικής κάρτας παροχών οι ενδιαφερόμενοι.

Μεταφορά της ημέρας πραγματοποίησης της λαϊκής αγοράς της Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αργιών των Χριστουγέννων 25 και 26-12-2012 η Λαϊκή Αγορά της Φλώρινας θα λειτουργήσει την Κυριακή 23-12-2012.

Την Παρασκευή 21/12 η καταβολή του δώρου από τον ΟΑΕΔ



Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 21/12/2012:
1.Καταβάλλεται στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων 2012.

«Κύπελλο Φωτιάς 2012»



Νέο Ρεκόρ συμμετοχών προβλέπεται να γίνει στο 7ο Κύπελλο Φωτιάς, το οποίο θα διοργανωθεί από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.