Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πάνω από 20 κάδοι έχουν καεί στο Δήμο Φλώρινας από τις στάχτες των εστιών θέρμανσης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί συχνά φαινόμενα καύσης κάδων αποκομιδής απορριμμάτων, τόσο στην πόλη της Φλώρινας όσο και στις Τοπικές Κοινότητες.

Αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας



Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, εγκρίθηκε η υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση Μονάδας Μεταμοσχεύσεων και Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό”», προϋπολογιζόμενης δαπάνης ενός εκατομμυρίου εννιακοσίων ενενήντα οκτώ χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (1.998.750) Ευρώ.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Δημιουργική Γραφή Ι


Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
Κ.Δ.Ντίνας, Καθηγητής, τηλ.2385055091, kdinas@uowm.gr ,
Τριαντάφυλλος H. Κωτόπουλος, Λέκτορας, τηλ. 2385055125, tkotopou@uowm.gr

Ο Μ. Τσιώκας Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας



Συνεδρίασε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φλώρινας, για πρώτη φορά μετά την αλλαγή της σύνθεσής της.
Στη συνεδρίαση εκτός των άλλων θεμάτων υπήρχε και αυτό της εκλογής του Αντιπροέδρου, όπου ομόφωνα εκλέχτηκε ο κ. Μιχάλης Τσιώκας.

Αύριο ο αγώνας ανάμεσα στο ΦΙΛΩΤΑ Μ.Π.Σ. και την Ακαδημία Φλώρινας


Συναντήσεις Π. Κουρουμπλή και Θ. Γερμανίδη με φορείς του Νομού



Στα πλαίσια της επίσκεψης του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ. Αλέξη Τσίπρα στη Φλώρινα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο τοπικός βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης συναντήθηκαν την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου,

Ένα νέο έργο ΕΣΠΑ για τα σχολεία μας



Ένα νέο έργο του Δήμου Αμυνταίου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ. Το έργο αφορά προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων και ειδικών τμημάτων, μέσω του οποίου τα σχολεία μας θα εξοπλιστούν με υπολογιστικά συστήματα και περιφερειακά, έπιπλα,

Υπόμνημα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας προς τον κ. Τσίπρα


Η Φλώρινα αργοπεθαίνει στην απομόνωση και στην ανεργία που ξεπερνά το 35%. Είμαστε η πρωταθλήτρια πόλη στην ανεργία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας προς τους Βουλευτές της Φλώρινας



Θέμα: Ταχύτερη Διεκπεραίωση Διαδικασιών Χορήγησης Σύνταξης και Εφάπαξ.
κ. Βουλευτές,
Όπως γνωρίζεται, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην έκδοση των συντάξεων υπέρ νέων συνταξιούχων και στη χορήγηση του εφάπαξ.

Με το δεξί ο Αμύντας Σκοπιάς


Με το «δεξί» μπήκε στις υποχρεώσεις της για την νέα χρονιά η ομάδα Μπάσκετ του Αμύντα Σκοπιάς αφού επικράτησε της ομάδας του Άρη Ατραπού με σκόρ 65 -56 το Σάββατο 05-01-2012 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Υπόμνημα της Κίνησης Φίλων Τρένου προς τον κ. Τσίπρα


Ο σιδηρόδρομος ήταν συνδυασμένος με την ανάπτυξη όλης της περιοχής της Φλώρινας τον 20ο αιώνα και ιδίως των δυο σημαντικών αστικών κέντρων της, της πόλης της Φλώρινας και του Αμυνταίου.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού και της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας προς την ΟΛΜΕ



Θέμα: Υποστήριξη Αιτημάτων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής.                  
Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας εγκρίνει, στηρίζει και προωθεί τα ακόλουθα αιτήματα που μας έθεσαν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που απασχολούνται στην περιοχή ευθύνης μας:

Οδεύει προς ολοκλήρωση το θέμα της καταβολής του ΕΦΑΠΑΞ



Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
Σε τροχιά ολοκλήρωσης φαίνεται να μπαίνει το θέμα που αφορά στην καταβολή του εφάπαξ, αφού υπεγράφη και από τον συναρμόδιο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη

Ανοιχτή εκδήλωση



Η Αντιρατσιστική - Αντιφασιστική Κίνηση Φλώρινας, σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, με τους Σπύρο Μαρκέτο και Κώστα Τουρπουζίδη, στο Ε.Β.Ε Φλώρινας, το Σάββατο 12 Γενάρη και ώρα 7μμ.

Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στη Θεατρική Παρέα Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού


Ο Δήμος Ορεστίδος θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στη Θεατρική Παρέα Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, η οποία χωρίς κανένα δισταγμό δέχθηκε αφιλοκερδώς να συμβάλλει στη συγκέντρωση χρημάτων για αγορά φαρμάκων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με μια ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών


Ο Δήμαρχος Πρεσπών, αποφασίζει τη μετάθεση έναρξης των μαθημάτων κατά μία (1) ώρα, όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Φλώρινα



Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Φλώρινα ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης  δήλωσε τα εξής:
 «Τον Νοέμβριο του 2010 είχα ενημερώσει γραπτώς τους τότε Νομάρχες, Δημάρχους, Επιμελητήρια, κόμματα και φορείς όλοι της Δυτικής Μακεδονίας για τον διαφαινόμενο κίνδυνο της εξίσωσης των φόρων στο πετρέλαιο.

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Φλώρινας



«Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες ὅτι αὐτοὶ ἐλεηθήσονται». Ὁ λόγος αὐτὸς τοῦ Κυρίου μας ἀποκτᾷ ἰδιαιτέραν σημασίαν καὶ ἐπικαιρότητα εἰς τὴν σημερινὴν ἐποχήν, καθ᾽ ἣν μεγάλη μερὶς τῶν ἀδελφῶν μας δοκιμάζεται ὑπὸ μιᾶς πρωτοφανοῦς, οἰκονομικῆς καὶ ὄχι μόνον, κρίσεως.

Ομιλία του κ. Τσίπρα στη συνάντηση με τους φορείς



Η παρουσία μας σήμερα εδώ έχει έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα. Επιλέξαμε, όπως άλλωστε είχαμε υποσχεθεί στους εκπροσώπους τοπικών φορέων και στους δυο βουλευτές του νομού που επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη βουλή, να πραγματοποιήσουμε άμεσα μέσα στην καρδιά του χειμώνα μια επίσκεψη στην πόλη σας.

Το υπόμνημα του Δημάρχου Φλώρινας στον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ε.Κ.Μ.



Με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ε.Κ.Μ. κ. Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα στην Π.Ε. Φλώρινας


Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας επισκέφτηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη, το Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, περιφερειακούς συμβούλους και άλλους φορείς, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας 10 και 11 Ιανουαρίου



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, εν όψει συζητήσεως και ψηφίσεως του Φορολογικού Νομοσχεδίου,  αποφάσισε σήμερα  την   αποχή των Δικηγόρων της Φλώρινας την  Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11  Ιανουαρίου 2013, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εξοντωτικές διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. 

Η εγκύκλιος για τον καθορισμό των κριτηρίων για τη διαθεσιμότητα



Εκδόθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η εγκύκλιος που θα καθορίζει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τη μετακίνηση των 2.500 υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά και η απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται εφεξής οι μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων στο πλαίσιο της κινητικότητας.

Τοποθέτηση του Προέδρου του ΕΒΕ στη συνάντηση των φορέων με τον κ. Τσίπρα



Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Εκ μέρους του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων σας καλωσορίζω στη Φλώρινα και σας ευχαριστώ για την τήρηση της δέσμευσης που μας δώσατε όταν κατεβήκαμε στην Αθήνα ως συντονιστική επιτροπή αγώνα για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η πρώτη πιστοποίηση ISO στα Δημόσια ΚΤΕΟ της Δυτικής Μακεδονίας



Τα Δημόσια ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πρώτα και μοναδικά στη χώρα, εφαρμόζοντας την
υπ’ αριθμ. 55332/5732/28-12-2012 (ΦΕΚ 3469/Β’) Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το Ν.4070/2012, άρθρο 185 παρ. 11 (ΦΕΚ 82/Α’),

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της ΔΕΗ για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας


Θέμα : Κώδικας Νόμου για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας και συγκρότηση επιτροπών (Ν.3850/10)
Κύριε Πρόεδρε

«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»- Ταχύρρυθμο σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους, από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας



Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα άτομα  ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις. 

