Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στους αρχαιολογικούς χώρους και στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών



Το Σωματείο Εργαζομένων στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών και στους αρχαιολογικούς χώρους της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του και τους εργαζόμενους που εργάζονται στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών την Πέμπτη 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα από 14:00 έως 19:00 στο εργατικό κέντρο Φλώρινας και την Παρασκευή 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα από 13:00 έως 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Αμυνταίου για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη:

Κάλεσμα των εκπαιδευτικών σε απεργία



Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ,  ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις Περιφερειακές εκλογές

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 πραγματοποιούνται σε μια περίοδο συνεχιζόμενης ύφεσης. Οι πολίτες βιώνουν δυσβάστακτα μέτρα, ενώ το κοινωνικό κόστος της σταθεροποίησης είναι δυσανάλογα μεγάλο.

Αετού γήρας κορύδου νεότης



Ο επικεφαλής μιας  συγκεκριμένης παράταξης, θα πρέπει να είναι  ικανός  να διοικήσει ορθά και να είναι δίπλα στους συνδημότες του, να δίνει λόγο τους συνδημότες του, και να ακούει τους συνδημότες του.

Πρόσληψη έξι ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου








Κοπή βασιλόπιτας των παιδικών και εφηβικών χορευτικών του τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων



Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας των παιδικών και εφηβικών χορευτικών του τμημάτων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/2/2014 και ώρα 18:00,  στο Καφέ «PIATSA» ( Νέο Πάρκο Φλώρινας).

Συμμέτοχη στην διεθνή τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη EMITΤ 2014



Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την συμμετοχή της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στην  Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITΤ 2014 η οποία πραγματοποιήθηκε  από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2  Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές  εκθέσεις του κόσμου. 

Η Βασιλόπιτα των τμημάτων Volleyball του «Αριστοτέλη»





Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 τα τμήματα volley & beach volley του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το νέο έτος. 

Επιτυχημένη η βραδιά με τα μικρασιατικά τραγούδια



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια που διοργάνωσε το Ωδείο σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών & Μικρασιατών Φλώρινας «ο Άγιος Μηνάς», στην “Οδό ονείρων” την Παρασκευή 31-01-2014.

Αποσπάσματα από τα πρόσφατα δελτία τύπου της Ιεράς Συνοδού της Εκκλησιάς της Ελλάδος



Κατὰ τὶς συνεδριάσεις τῆς 3ης καὶ 4ης Φεβρουαρίου 2014 τῆς Διαρκοῦς Ιερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ὑπὸ τὴν Προεδρία τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερωνύμου, ὁ Μακαριώτατος Πρόεδρος ἐνημέρωσε τὰ Μέλη τῆς Διαρκοῦς Ιερᾶς Συνόδου σχετικὰ μὲ τὴν ἔκρυθμη κατάσταση ποὺ ὑπάρχει στὸ νησὶ τῆς Κεφαλονιᾶς ἐξ᾽ αἰτίας τῶν ἀλλεπάλληλων σεισμικῶν δονήσεων καὶ τῶν καταστροφῶν ποὺ ἔχουν ὑποστεῖ οἱ κάτοικοι τοῦ νησιοῦ.

Παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μέρτζου «Τα Σκόπια και οι Άλλοι»


Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα παρουσίασης προτάσεων μαθητών για την οικολογική μετακίνηση



Στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμυνταίου οι μαθητές της ομάδας οικολογίας παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την οικολογική μετακίνηση στο Αμύνταιο, μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο μίας σημαντικής προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που πραγματοποιείται με το διαγωνισμό Ecomobility Οικολογική Μετακίνηση.

Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας



Αἰσθανόμεθα τὴν ὑποχρέωσιν νὰ εὐχαριστήσωμεν καὶ νὰ συγχαρῶμεν δημοσίως τὸν Ψυχίατρον, Ἐπιμελητὴν τῆς Ψυχιατρικῆς Κλινικῆς τοῦ Γενικοῦ Νοσοκομείου Φλωρίνης «Ἑλένη Θ. Δημητρίου», ἀξιότιμον κ. Γεώργιον Ἀναγνωστόπουλον, διὰ τὴν ἐξαίρετον πρωτοβουλίαν τῆς προσφορᾶς 130 κιλῶν πορτοκαλιῶν, πρὸς ἐνίσχυσιν τοῦ φιλανθρωπικοῦ ἔργου τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Μητροπόλεως, καὶ δὴ τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Γηροκομείου αὐτῆς, διὰ τὴν κάλυψιν πιεστικῶν ἀναγκῶν τῶν ἐκεῖ ἐγκαταβιούντων ἡλικιωμένων ἀδελφῶν μας.

Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων Άρσης Βαρών



 

Ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στη Φλώρινα



Σχετικά με την ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Η οργάνωση μελών (Ο.Μ.) ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας ανακοινώνει



Η οργάνωση μελών (Ο.Μ.) ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας ανακοινώνει τα εξής:

Ιδρυτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επενδυτών Φωτοβολταϊκών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Καλούνται όλοι οι επενδυτές Φωτοβολταικών  της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου την Κυριακή 09-02-2014 και ώρα 18.00 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ν.Ε. Κοζάνης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί το κατάστημα αθλητικών ειδών Admiral Sport Shops



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το κατάστημα αθλητικών ειδών Admiral Sport Shops και τον ιδιοκτήτη του κ. Ευάγγελο Γουλάπτση, για τη δωρεά μιας (1) μπάλας βόλεϊ προς τα Τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.  

Οι εσπερινές ομιλίες της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 9η Φεβρουαρίου 2014, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για τα συστήματα τηλεθέρμανσης με βιομάζα στην Κέλλη



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης για τα συστήματα τηλεθέρμανση με βιομάζα.

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις Πρέσπες για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων



Ποιος είναι ο «γιατρός» του χωραφιού; Πως μεταφέρεται το νερό από τη λίμνη στα χωράφια; Ποια η σχέση των μελισσών με τη γεωργία; Τι είναι η στάγδην άρδευση;

Επισκέψεις Δημάρχου στα σχολεία



Τις καθιερωμένες επισκέψεις του στα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου στην αρχή της χρονιάς ξεκίνησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας καλεί τα μελή του συλλόγου στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής την Κυριακή 09-02-2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι έως 2.00 μμ στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας στην οδό Μακεδονίας 1.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Προβολή των προϊόντων μας στην Agrotica 2014



Στο πλαίσιο της προσπάθειας για προβολή και ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ο Δήμος Αμυνταίου συμμετείχε στην έκθεση Agrotica 2014.

Η επόμενη αγωνιστική του χάντμπολ



Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων, ανάμεσα στην Ο.Χ.Ε. και τους διαιτητές, οι δεύτεροι αποφάσισαν ομόφωνα τη λήξη της αποχής που είχαν κηρύξει από τις αρχές Ιανουαρίου.

Προεγκρίσεις δύο έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής



«Αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κονδύλια του ΕΣΠΑ» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, υπογράφοντας τις προεγκρίσεις των σχεδίων σύμβασης δύο ακόμη έργων.

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και το Μονορόδι, το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2014, η εκπαίδευση στη μέθοδο Floortime με εισηγητή τον Jake Greenspan από το The Floortime Center των ΗΠΑ.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Την Παρασκευή η διανομή του ελαιόλαδου από το Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2014 και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 θα γίνει η διανομή ελαιόλαδου για όσους είναι δικαιούχοι τροφίμων στο Δήμο Φλώρινας.

Αιμοδοσία στο Αμύνταιο



Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται  στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεδρίαση την Τρίτη  4/2/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Περιφέρειες και μεγάλους Δήμους της Χώρας



Τους υποψηφίους, που θα στηρίξει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΚΚΕ, σε εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τη διατήρηση των βραδινών δρομολογίων του ΚΤΕΛ ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας



Την επανεξέταση της απόφασης για την κατάργηση των νυχτερινών δρομολογίων στη γραμμή «Φλώρινα – Αθήνα», καθώς και το σχεδιασμό εκτέλεσης όλων των δρομολογίων της ίδιας γραμμής ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας Α.Ε.».

Βράβευση της πρωταθλήτριας του ΑΟΦ Ραφαέλας Μαυρουδή στην ποδηλασία



Σε μια εντυπωσιακή τελετή, στο κατάμεστο  Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με την παρουσία πολιτικών προσωπικοτήτων της χώρας, πραγματοποιήθηκε στις 2/2/2014 η ετήσια βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών της Βορείου Ελλάδος, στο άθλημα της Ποδηλασίας.

Εγώ, ο Απαισιότατος 2 (Despicable Me 2)



Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D!

