Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας προς τους Βουλευτές της Φλώρινας



Θέμα: Ταχύτερη Διεκπεραίωση Διαδικασιών Χορήγησης Σύνταξης και Εφάπαξ.
κ. Βουλευτές,
Όπως γνωρίζεται, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην έκδοση των συντάξεων υπέρ νέων συνταξιούχων και στη χορήγηση του εφάπαξ.

Συνάδελφοί μας που εγκατέλειψαν την ενεργό υπηρεσία μετά από μία ολόκληρη ζωή στην εκπαίδευση, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, περιμένουν ακόμη την έκδοση της σύνταξής τους και φυσικά τη χορήγηση του εφάπαξ. Αντιλαμβάνεστε βεβαίως ότι η διόγκωση που έχει επέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις των νοικοκυριών προς το κράτος, επιφέρει σημαντικές δυσκολίες βιοπορισμού σε αυτούς τους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι εξ αυτών είχαν κάποιες οικονομίες για την κάλυψη των αναγκών τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ σημειώνεται και αδυναμία δανεισμού τους από τις τράπεζες.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μεριμνήσετε μέσω της επιρροής και των δυνατοτήτων που σας παρέχει το αξίωμά σας, κάνοντας όποιες ενέργειες μπορείτε, προκειμένου να στηρίξετε την ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών χορήγησης σύνταξης και εφάπαξ στους δικαιούχους συναδέλφους και μη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αργύρης Κολοκοντές                           Ηλίας Μούλελης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.