Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΕΚΕΠΕ προσλήψεις αιτήσεις στο opekepe.gr

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε την προκήρυξη για τις 445 προσλήψεις που θα γίνουν εντός του 2013 ανέργων επιστημόνων και θα γίνουν μέσω προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας με τη μορφή επιδοτούμενης συμμετοχής σε αυτό, διάρκειας 800 ωρών σε 445 άνεργους επιστήμονες Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης του Αρδευτικού Δικτύου Πρεσπών


Υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη Σύμπραξη Γραφείων Μελετών για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Αρδευτικού Δικτύου Πρεσπών», προϋπολογισμού 324.881,30 € (χωρίς ΦΠΑ).

Συνάντηση Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Μπούρινος, 5-6/10/13

Πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο του Μπούρινου στα 1400μ η 3η συνάντηση για το 2013 της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας & Αναρρίχησης.

Tα στολίδια της φύσης



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης - Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με τον σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας και την Τοπική Κοινότητα Αγ. Βαρθολομαίου Φλώρινας προγραμματίζει ημερίδα επιμόρφωσης 100 ενηλίκων το Σάββατο 12-10-2013, με θέμα: «Tα στολίδια της φύσης»

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Ευάγγελο Ζαρκάδα



Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας (πρώην 1ο Πειραματικό).

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Ικανότητας»



Λέγεται ότι: «…αυτό το οποίο ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, είναι ο βαθμός της επιχειρηματικής τους ικανότητας. Ως εκ τούτου, η βελτίωση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης, της επιχειρηματικής δράσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων»…

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στις ΣΤΕΠΟ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ανάρτηση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων ΥΕ στην ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων



Το εργατικό κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα http://et.diavgeia.gov.gr ο Πίνακας κατάταξης και βαθμολογίας των υποψήφιων κατηγορίας ΥΕ της ΣΟΧ 4/2013 και  ΣΟΧ 5/2013 για την ΚΘ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την ίδρυση ΙΕΚ στο Αμύνταιο και ΣΕΚ στη Φλώρινα



Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Φλώρινας, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ίδρυση ΙΕΚ στο Αμύνταιο και ΣΕΚ στη Φλώρινα:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης»



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 7ης Οκτωβρίου 2013 συνήλθε σε συνεδρίαση κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Ραπτόπουλου - Χατζηστεφάνου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές



Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, το ΕΒΕ και των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου, σχετικά με την απελευθέρωση τις λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές,  θεωρούμε βέβαιο ότι η συζήτηση που έγινε πέρα από τους προβληματισμούς που ενδεχόμενος υπήρχαν απο τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την Κυριακάτικη αργία, σε καμία περίπτωση πιστεύουμε ότι δε συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι της περιοχής για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Να βάλουμε τέλος στα μνημόνια και το φασισμό



Μετά από τρία χρόνια Μνημονίων η Ελλάδα είναι σήμερα μια κατεστραμμένη χώρα. Η φτώχεια και η δυστυχία εξαπλώνονται, η ανεργία καλπάζει, η Υγεία, η Παιδεία και το ασφαλιστικό σύστημα διαλύονται, η νεολαία μεταναστεύει.

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη


Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκαν πάνω από εκατόν δεκατέσσερα κιλά (114) κάνναβης.
Την Τετάρτη (09-10-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής και της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν 66χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Π.Γ.Δ.Μ., για  εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία των Πολιτών Αμυνταίου



Η Ακαδημία των Πολιτών Αμυνταίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.

Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας ΟΑΕΔ Αυγούστου 2013



Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ]
Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων[1] με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για το μήνα Αύγουστο 2013 ανήλθε σε 861.279 άτομα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διημερίδα για την ανεργία



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διημερίδα που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου, ο Δήμος Πρεσπών, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και η Αναπτυξιακή Φλώρινας την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμυνταίου και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και είχε για χορηγό την ΔΕΗ Α.Ε. Το θέμα της Διημερίδας ήταν:

Να καταργηθούν ο ΦΠΑ και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και φυσικό αέριο



Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε χτες τροπολογία - προσθήκη στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις», με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) σε πετρέλαιο θέρμανσης και φυσικό αέριο για οικιακή χρήση.

Σεμινάριο αγωνιστικού καράτε



Σεμινάριο αγωνιστικού καράτε, με τους τρεις κορυφαίους Έλληνες καρατέκα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, οι αθλητές του καράτε της Βόρειας Ελλάδας.

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο ΟΝΕ ΑΒΕΕ στη Β.Ι.Π.Ε Φλώρινας



Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο εμφιαλώσεως αναψυκτικών-νερού με την επωνυμία ΟΝΕ ΑΒΕΕ, στη Β.Ι.Π.Ε Φλώρινας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για το συμβάν στις 00:35 της Πέμπτης και επιχείρησαν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα.

Ψήφισμα του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ



Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα κατά μελών και στελεχών του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και μεταναστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα εγκλήματα αποτελούν κλιμάκωση της δράσης της Χ.Α. εναντίον όποιου σηκώνει κεφάλι στα αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα.

Ο Δικέφαλος από 5 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο, με 1€ στα περίπτερα!



Κυκλοφόρησε ξανά στα περίπτερα η ιστορική εφημερίδα της ΑΕΚ, Δικέφαλος, που είναι ταυτισμένη με την ιστορία της θρυλικής ομάδας.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ανάγκη για αιμοπετάλια



ΕΠΕΙΓΟΝ. Ο συνάνθρωπος μας Δουπκάρης Παντελής βρίσκεται στην εντατική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

Επίδομα θέρμανσης 2013 προκαταβολικά με την αίτηση



Επίδομα θέρμανσης 2013, προκαταβολικά θα πάρουν οι δικαιούχοι αφού θα δοθεί το 25% του ποσού που θα δικαιούται ανάλογα με τα κριτήρια ο πολίτης ,ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Πρόσληψη εργατών στο έργο «Χάραξη Οδού Πτολεμαΐδας – Δυτικής Εορδαίας και Σύνδεση µε τον Κάθετο Άξονα Κοζάνης – Φλώρινας»



Η Επιστολή του Μητροπολίτη Φλώρινας στον Πρωθυπουργό για το θέμα της θέρμανσης



Ἐξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ἐν μέσῳ τῆς βαθυτάτης κρίσεως, ἡ ὁποία πληγώνει  καθ᾽ ἡμέραν τὴν πολυαγαπημένην μας Ἑλλάδα, καὶ ἐν ὄψει τοῦ ἐπερχομένου χειμῶνος ὁ ὁποῖος, συμφώνως πρὸς ὁρισμένας προβλέψεις, ἀναμένεται ἐφέτος βαρύς, Σᾶς ἀπευθύνομεν τὴν παροῦσαν ἐπιστολήν.

Συνέντευξη τύπου εκπροσώπων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας



Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν ο Αντιπρόεδρος Κομνηνός Μαντάς και ο Ταμίας Τριαντάφυλλος Οικονόμου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.) για τρέχοντα θέματα της εκπαίδευσης, στο ξενοδοχείο "Φαίδων" την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 στις 18.30.

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και πλημμυρών στην Π.Ε. Φλώρινας



Η ετοιμότητα όλων των φορέων, αλλά και η λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2013, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ



Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
H καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων, του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων (Ν. 4093/2012) και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών (Ν. 4141/2013) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 σε 497.894 δικαιούχους. Το ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 189.830.585,04€.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Νίκη Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης



Την Πέμπτη (09-10-2013) το πρωί στη Νίκη Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, συνέλαβαν 47χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Εκθέσεις πτυχιακών εργασιών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών σε όλη την πόλη της Φλώρινας



Η τέχνη, ενώ θα μπορούσε να είναι μια λυτρωτική πράξη για τους καλλιτέχνες, είναι μια μακρόβια δέσμευση για συνεχείς πράξεις παιχνιδιού και ανύποπτης ειλικρίνειας στα παρουσιαζόμενα έργα.

Οι θέσεις για τις προσλήψεις στα σχολεία μέσω ΟΑΕΔ



Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις σε σχολεία της χώρας μέσω του ΟΑΕΔ. Οι πρώτες προσλήψεις θα αφορούν 7850 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε σχολεία και προσλήψεις σε Κέντρα Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης αλλά και σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

10ο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού Νομού Φλώρινας



Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, με τη βοήθεια του Δήμου Φλώρινας, διοργανώνει το 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 10:00 π.μ,   στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές



Με τους προέδρους του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας Θωμά Ταλλίδη και του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Βασίλη Μπούτση συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης, ενόψει της απόφασης για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Σεμινάριο- μουσική δράση του «Μουσικού Πολύτροπου»



Σεμινάριο – Μουσική δράση του «Μουσικού Πολύτροπου» του Α.Π.Θ στα πλαίσια της συνεργασίας του ΠΜΣ του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και της κατεύθυνσης Πολιτισμικών Σπουδών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Μεγ. Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής στην Φλώρινα.

Μηνιαία δραστηριότητα των υφισταμένων Υπηρεσιών, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2013, είναι η εξής:

Πιλοτικές δράσεις για την ανάπτυξη του βιοτουρισμού στην Πρέσπα



Με την υπογραφή μιας πλατφόρμας συνεργασίας και την απόφαση να δημιουργηθεί ένα πιλοτικό τουριστικό πακέτο που θα προσφέρει μια γνωριμία της περιοχής γύρω από την Πρέσπα με προορισμούς και στις δυο χώρες, έληξαν οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Καινοτόμες Πρακτικές Βιοτουρισμού στις Πρέσπες - Νέες Διαστάσεις Ανάπτυξης»,

Οι περιπέτειες του Κτηματολογίου



Κύριε Υπουργέ,
Στις 26-8-13 ξεκίνησε η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στη Δημοτική Ενότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.
Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων κτηματογράφησης ο ιδιοκτήτης της ακίνητης περιουσίας έχει τη δυνατότητα να λάβει γνώση της καταγραφής των συμφερόντων του, να ελέγξει, να επιβεβαιώσει και να διορθώσει τυχόν σφάλματα.

Ανακοίνωση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ για προκήρυξη 24ωρης απεργίας στις 13 Οκτώβρη



Εργαζόμενοι - εργαζόμενες στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Φτωχοί αγρότες και μικροί ΕΒΕ.  Άνεργοι. Συνταξιούχοι. Νέοι και νέες.
Η ζωή μας έγινε αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης



Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ενεργειακής  Επιθεώρησης ΚτιρίωνΛεβήτων  εγκαταστάσεων  Θέρ­μανσης και εγκαταστάσεων Κλιματισμού. Σύμφωνα με τα   Προεδρικά Διάταγμα 100 (6 Οκτωβρίου 2010) και Αριθμ.οικ.192 (31 Οκτωβρίου 2011).

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προς το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ για την αναγνώριση πλασματικών χρόνων



Θέμα: Αναγνώριση χρόνου Στρατιωτικής Υπηρεσίας – Αναγνώριση Πλασματικών χρόνων.
κ. Προϊσταμένη
Σύμφωνα με το Α23/596/3 – 24/04/2013 Εξ. Επείγον Γενικό έγγραφο του ΙΚΑ ΕΤΑΜ με θέμα «Προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης των μέχρι31/12/1992 ασφαλισμένων σε Φορείς ή Κλάδους Κύριας Ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που εντάχθηκαν στο Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. με τις διατάξεις του άρθρου5 του Ν. 3029/2002 και του άρθρου1 του Ν.3655/2008»

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Με έναν εκπρόσωπο της μειοψηφίας συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους



Σας ενημερώνουμε ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ) του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σήμερα στον Άγιο Βαρθολομαίο



Λόγω προγραμματισμένων εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βαρθολομαίου του Δήμου Φλώρινας αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, από τις 8:30 πμ έως και τις 14:30.

Ομαδική εικαστική έκθεση «6-12» στη Μελίτη



9/10/2013 – 19/10/2013
Το 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής του ΤΕΕΤ σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης διοργανώνει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων όπου οι φοιτητές παρουσιάζουν το έργο τους ενεργοποιώντας καλλιτεχνικά την περιοχή της Μελίτης αλλά και ευρύτερα ένα σημαντικό πολιτιστικό πόλο: τον εκθεσιακό χώρο του Σχολείου.

Σήμερα στη Φλώρινα ο υπεύθυνος του Τομέα Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ



Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:00μμ στο Ξενοδοχείο Φαίδων θα δώσει Συνέντευξη Τύπου  το μέλος Κεντρικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος στο Τομέα Οργανωτικού κ. Παπαστεργίου Χρήστος.

Επιμένουν οι ενώσεις των βενζινοπωλών



Αποφασισμένες να μην αγοράσουν και να μην διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό πετρέλαιο θέρμανσης, αν δεν προηγηθεί γόνιμος διάλογος με την κυβέρνηση για τα άλυτα προβλήματα του κλάδου τους, εμφανίζονται οι 44 Ενώσεις - μέλη της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΟΒΕ).

Ο Εμφύλιος και το Μακεδονικό Ζήτημα


ΕΛΓΑ: 90 προσλήψεις Γεωπόνων και Κτηνιάτρων



90 Προσλήψεις Γεωπόνων και Κτηνιάτρων πραγματοποιεί ο ΕΛΓΑ όπως ανακοίνωσε με προκήρυξη του για την κάλυψη των αναγκών του με σύμβάσης τετράμηνης διάρκειας.

Ο επικήδειος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τον εκλιπόντα Δημήτρη Ζάννα


Ξυλόσομπες αντί πετρελαίου



Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί το σχέδιο για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης το οποίο θα είναι αυξημένο φέτος σε σχέση με πέρυσι.