Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι δράσεις της ΕΛΜΕ Φλώρινας- Στο 95% η συμμετοχή στη σημερινή απεργία



Με καθολική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2013 η πρώτη μέρα της Απεργίας των Εκπαιδευτικών του Νομού Φλώρινας.
Από τα 26 Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού όλα πλην δύο εξαιρέσεων παρέμειναν κλειστά, ενώ το ποσοστό συμμετοχής στην Απεργία άγγιξε το 95%.
Οι Εκπαιδευτικοί της Φλώρινας βροντοφώναξαν ότι «δεν πάει άλλο» και ότι θα υπερασπιστούν την ποιότητα της Δημόσιας Παιδείας με όλες τους τις δυνάμεις.
Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν με μαζική συγκέντρωση στην κεντρική Πλατεία της Φλώρινας και συνεχίστηκαν με πορεία προς την Δνση Βθμιας Εκπσης Φλώρινας όπου και έγινε παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. και ενημέρωση της Διεύθυνσης σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα  της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η συνέχιση των δράσεων έχει ως εξής:
·                     17/09/2013 ώρα 11:00 συγκέντρωση των εκπαιδευτικών και του ΔΣ της ΕΛΜΕ στην πλατεία του Αμυνταίου.
·                     17/09/2013 ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
·                     19/09/2013 ώρα 18:30 προσυγκέντρωση στην πλατεία και έπειτα Γενική Συνέλευση για τον περαιτέρω συντονισμό των κινητοποιήσεων στο Εργατικό Κέντρο.


ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.