Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σεμινάριο ενεργειακών επιθεωρητών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Το   Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΥΠΕΚΑ, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του έκτου κύκλου εκπαίδευσης ενεργειακών επιθεωρητών.

Όλοι οι διπλωματούχοι μηχανικοί ή πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης  ή μηχανικοί που έχουν αποκτήσει αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στη χώρα μας  βάση της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας  και επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτηρίων ή Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης ή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού, θα πρέπει  να παρακολουθήσουν το παραπάνω  εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Μετά το πέρας των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων με χρήση της οποίας μπορεί να γίνει άμεσα αναγγελία  έναρξης δραστηριότητας Μόνιμου Ενεργειακού Επιθεωρητή.
Οι εγγραφές του έκτου κύκλου παρακολούθησης  θα γίνονται από 17 μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο 2461056715 ή να αποστέλλουν σχετικό email στη διεύθυνση epapadopoulou@uowm.gr
Τα μαθήματα του θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.