Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη


Μεταφορά ημερομηνίας διενέργειας λαϊκής αγοράς



Με απόφαση Δημάρχου μεταφέρεται η ημερομηνία διενέργειας της λαϊκής αγοράς της Δευτέρας 28ης Οκτωβρίου, λόγω της εθνικής εορτής.

Δηλώσεις συγκομιδής περιόδου 2013/2014


Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι,  σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 5509/123907/11-10-2013 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ, οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική  παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ, δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Εκδήλωση γνωριμίας με το πρόγραμμα «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας» στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Φλώρινας


Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και το ΚΕ.Φ.Ι.Απ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο υλοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, διοργάνωσαν εκδήλωση γνωριμίας με τις δράσεις του προγράμματος την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.

Δύσκολη πρεμιέρα για τις γυναίκες του Αμύντα Αμυνταίου


Υψηλός βαθμός δυσκολίας εμφανίζει η αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Αμύντα Αμυνταίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, που γίνεται πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Σύλληψη ημεδαπού στο Σκλήθρο Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Την Πέμπτη (24-10-2013) το απόγευμα στο Σκλήθρο Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 65χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην 101η επέτειο απελευθέρωσης της Βεύης

Σας γνωρίζουμε ότι εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης Επετείου απελευθέρωσης της Τοπικής Κοινότητας Βεύης ορίστηκε ο Ειδικός Γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου, κ. Γιώργος Αποστολίνας.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ζούμε καθημερινά τα αποτελέσματα της κρίσης του νεοφιλελεύθερου καπιταλιστικού μοντέλου οργάνωσης της κοινωνίας μας. Η κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, μαζί με την ασυδοσία των αγορών και το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό, έχουν οδηγήσει τις κοινωνίες στην καταστροφή και την ανθρωπιστική κρίση.

Ημερίδα για το αλτσχάιμερ από τη Μητρόπολη Φλώρινας


Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπῶν & Ἑορδαίας καὶ τὸ ὑπαγόμενο σὲ αὐτὴ «Ἐρευνητικὸν Ἰνστιτοῦτον διὰ τὴν νόσον τοῦ Ἀλτσχάιμερ, λοιπῶν Ἐκφυλιστικῶν παθήσεων τοῦ ἐγκεφάλου και μελέτης τοῦ γήρατος “Ἅγιος Ἀγαθάγγελος ὁ ἐκ Φλωρίνης”», Διευθυντὴς τοῦ ὁποίου εἶναι ὁ Ὁμότιμος Καθηγητὴς Νευρολογίας τοῦ Α.Π.Θ., κ. Σταῦρος Ἰ. Μπαλογιάννης, διοργανώνουν ἰατρικὴ ἡμερίδα στὴν Αἴθουσα Πολλαπλῶν Χρήσεων τοῦ Δήμου Φλωρίνης, στὸ Νέο Δημοτικὸ Πάρκο, τὸ Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 καὶ ἀπὸ ὥρας 09:30 ἕως 14:00 καὶ 15:30 ἕως 18:00.

Ψήφισμα του Δ.Σ. του νοσοκομείου Φλώρινας για το θάνατο του Δήμου Μιλτιάδους


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας "ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" συνήλθε σήμερα εκτάκτως 24-10-2013 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ/ντή Χειρουργικής κλινικής και αποφάσισε ομόφωνα:

Αγιασμός για τον Αμύντα Αμύνταιου



Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Φλώρινα για οφειλές προς το Δημόσιο


Την Πέμπτη (24-10-2013) το πρωί στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 43 και 52 χρονών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Μακεδονομάχου Αντιγόνου (Γκόνου) Χολέρη


Στο πλαίσιο των 100 χρόνων από το θάνατο του  Μακεδονομάχου Αντιγόνου (Γκόνου) Χολέρη θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων μπροστά από το ομώνυμο μνημείο στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Βεύης την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 & ώρα 10:30πμ.

Ημερίδα με θέμα «Έφηβοι και Οικογένεια»


Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Έφηβοι και Οικογένεια», την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για παράνομη αλιεία στη λίμνη Μικρή Πρέσπα – Φλώρινας


Την Τετάρτη (23-10-2013) τις βραδινές ώρες στη λίμνη Μικρή Πρέσπα – Φλώρινας,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, (36 και 31 χρονών), για παράνομη αλιεία και παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Διευκρινήσεις για τη συμφωνία χρήσης του όρου "φέτα" από τον Καναδά


Διευκρινήσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς για τη συμφωνία χρήσης του όρου φέτα από τον Καναδά ζητά με ερώτησή του ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η τσαπατσουλιά το εθνικό μας σπορ οι ολυμπιακές μας επιδόσεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ κι εμείς απορούμε γιατί δεν λειτουργεί και παραμένει αχρησιμοποίητο



Παράνομα και αυθαίρετα σε ξένα οικόπεδα, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και χωρίς οικοδομική άδεια, κτίστηκε το κλειστό κολυμβητήριο Φλώρινας.