Έναρξη του Ετήσιου Διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας



Η Ακαδημία των Πολιτών ανακοινώνει την έναρξη του Ετήσιου Διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Στοιχεία Προγράμματος:

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:00πμ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέμα:

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα θέματα οδικής ασφάλειας



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του 2012 , στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων και Γενική Διεύθυνση Παραγωγής για τη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους



Θέμα: Χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π) στους εργαζόμενους των Γ.Δ. Ορυχείων και Παραγωγής
Κύριοι Διευθυντές

Χαιρετισμός της νέας Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας



Αγαπητοί συνάδελφοι,
αναλαμβάνοντας σήμερα τα καθήκοντα της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, θέτοντας έτσι τις βάσεις της περαιτέρω συνεργασίας μας.

Λειτουργία των σχολείων του Δήμου Ορεστίδος στις 11-01-2013


Αύριο Παρασκευή 11-01-2013, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστίδος θα ξεκινήσουν κανονικά στις 8:15.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την Πέμπτη τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στις 9:00 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου στις 10 Ιανουαρίου



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, όλα τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα ανοίξουν στις 9:00 λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στις 9:00 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών



Ο Δήμαρχος Πρεσπών αποφασίζει τη μετάθεση έναρξης των μαθημάτων κατά μία (1) ώρα, όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών,

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη Φλώρινα



Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Φλώρινα την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 και θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (νέο πάρκο) του Δήμου Φλώρινας στις 7 μ.μ..

Συνομιλίες Μάθιου Νίμιτς με Σαμαρά-Αβραμόπουλο για το Σκοπιανό

Παρουσίασε «λεπτομερείς ιδέες» για το θέμα της ονομασίας
Ο Μάθιου Νίμιτς επέστρεψε έπειτα από αρκετούς μήνες στον «τόπο του εγκλήματος» σε μία νέα απόπειρα να ξεκλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στη λύση της εκκρεμότητας της ονομασίας των Σκοπίων.

Υπόμνημα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α-Β/βαθμιας Εκπαίδευσης στον Α. Τσίπρα



ΘΕΜΑ : Υπόμνημα προβλημάτων στον χώρο της εκπαίδευσης
Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,
Σε συνέχεια της πρόσκλησης που μας απευθύνατε με το από 6/1/2013 Δελτίο Τύπου του Γραφείου σας, αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας, σας καταθέτουμε τους παρακάτω προβληματισμούς μας:

Υπόμνημα του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων στον Α. Τσίπρα



Με αφορμή την επίσκεψη σας στην πόλη μας θέλουμε να σας εκθέσουμε κάποιες σκέψεις μας σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου μας.

Η Κάρτα Μέλους από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ενισχύεται και ανανεώνεται για το 2013


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για τόνωση της τοπικής αγορά αλλά και την ελάφρυνση κατά ένα ποσοστό του κόστους των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ενισχύει την πρωτοβουλία της έκδοσης ειδικής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα.

Υπολειτουργία των Τμημάτων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας τη Δευτέρα


Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι λόγω της συμμετοχής των υπαλλήλων στο
σεμινάριο που αφορά την επιμόρφωσή τους επί των ρυθμίσεων του Π.Δ. 51/2012

Αγώνας πινγκ – πονγκ την Κυριακή στη Φλώρινα



ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
“ΣΑΡΙΣΕΣ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ vs Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



1. Κατά την διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Bloomberg: Αύξηση του HIV στην Ελλάδα λόγω της κρίσης χρέους



Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων του ιού του HIV, ειδικά στους χρήστες ναρκωτικών, που έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις επιδημίας στη χώρα,  καταγράφοντας και τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει άρθρο του Bloomberg.

Λειτουργία των σχολείων του Δήμου Ορεστίδος στις 10-01-2013


Αύριο Πέμπτη 10-01-2013, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστίδος θα ξεκινήσουν στις 9:15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στα Σέρβια



Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 4.500.

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Ορεστίδος


Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Ορεστίδος κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για το χρονικό διάστημα από 01-01-2013 έως 31-08-2014 ορίζει Αντιδημάρχους του Δήμου Ορεστίδος τους Δημοτικούς Συμβούλους: