Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Καρδιαγγειακές παθήσεις


Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες



Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 02.06.2013, ημέρα Κυριακή και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες:

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου


Ανάδειξη νέων οργάνων στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας καλεί τα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας

Παιχνιδαγωγείο


Ομιλία του καθηγητή κ. Θεοδόση Τάσιου με θέμα «ΗΘΟΠΑΙΔΕΙΑ»



«ΗΘΟΠΑΙΔΕΙΑ» είναι το θέμα της ομιλίας του Ομότιμου Καθηγητή του Ε.Μ.Π., Μέλους της Ακαδημίας Επιστημών Torino κ. Θεοδόση Τάσιου, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 12:00 μ.

Οι θησαυροί της φύσης



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης - Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία -  Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγ. Βαρθολομαίου Φλώρινας προγραμματίζει ημερίδα επιμόρφωσης 53 ενηλίκων, την  Κυριακή  2-6-2013, με θέμα: «Oι θησαυροί της φύσης»

3ο τουρνουά «ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ» στο Φιλώτα



Την Κυριακή 02 Ιουνίου το τμήμα Πετοσφαίρισης της Ε.ΜΑ.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ διοργανώνει το 3ο τουρνουά “MINI VOLLEY” στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο Φιλώτα.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»



Σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη για το  πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον» ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Αποδυνάμωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών (Δ.Ο.Υ. Φλώρινας – Κτηματική Υπηρεσία)



Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Ομοσπονδίας Εφοριακών Ελλάδος που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο (poedoy.gr) και αφορά στο νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών διαπιστώνουμε νέες αλλαγές κατά τις επιταγές της τρόικας.

Κολυμβητήριο φάντασμα στη Φλώρινα



Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου, αλλά και το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι οι λόγοι που το κρατούν κλειστό, σύμφωνα με τον δήμαρχο Φλώρινας.

Επιστολή Μητροπολίτη κ. Θεόκλητου στον Υπουργό Άμυνας για την 9η Ταξιαρχία



Ἐντιμότατε Κύριε Ὑπουργέ,
Διαμηνύοντες τὴν ἔκδηλον ἀνησυχίαν ἀλλὰ καὶ τὴν δικαιολογημένην ἀγανάκτησιν τοῦ πιστοῦ λαοῦ τῆς ἀκριτικῆς μας Μητροπόλεως, Σᾶς ἀποστέλλομεν τὴν παροῦσαν ἐπιστολὴν δι᾽ ἓν ζήτημα ἄκρως σημαντικόν, τὸ ὁποῖον σχετίζεται πρὸς τὸν πολυβασανισμένον καὶ παρημελημένον ἀκριτικόν μας τόπον καὶ τοὺς κατοίκους του.

Σχετικά με την 9η Ταξιαρχία Πεζικού Φλώρινας



Την Τρίτη 28 Μαΐου, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με θέμα την ενημέρωση των βουλευτών - μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, για τη «Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων», καθώς και τη διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής, σχετικά με τη δομή, σε προσωπικό και μέσα, των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φεύγει από τη Φλώρινα η 9η Ταξιαρχία με απόφαση του ΚΥΣΕΑ



Ο Σ.Ε.Α.Ν. Φλωρίνης θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώσει την τοπική κοινωνία της Φλώρινας ότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013, εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σεμινάρια σύγχρονου χορού από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η 4η αγωνιστική του 1ου Τουρνουά Mini Handball 2013 του ΦΙΛΩΤΑ ΜΠΣ στην Λεβαία



Η 4η αγωνιστική του 1ου Τουρνουά Mini Handball 2013 του ΦΙΛΩΤΑ ΜΠΣ στην Λεβαία θα διεξαχθεί στο γήπεδο 5X5 Λεβαίας, το Σάββατο 1/6/2013 από 08.30π.μ. έως 13.00μ.μ.

Ιστορικές προβολές και σύγχρονες προκλήσεις της εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία



Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα:
«ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που διοργανώνει το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, 17.00-21.00 στην Κοζάνη, Αίθουσα του «Κοβενταρείου».

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για το θάνατο του Δημήτρη Σικαβίτσα



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 31-5-2013, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του τ. Δικηγόρου και μέλους του Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΣΙΚΑΒΙΤΣΑ και αποφάσισε ομόφωνα:

Ευχαριστήριο προς την Εθνική Τράπεζα Φλώρινας



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Εθνική Τράπεζα Φλώρινας και τη Διευθύντριά της κα Ειρήνη Βόσδου - Ανθοπούλου, για τη δωρεά δύο (2) γραφείων, τεσσάρων (4) καρεκλών, ενός (1) μεταλλικού φοριαμού και μιας (1) ραφιέρας, για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας.

