Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αιτήσεις προεγγραφής για τις νέες ειδικότητες α’ εξαμήνου 2014 του ΙΕΚ Αμυνταίου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2014



Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ Αμυνταίου προτίθεται να ξεκινήσει νέα τμήματα για το ΙΕΚ και τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στις παρακάτω ειδικότητες:

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας



Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας σας προσκαλεί  στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 (Τσικνοπέμπτη) και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του  Φυσιολατρικού Ομίλου Ορειβατών Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ) .

Ο ετήσιος χορός του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας



Οι Γεωτεχνικοί του παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση της κοπής πίτας και του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, 20  Φεβρουαρίου 2014 στο κέντρο ΑΚΡΙΤΑΣ στα Αλωνάκια – Κοζάνης.

Νέο Ερείπιο - Δρώντας στον Χαμένο Χώρο



Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει από 20 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2014 την εικαστική εγκατάσταση  του Χάρη Κοντοσφύρη, Νέο Ερείπιο - Δρώντας στον Χαμένο Χώρο.

Έναρξη του Φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2014



Έναρξη του Φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2014, με το σεμινάριο γνωριμίας με τη μουσική jazz πραγματοποιεί το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ., με τον καθηγητή τρομπέτας του Ωδείου Νίκο Βαλταδώρο.

Ίδρυση Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στο Νομό Φλώρινας (ΕΜΕ)



Χαιρετίζω και συγχαίρω την πρόσφατη ίδρυση του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στο Νομό Φλώρινας (ΕΜΕ).

Συνέδριο για την Ανεργία τους Νέους και την Ευρώπη



Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (Κινηματογράφος) στις 17.00 το απόγευμα.
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας διοργανώνουν συνέδριο με θέμα:

Αποκριάτικο πάρτι του Σ.Ε.Π. Φλώρινας



Το 1o Σύστημα Προσκόπων Φλώρινας σας προσκαλεί στον Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα στην Λέσχη των Προσκόπων στην είσοδο της πόλης!!!!!!!!

Προκήρυξη Α” λογοτεχνικού διαγωνισμού «Μίμης Σουλιώτης»



Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το «Βιβλιολογείον» προκηρύσσουν τον Α΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποιήματος και διηγήματος με την ονομασία «Μίμης Σουλιώτης».

Συνάντηση Βουλευτών της ΝΔ με τον Γ.Γ Εσόδων



Συνάντηση πραγματοποίησαν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, 19 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τον Γ.Γ Εσόδων κ. Θεοχάρη, μεταξύ αυτών και ο κ. Κωνσταντινίδης.

Maske Party από τη Θύελλα Φιλώτα



Το Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα διοργανώνει το Σάββατο  22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 Maske Party για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και όχι μόνο….

Αξιολόγηση- αυτοαξιολόγηση και οι επιπτώσεις στο δημόσιο σχολείο


Σε «διαθεσιμότητα» 3.000 εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. μέσα στον Μάρτιο



Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα τεθούν σε «διαθεσιμότητα» ακόμα 3.000 υπάλληλοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο αποκαλύπτει, σήμερα, το «Έθνος».

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα συνεδρίασε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δέκα οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος "Κριτικός Γραμματισμός στο Νέο Σχολείο"



Το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο «ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» πρόκειται να πραγματοποιήσουν το δεύτερο μέρος του Προγράμματος για την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών με τίτλο «Κριτικός Γραμματισμός στο Νέο Σχολείο, 2ος κύκλος», που θα πραγματοποιηθεί από τον Φεβρουάριο ως τον Μάιο του 2014.

Απολογισμός Δημάρχου Αμυνταίου



Την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου ο απολογισμός του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, για τα πεπραγμένα του έτους 2013.

Γενική συνέλευση των Αντιπροσώπων του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας



Σας κάνουμε γνωστό ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας (Ε.Γ.) του Νομαρχιακού Τμήματος (Ν.Τ.) ΑΔΕΔΥ Φλώρινας και με βάση την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη   19/2/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2017



Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2017 (γεννημένοι το έτος 1996) που διαμένουν στους νομούς Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήτοι Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας στην Δ/νση: Κ. Δαβάκη 8 Κοζάνη (ώρες από 09:00 έως 13:00) από 02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου 2014.

Διανυκτέρευση του ΑΟΦ στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας



Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου και συγκεκριμένα στο ΣΑΛΛΕ ΤΟΤΤΗΣ διανυκτέρευσαν 56 αθλητές του ΑΟΦ ηλικίας από 4  μέχρι 17 χρονών, μαζί με τους προπονητές τους, το Σαββατοκύριακο 15/16-2-2014.

Επιτυχίες μαθητών των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε διαγωνισμούς Μαθηματικών



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές των σχολείων της περιοχής ευθύνης της για την επιτυχία τους στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που διεξήχθη το Σάββατο 18-1-2014 και τους εύχεται να έχουν πάντοτε επιτυχίες :

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Φλώρινας Νάσος Μπελτσος υποψήφιος Δήμαρχος



Επιθυμώ επισήμως να γνωστοποιήσω ότι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, θα θέσω στην κρίση των συνδημοτών μου την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας.

Ταξιδεύοντας με το παιδί στο Διαδίκτυο: Αξιοποιώ & Προστατεύω



Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Ταξιδεύοντας με το παιδί στο Διαδίκτυο: Αξιοποιώ & Προστατεύω».

Ευχαριστήριο του Κε.Φ.Ι.Απ. Γ.Ν.Φλώρινας στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Τα παιδιά του Κε.Φ.Ι.Απ. Γ.Ν.Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) του τμήματος Κοινωνικής Ένταξης και Δημιουργικής Απασχόλησης ευχαριστούν από την καρδιά τους τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας κ.Ηλιάδη για την ευγενική προσφορά να τους παραθέσει τραπέζι σε κατάστημα της πόλης μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις του τμήματος για την κοινωνικοποίηση και την ενεργή συμμετοχή τους στην καθημερινότητα της πόλης νας.

Παρουσίαση πλάνου αδειοδότησης υδατοδρομίου Βεγορίτιδας



Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα παρουσιαστεί το πλάνο για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Βεγορίτιδας.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη της την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντ/ρχη κ. Ηλιάδη Δημήτριο που μας βοήθησε στην 2η συμμέτοχη του χορευτικού μας τμήματος στην κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων ηπειρωτών "Την πίτα του Ηπειρώτη 2014" που διεξήχθη την Κυριακή 16/2 στο Σ.Ε.Φ, μια εκδήλωση πανελληνίας εμβελείας κατά την οποία προβάλλεται τόσο ο σύλλογος μας όσο και η πόλη μας, η Φλώρινα.

Κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης στη Φλώρινα



Τη Δευτέρα (17.02.2014) το πρωί στη Φλώρινα δύο (2) άγνωστοι άνδρες, προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές  (πώληση κλινοσκεπασμάτων) και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το σπίτι 88χρονου ημεδαπού ένα τσαντάκι, το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε και το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

RoboCop



2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σχολικοί αγώνες λυκείων 2014






Επεκτείνοντας το WordPress και το Joomla



Το Κέντρo ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και το Παράρτημα της Π.Ε.ΚΑ.Π. Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την 30η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονίασε Θέματα ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών).

Συγκρότηση σε σώμα του Σωματείου Εργαζομένων σε Αρχαιολογικούς Χώρους



Σας γνωρίζουμε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2014  και μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου 2014 η συγκρότηση της διοίκησης του σωματείου με την επωνυμία:

Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Αμύντας



Μπορεί για τον Αμύντα ο Σαββατιάτικος (22/02) εντός έδρας αγώνας με την Ορμή Πατρών να αποτελεί ματς κλειδί για την οριστική συμμετοχή του στα πλει-οφ και την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης, ωστόσο αυτό που προέχει για τα κορίτσια του Νίκου Γιώσκου είναι η πρόκριση στην αυριανή (19/02) νόκ-άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθλητικό στη Θεσ/νίκη, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:30 στο ΔΑΚ Συκεών.

Παρουσίαση υποψηφίων του ΚΚΕ



Η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014, στις 7:00΄μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες, υπάρχει ελπίδα - υπάρχει προοπτική.

Ενότητα στη διαφορετικότητα για το Δήμο Φλώρινας επιδιώκει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Τσιώκας



«Θεωρώ ότι σήμερα αυτό που είναι σημαντικό είναι η σύνθεση της διαφορετικότητας από ανθρώπους που συμπληρώνουν την προσπάθεια, προκειμένου να βγει η κοινή συνισταμένη για να φτιάξουμε το Δήμο έτσι όπως τον σκεφτόμαστε», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Τσιώκας στη μαζική συγκέντρωση που έκανε για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΛΥΓΚΟΣ», την Κυριακή 16.2.214.

Όλες οι αλλαγές ανά Κωδικό στις Φορολογικές Δηλώσεις 2014



Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει το Έντυπο Ε1 της Φορολογικής Δήλωσης 2014, την οποία, από φέτος, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τη συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά, από τις 20 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου.

Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Οικονομικής κρίσης- Οι δυνατότητα για τους νέους


Κάδοι απορριμμάτων



Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η πρακτική της απόρριψης σκουπιδιών και μπάζων έξω από τους κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εστιών ρύπανσης και του δυσάρεστου οπτικά φαινόμενου των σκουπιδιών στους δρόμους.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης στο Θεόδωρο Τσάπανο



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης  ευχαριστεί θερμά τον Καθηγητή Σεισμολογίας του ΑΠΘ και μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Σεισμολόγων της Μεγάλης Βρετανίας, Δρ Θεόδωρο Τσάπανο για την εμπεριστατωμένη διάλεξη του με θέμα τους Σεισμούς στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή μας.

Τρεις νέες συμβάσεις έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής



Την προέγκριση του σχεδίου σύμβασης του έργου «Εργασίες διευθέτησης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του χειμάρρου Γρεβενίτη από τη γέφυρα Γάτου έως τη γέφυρα Χατζή» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Δε θα πραγματοποιηθούν εσπερινές ομιλίες την ερχόμενη Κυριακή από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 23η Φεβρουαρίου 2014, δὲν θὰ πραγματοποιηθοῦν ἑσπερινὲς ὁμιλίες στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα.

«ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ» - Έκθεση πτυχιακής εργασίας της Γιούλης Παπαδημητρίου



Έκθεση της πτυχιακής εργασίας, της φοιτήτριας Γιούλης Παπαδημητρίου με τίτλο: «ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ», στον υπόγειο χώρο εκθέσεων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα



Την Κυριακή (16.02.2014) το μεσημέρι στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (14,15 γραμ.), η οποία και κατασχέθηκε.

Το πρόβλημα είναι στο πετρέλαιο, όχι στο κάρβουνο. Με τις ΑΠΕ στοχεύουν σε λάθος πρόβλημα και οι ευκαιρίες για την Ελλάδα χάνονται ...



Πολύ μελάνι έχει χυθεί και πολλά έχουν γραφεί για το "κακό CO2", που φέρνει την "ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή". Όλα τα ορυκτά καύσιμα, κατά την καύση τους εκπέμπουν CO2, κάτι εντελώς φυσιολογικό, αφού καύση σημαίνει αντίδραση του άνθρακα με το οξυγόνο.

Νέες μειώσεις στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων



Νέες μειώσεις στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων, οι οποίες μπορεί να φθάσουν ακόμη και τα 70 ευρώ το μήνα.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εικαστικές πτυχιακές εργασίες Φεβρουαρίου 2014



Αποτελεί εικαστικό γεγονός για την πόλη της Φλώρινας η παρουσίαση των πτυχιακών εικαστικών εργασιών των  Έξη  φοιτητών  που ολοκλήρωσαν την εικαστική τους έρευνα στα πλαίσια των σπουδών τους στην Σχολή Kαλών Tεχνών.        

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 17 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:0σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το Άρθρο 4 της Εφαρμοστικής Υπουργικής Απόφασης, το πενταετές Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) για τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας καταρτίζεται με πρωτοβουλία και ευθύνη της Περιφέρειας, ύστερα από συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους Φορείς.

Πενταετής μίσθωση για το δικαίωμα της αλιευτικής εκμετάλλευσης των λιμνών της περιοχής Αμυνταίου



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής διακηρύσσει ότι:
- Εκτίθεται σε πενταετή μίσθωση το δικαίωμα της αλιευτικής εκμετάλλευσης της λίμνης Ζάζαρης.

Πρόσκληση σε Σύσκεψη Εργασίας για το Σχεδιασμό Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας για το σχεδιασμό ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο πλαίσιο κατάρτισης της αναπτυξιακής στρατηγικής της Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Προκριματικά παίδων-κορασίδων



Με επτά αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15/2/14.

Είναι σε θέση οι δημοσκοπήσεις να βγάλουν δήμαρχο;



Άθελα μας έχουμε γίνει μάρτυρες  και «ακόλουθοι» ενός νέου φαινομένου που έχει εισβάλει δυναμικά στην ζωή μας, το φαινόμενο ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Τόσο σε επίπεδο τοπικό, όσο και σε εθνικό, έγινε τρόπος ζωής τα τελευταία χρόνια.