Πρόγραμμα εορτασμού της 101ης επετείου των ελευθερίων της Βεύης



Για τον εορτασμό της 100ης Επετείου των Ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης κατά την 7η Νοεμβρίου 1912, καθορίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητας Βεύης του  Δήμου Φλώρινας, ως εξής:

Συγχαρητήριο μήνυμα από το γυμναστήριο Body Active Gym



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2013, ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αγώνας δρόμου υγείας 5000μ. με συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από διάφορες χώρες.

Συνδυασμοί για τις εκλογές του ΤΕΕ/ΤΔΜ στις 24/11/2013

Η κυβέρνηση εμμένει σε ένα αποτυχημένο μέτρο που οδηγεί τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε απόγνωση και αυτό τον χειμώνα





Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Έκκληση του Μητροπολίτη Φλώρινας για τη συνέχιση λειτουργίας του γηροκομείου Φλώρινας



Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
ὅπως γνωρίζετε, στὴν Ἱερά μας Μητρόπολη λειτουργεῖ ἀπὸ δεκαετιῶν, καὶ συγκεκριμένα ἀπὸ τὸ ἔτος 1969, Ἐκκλησιαστικὸ Γηροκομεῖο, τὸ ὁποῖο ἱδρύθηκε χάρη στὶς ἄοκνες προσπάθειες καὶ τὴν ἀκοίμητη φιλανθρωπικὴ μέριμνα τοῦ ἀειμνήστου προκατόχου καὶ Γέροντός μου, Μητροπολίτου κυροῦ Αὐγουστίνου.

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας



Λόγω προγραμματισμένων εργασιών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, διακοπή ηλεκτροδότησης, από τις 8:00πμ έως και τις 2:30μμ, στις εξής Τοπικές Κοινότητες:

28000 θέσεις με πεντάμηνα για την κοινωφελή εργασία η προκήρυξη τον Νοέμβριο



Οι αιτήσεις για τις 28000 θέσεις με πεντάμηνα για ανέργους για την κοινωφελή εργασία μέσω του ΟΑΕΔ, θα ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο , αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την πρόσληψη των 10000 ανέργων της πρώτης προκήρυξης αφού τα αποτελέσματα έχουν καθυστερήσει να ανακοινωθούν.

Το Θεατρικό Παιχνίδι ως Μέσο Έκφρασης, Επικοινωνίας και Ψυχοθεραπείας



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εναρκτήριας διάλεξης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23/10/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Φλώρινα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί αρχαιοτήτων και περί όπλων



Συνολικά κατασχέθηκαν 9 τμήματα λαβών αγγείων, 4 χείλη αγγείων και 2 υφαντικά βάρη.
Τη Δευτέρα (21-10-2013) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς, έναν 33χρονο για πώληση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, καθώς και έναν 43χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλείάδη

Το Λέχοβο τιμά τον Προστάτη του Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη



Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Τα ίδια ποσά και το 2014 για την θέρμανση των σχολείων



Τα ίδια ποσά που αποδόθηκαν το 2013, προβλέπεται να αποδοθούν και το 2014, για να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Χάντμπολ: Το promotion του Αμύντα Αμύνταιου










Όταν το Βαθύ Κράτος της Δεξιάς έριχνε τον Καραμανλή


Παραλαβή πτυχίων των επιτυχόντων του Μαΐου 2013 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθιας



Καλούνται ότι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Μαΐου 2013 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, που είχαν υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης (Διοικητήριο) για να παραλάβουν το Πιστοποιητικό Επιτυχίας τους κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Βαρνούντας: Ορεινή διάσχιση Βίγλα-Καλό Νερό-Αγ.Γερμανός



Φθινοπωρινό τοπίο σε καλοκαιρινή μέρα ήταν το σκηνικό της πορείας της Κυριακής 20 Οκτ. 2013 η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον ΕΟΣ Κοζάνης. Συνολικά 35 ορειβάτες, 29 από τον ΕΟΣ Κοζάνης και 6 από τον ΣΕΟ Φλώρινας διάσχισαν τα 17 χλμ της διαδρομής απο τη Βίγλα στον Αγιο Γερμανό μέσω Καλού Νερού (Μπέλα Βόντα) (2155μ) σε μια πορεία με καταπληκτική ομορφιά και θέα προς τις Πρέσπες.

Αγιασμό στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα (Φ.Ο.Ο.Φ.)



Ο Φ.Ο.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι την Παρασκευή  25 Οκτωβρίου2013 και ώρα 4.00 μ.μ. παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου θα τελεστεί αγιασμός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα (Φ.Ο.Ο.Φ.).

Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Φλώρινα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών



Τη Δευτέρα (21-10-2013) τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς (31 και 36 χρονών),  για κατοχή και χρήση κάνναβης και έναν 29χρονο ημεδαπό για χρήση κάνναβης.

Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Φλώρινας



Το Επιμελητήριο Φλώρινας στα πλαίσια των προσπαθειών του για στήριξη και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας υλοποιεί από 21/10/2013 σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25 υπαλλήλων  επιχειρήσεων που στοχεύουν στην κατάρτιση, διεύρυνση των γνώσεων καθώς και στον προσανατολισμό σε καινοτόμες δράσεις.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών



Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, μετά από συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς».

Εντολή άσκησης κατεπείγουσας έρευνας για την υπόθεση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης



Με αφορμή την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας από τις εισαγγελικές αρχές για τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στη διαχείριση των κονδυλίων του Ο.Α.Ε.Δ., τα οποία προορίζονται για ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση εργαζομένων (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων – Λ.Α.Ε.Κ. 0,45%), ο Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, έδωσε εντολή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξεταστεί άμεσα και λεπτομερώς πιθανή κατάχρηση δημόσιου χρήματος.

Επιτυχημένη εκδήλωση για την έγκαιρη αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού



Με μεγάλη επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον από γονείς και εκπαιδευτικούς, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, η ομιλία του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου με θέμα «Συνεργασία γονέων και ειδικών για την έγκαιρη αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού».

Την αδυναμία του αλαζόνα την προστατεύει ο σπόνσορας



Μέσα σε αυτήν την λαίλαπα καταστροφικών μέτρων για όλους τους εργαζόμενους, ήρθαν «ΟΙ» διαχειριστές αυτής της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα ΑΗΣ Αμυνταίου, ΑΗΣ Καρδιάς και Ορυχείο Μεγαλούπολης να προσλάβουν εποχιακό προσωπικό με μόνο γνώμονα όχι την παραγωγή αλλά την προϋπηρεσία που θα τους δώσει το δικαίωμα να βγάλουν άδεια χειριστή μηχανήματος έργου.

Αερολογίες από πλευράς Υπουργείου για ψηφιακή εκπομπή και παρεμβολές τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια



Απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων σε Ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή για τις παρεμβολές τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών γειτονικών χωρών και για το χρονοδιάγραμμα ψηφιακής εκπομπής στη Δυτική Μακεδονία.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 22 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΒΙΟτοπος- Η Φύση στην Αυλή μας


Διακοπή ηλεκτροδότησης σήμερα στην Τοπική Κοινότητα Κρατερού



Λόγω εργασιών συντήρησης θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, την  Τρίτη 22 Οκτωβρίου στην Τοπική Κοινότητα Κρατερού, από τις 8:30πμ έως και τις 11:30πμ.

Shooting Down Stereotypes- Καταρρίπτοντας τα Στερεότυπα



Μαζί με 5 χώρες από την γειτονιά μας (Ιταλία, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM, Κροατία) - Καταρρίπτουμε τα Στερεότυπα !!!
Από τις 25 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου- στην Φλώρινα - η πιο δυναμική έκφραση της νεολαίας!!!

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους του συμπολίτες μας που την περασμένη Παρασκευή 18/10 παρευρέθησαν στην παρουσίαση του βιβλίου του αρτινού συγγραφέα κ. Βλαχοπάνου Δημητρίου "Αγαπημένη μου αδελφή Άλεξ...", ενός ντοκουμέντο για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην μαρτυρική κοινότητα Κομμένου του Νόμου Άρτας

Παιδικό Μπάσκετ: Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» - «ΑΡΗΣ» Ατραπού 143-27



Μετά την ήττα από  τον Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 66 - 50 την Κυριακή 13-10 2013, το παιδικό Μπάσκετ του Φ.Σ.Φ. « Ο Αριστοτέλης» επέστρεψε σε νικηφόρο αποτέλεσμα επικρατώντας  εύκολα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας του «ΑΡΗ ΑΤΡΑΠΟΥ».

Cambrian Patrol 2013 - Χάλκινο μετάλλιο στην ΛΕΦΕΔ


Το παράρτημα Φλώρινας της ΛΕΦΕΔ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρει την ομάδα της Λέσχης που έλαβε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό “Cambrian Patrol” για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. 

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN


Την Κυριακή 20/10/13 ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον καθιερωμένο    Αγιασμό στο Γυμναστήριο του συλλόγου με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.

Σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ο Γιώργος Δακής



Ζήτησε τη μείωση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης και η ενίσχυση των ανέργων, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  22/10/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η ομιλία του Δημάρχου Φλώρινας στο 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας



Στο 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2013, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των καταρτιζομένων στα ΙΕΚ Φλώρινας και Αμυνταίου



Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει από σήμερα η διαδικασία εγγραφής των καταρτιζομένων του φθινοπωρινού εξαμήνου 2013Β στο ΙΕΚ Φλώρινας και ΙΕΚ Αμυνταίου.

Έναρξη για τις μελέτες τηλεθερμάνσεων



Υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις για την έναρξη των μελετών που απαιτούνται για τη διεκδίκηση της χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου τηλεθέρμανσης με βιομάζα στο Λέχοβο, μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου και των μελετητών.

Ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο επίσημος εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Φλώρινας, με σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.