Ο Ανδρέας, ο γηραιότερος αρκούδος του κόσμου* δεν ζει πια



Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι το πρωί της 24ης Μαΐου 2013 βρέθηκε νεκρός στη φωλιά του, ο Ανδρέας, μία από τις αρκούδες του Καταφυγίου της Αρκούδας που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Ξεκίνησαν στον ΑΜΥΝΤΑ οι εγγραφές για το camp



Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σε συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες,  διοργανώνει εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp, από 2-8 Αυγούστου, στην έδρα της κατασκήνωσης στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής.

Ο ΕΛΓΑ για τα δημοσιεύματα για την αυξημένη ασφαλιστική εισφορά των κτηνοτρόφων



Με αφορμή δημοσιεύματα περί δήθεν αυξημένης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α για τους κτηνοτρόφους εν’ όψει της ασφαλιστικής περιόδου 2013 και για τη σωστή και πλήρη ενημέρωση των ασφαλισμένων μας διευκρινίζουμε ότι:

Το Κ.Θ.Β.Ε. , ο νόμος, οι φόροι του λαού και η αισθητική



Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 εκδικάζεται στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αγωγή με την οποία η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ζητεί να καταδικασθεί το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε άμεση πληρωμή των οφειλομένων μισθωμάτων Μαΐου 2012-Φεβρουαρίου 2013 ύψους 195.557 ευρώ και να εξωσθεί από το οικοδομικό συγκρότημα του Θεάτρου της.

Κολυμπώντας στον… Βράχο



Μια σπάνια εμπειρία πρόκειται να απολαύσουν στις 16 Ιουνίου 2013, στις 13.00 για τρίτη συνεχή χρονιά, οι δεκάδες κολυμβητές, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Κολύμβησης «Λίμνη Βράχου» .

Υπενθύμιση προγράμματος Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων υποψηφίων Γενικών Λυκείων, ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων και κατανομής υποψηφίων σε αυτά



Το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει ότι οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων Γενικών Λυκείων, αρχίζουν το Σάββατο 8-6-2013 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 15-6-2013. 

Επίδομα θέρμανσης 2014 2015 αλλαγές στο μέτρο την νέα χρονιά



Αλλαγές προαννείγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ Μαυραγάνης στην βουλή για το επίδομα θέρμανσης του 2014 2015 ωστε να λειτουργήσεις καλύτερα το μέτρο αφού το επίδομα θέρμανσης φέτος δεν απεφερε τα αναμενόμενα .

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Έως και σήμερα οι αιτήσεις για τα δωρεάν τρόφιμα στο Δήμο Φλώρινας



Έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 υποβάλλονται αιτήσεις στο Δήμο Φλώρινας για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συναυλία και Χορευτική παράσταση από τους Pink Soul και την χορευτική ομάδα Latin του ΦΣΦΑ



Οι Pink Soul και η χορευτική ομάδα Latin του ΦΣΦΑ την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8,30 το βράδυ στην σκηνή θεάτρου του Αριστοτέλη, στη Φλώρινα, σε μια μοναδική παράσταση. Soul, blues, latin, jazz ηχοχρώματα και χοροί.

Παιχνιδαγωγείο ΙΙ: Από την Ιδέα στην Έκφραση



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συνεχίζει οργανώνει για δεύτερη χρονιά το Παιχνιδαγωγείο, μια τριήμερη εκδήλωση αφιερωμένη σε παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού.

Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου



Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας , ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου, για όσους συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υπο-χρεωτικής φοίτησης και για αντικειμενικούς λόγους αδυνατούν να φοιτήσουν σε νυκτερινό σχολείο, θα γίνουν στις 3 Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

Σήμερα η καταβολή των δικαιούχων του ΕΛΓΑ



Την Παρασκευή 31 Μαΐου ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.408 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους  6,1 εκατ. ευρώ.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών συντήρησης στην Τ.Κ. Παπαγιάννη



Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 31.05.2013, ημέρα Παρασκευή και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Παπαγιάννη, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Γυμνάσιο Παπαγιάννη.

Ο Γιόαχιμ Φούχτελ επικεφαλής κλιμακίου Γερμανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών στο Αμύνταιο



Μεγάλη αντιπροσωπεία Γερμανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Γιόαχιμ Φούχτελ, επισκέφθηκε το Δήμο Αμυνταίου.

Εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp Α.Ο.Φ.19-25 Ιουνίου 2013



Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας προτίθεται να διοργανώσει για  τρίτη συνεχή χρονιά καλοκαιρινό αθλητικό camp στην κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι -           Πυργαδίκια Χαλκιδικής.

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΥΠ.ΑΝ για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»



Σύμφωνα με προχθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (http://www.mindev.gov.gr/?p=11012) το Υπουργείο προχωρά σε μεταφορά πόρων ύψους 74,6 εκατ. € που απαιτούνται, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση κονδυλίων του προγράμματος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Ποδηλατικό festival Δεξιοτεχνίας Φλώρινας 2013



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ποδηλατικό festival Δεξιοτεχνίας Φλώρινας 2013 στις 26/5/2013,στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας Φλώρινας-Κανόνια-με διοργανωτές το Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας.

Όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως τουναντίον ;



Ο παραλογισμός και η ανηθικότητα  χτύπησε την πόρτα και της Κοζάνης.
Συνάδελφός μας κατηγορείται για διοικητική παρατυπία.
Κατηγορείται, χωρίς να έχει δικαστεί, και φυσικά, καταδικαστεί…..

Νόμιμα 8 Προεδρικά διατάγματα για το σχέδιο Αθηνά



Οκτώ ακόμη σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, από τα συνολικά 36 του υπουργείου Παιδείας που αφορούν το σχέδιο «Αθηνά» για την αναδιάρθρωση των Ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κρίθηκαν νόμιμα από το Συμβούλιο της Επικρατείας ανεβάζοντας τον μέχρι τώρα αριθμό των νόμιμων διαταγμάτων στα 29.

Η πρόταση νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού



Με επικεφαλής τους προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μονάδες τηλεθέρμανσης με χρήση βιομάζας



Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης διοργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, ώρα 17:00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΥΓΚΟΣ στη ΦΛΩΡΙΝΑ. με θέμα: «ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ».

Πρόγραμμα εξετάσεων και εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων



Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α’ και Β’) οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 15 Ιουνίου μέχρι και 22 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων, που έχει ανακοινωθεί.

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. Φλώρινας στον Αετό και στο Φιλώτα



Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ανάλυσης – συζήτησης των θέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κοινωνία και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή μαζί της, κλιμάκιο μελών της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας μαζί με το Βουλευτή Θανάση Γερμανίδη επισκέφτηκε πρόσφατα τον Αετό και το Φιλώτα.

Συναντήσεις του Προέδρου του ΕΒΕ



Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αν. Γεν. Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Μ. Καρακόλη σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 27/05/2013 και συμμετέχοντες Πρόξενους και τους επικεφαλείς των Γραφείων Οικονομικών Υποθέσεων στην Άγκυρα και στην Σόφια.

Έγραφες στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών Γ. Ν Έδεσσας



Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών-τριών  στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν Έδεσσας για το σχολικό έτος 2013-2014 θα πραγματοποιηθούν από 1/6/2013 έως και 30/6/2013 για τον μήνα Ιούνιο  και  για τον μήνα Σεπτέμβριο από 1/9/2013 έως και την  έναρξη των μαθημάτων.

4 χρόνια λιτότητας και μνημονίων - 4 χρόνια κοινωνικής διάλυσης: άλλη μία «χαμένη γενιά»;



Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η εθελόδουλη συγκυβέρνηση εφαρμόζουν και φέρνουν προς ψήφιση τα χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία αποδεικνύονται αναποτελεσματικά και οδηγούν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση και φτώχεια. 

Έκθεση των μαθητών του τομέα Δομικών Έργων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας



Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ του τομέα Δομικών Έργων της ειδικότητας Σχεδιαστών με χρήση Η/Υ, παρουσίασαν έκθεση στα πλαίσια των μαθημάτων Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, Τοπογραφικού Σχεδίου και Σχεδίου Πολιτικού Μηχανικού.

Για τις εκλογές των δασκάλων



Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση ανήκει στον ευρύτερο χώρο των παρεμβάσεων της μαχόμενης εκπαιδευτικής αριστεράς.

Επιτυχημένη η διεξαγωγή του 1ου Ελληνορωσικού Φόρουμ



Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του για την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Ελληνορωσικού Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 16 & 17 Μαϊου 2013 σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Κέντρο ‘’Ερμής’’.  

Έκλεισε με μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της εβδομάδας για το σεβασμό στη γέννα



Έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από μαμάδες και μπαμπάδες σε όλη την
Ελλάδα ο εορτασμός της Εβδομάδας για το Σεβασμό στη Γέννα 20-27 Μαΐου 2013.