Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέντευξη τύπου για τη φιλοξενία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στη Φλώρινα



Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, παράγοντες της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας, ο Πρόεδρος του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και ο προπονητής της ομάδας Αριστοτέλης Φλώρινας το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για τη φιλοξενία της ομάδας στη Φλώρινα με σκοπό την προετοιμασία της για διεθνές τουρνουά.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, δήλωσε:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τύπο που βρίσκεται μαζί μας και κυρίως τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τον κ. Αρβανίτη, γιατί επέλεξε τη Φλώρινα για την προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται μια μεγάλη ομάδα στην πόλη μας. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, γιατί η Φλώρινα εξαιτίας του Άρη, αγάπησε το μπάσκετ.
Το μπάσκετ είναι το άθλημα που βοήθησε πολύ τη γενιά μας, την έχει τραβήξει από τις κακές συνήθειες και ασχολούμαστε με αυτό. Συμπαρασταθήκαμε στη διαδικασία της προετοιμασίας του ΑΡΗ και οικονομικά, αλλά και με προσωπική δουλειά. Ο κ. Καραγκιοζίδης ασχολήθηκε προσωπικά πολλές ημέρες, ώστε ο ΑΡΗΣ να έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δε σας κρύβω ότι με την πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, βάλαμε δύο καινούριες μπασκέτες, που ήταν απαραίτητες για το γήπεδο.
Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά σε χώρους για τη σωστή προετοιμασία της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου που γυμνάζεται η ομάδα του ΑΡΗ, τον κ. Διαφωνίδη, που έχει παραχωρήσει τα μηχανήματά του για τις καθημερινές προπονήσεις που χρειάζεται η ομάδα. Καλωσορίζουμε τον κ. Πρόεδρο του ΑΡΗ. Έχουμε πολλούς οπαδούς του Άρη στην πόλη μας, που αγαπούν την ομάδα αυτή και το μπάσκετ, όπως την αγαπάει και όλη η Φλώρινα".
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Αρβανίτης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε καταρχήν το Δήμαρχο Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη φιλοξενία της ομάδας, ενώ ανέφερε ότι ο σκοπός τους ήταν να δείξουν αυτό που γίνεται για το ελληνικό μπάσκετ, θα έρχονται κάθε χρόνο για την προετοιμασία της ομάδας τους και θα προτείνουν και στις άλλες ομάδες να το κάνουν αυτό, ώστε να βοηθηθεί η ελληνική επαρχία. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι προδιαγραφές και η οργάνωση της πόλης ήταν κατάλληλες για την προετοιμασία της ομάδας και τόνισε την αγάπη του κόσμου για την ομάδα του ΑΡΗ.
Ο προπονητής του ΑΡΗ κ. Αγγέλου, μίλησε για τη δοτικότητα και τη φιλοξενία των Φλωρινιωτών, που τα εισέπραξαν στο μέγιστο κατά τη διάρκεια της διαμονής  τους για την προετοιμασία της ομάδας.
Ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Άκης Καραγκιοζίδης, τόνισε: "Θέλω, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποδέχθηκε την εισήγηση που κάναμε για να φιλοξενήσουμε την Κ.Α.Ε. ΑΡΗς, γιατί το είδαμε σαν μία ευκαιρία να έρθουν στη Φλώρινα και άλλες ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα μας ανοίξει το δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο και να πω ότι σαν Δήμος θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, για να μπορούν όσες ομάδες έρχονται, να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Αριστοτέλη για τα δύο τουρνουά που έγιναν και διοργανώθηκαν άψογα. Δεν έχουν ξαναγίνει διεθνή τουρνουά στη Φλώρινα».
Ο Πρόεδρος του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καλωσόρισε την ομάδα στον ιστορικό σύλλογο, μίλησε για τα χαρίσματα της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη τονίζοντας τις ικανότητες των αθλητών και ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Φλώρινας που πρότειναν την πόλη της Φλώρινας για την προπόνηση της ομάδας του ΑΡΗ. Κλείνοντας ευχαρίστησε και τις άλλες ομάδες του τουρνουά και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΡΗ.
Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Φλώρινας, ενώ ο προπονητής της ομάδας προσέφερε μία μπάλα με τις υπογραφές αυτών που αποτελούν την ομάδα και 30 εισιτήρια διαρκείας που θα διανέμονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς στους φιλάθλους της πόλης.

Φλώρινα, 16-09-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.