Απολογισμός επιτροπής θεμάτων γης κι επίλυσης διαφόρων Π.Ε. Φλώρινας



Η Επιτροπή Θεμάτων Γης κι Επίλυσης Διαφορών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που συγκροτήθηκε με την αριθ. 7051/17-7-2012 απόφαση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (Φ.Ε.Κ. Β’ 2239/2-8-2012 ) και τροποποιήθηκε με την αριθ. 4561/28-5-2013 απόφαση Περιφερειάρχη (Φ.Ε.Κ. τ.Υ.0.Δ.Δ./ 453/ 20-9-2013) και στελεχώνεται από τους:

Οι προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης



Αγαπητοί συντοπίτες και φίλοι του Συλλόγου μας,
Επικοινωνούμε μέσα από αυτή την επιστολή μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το σύνολο των εκδηλώσεών μας που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, με την παράκληση να κρατήσετε την επιστολή.

Εγγραφές νέων μελών στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών. Για τη δυνατότητα συμμετοχής στα τμήματα του συλλόγου είναι απαραίτητη η εγγραφή με το ποσό των 5 ευρώ, καθώς και ετήσια συνδρομή 15 ευρώ.

Η Ρίκη στην 8άδα του Μεσογειακού Κυπέλλου!



Πολλά και σημαντικά συνέβησαν το περασμένο Σ/Κ για την οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ. Συνολικά 3 αποστολές οργάνωσε και εκτέλεσε ο Όμιλος στους 3 ορίζοντες της Ευρωπαϊκής Επικράτειας,  με την Μοσχοπούλου στην Σουηδία, τον Ρεπάτση και την Γεροσίδερη στο Παρίσι και τους Τσώκα Α., Καλυβιάνου και Μπαντίκη στην Ιταλία.

Συγκρότηση νέας Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Φλώρινας της ΕΜΕ



Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής.  

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ



Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το νέο έτος.

Χόμπιτ 2: Η Ερημιά του Νοσφιστή



Το ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται με τον Μπίλμπο Μπάγκινς, τον Γκάνταλφ και δεκατρείς νάνους, για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.

Στον τόπο "εγγραφής" και όχι διαμονής ψηφίζουμε για τις Ευρωεκλογές



Δεν θα ισχύσει φέτος το ειδικό καθεστώς που ισχύει σε κάθε Ευρωεκλογές, να μπορούν δηλαδή οι ετεροδημότες να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής και όχι αναγκαστικά στον τόπο όπου είναι εγγεγραμμένοι. 

Πρόσκληση σε Σύσκεψη Εργασίας για το Σχεδιασμό Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών Νικόλαος Ράμμος σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας για το σχεδιασμό ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο πλαίσιο κατάρτισης της αναπτυξιακής στρατηγικής της Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Ψήφισμα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για το θάνατο του Νικόλαου Εμ. Μάνου



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών αναγγέλλει με οδύνη ότι χθες, Παρασκευή βράδυ, απεβίωσε ξαφνικά ο Νικόλαος Εμ. Μάνος, επιφανής Μακεδών Εταίρος, Μέγας Χορηγός της Εταιρείας, Άρχων Ορφανοτρόφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα παρουσίασης προτάσεων μαθητών για οικολογική μετακίνηση



Μία πολύ σημαντική ημερίδα διοργανώνουν το Γυμνάσιο Αμυνταίου και ο Δήμος Αμυνταίου με τίτλο «Προτάσεις της ομάδας οικολογίας του Γυμνασίου Αμυνταίου για την Οικολογική Μετακίνηση στην πόλη μας».

Κοπής βασιλόπιτα του γεωπονικού συλλόγου Φλώρινας στο Αμύνταιο



Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η κοπή της βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας αναβάλλεται , για την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 6μ.μ. Στο ξενοδοχείο ‘ΑΤΕΡΟΝ’ στο Αμύνταιο.

Παράταση προθεσμίας χορήγησης επιταγών κατάρτισης (voucher) ωφελουμένων τεχνιτών και Διπλωματούχων Μηχανικών



ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας–Παράταση προθεσμίας χορήγησης επιταγών κατάρτισης (voucher) ωφελουμένων τεχνιτών και Διπλωματούχων Μηχανικών της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας».

Διασυνοριακές μετακινήσεις: η περίπτωση της Φλώρινας



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας:
«ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ : Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (οδός Μεγαρόβου 19, 2ος όροφος).

Ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας



Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σας καλεί στην ετήσια εκδήλωση - χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα δεξιώσεων «Ι. & Ν. Χρυσοχοΐδης».

Η παγωμένη Φλώρινα...



Οι κάτοικοι της Φλώρινας (των συνταξιούχων & της ανεργίας 40% ) έχουν επί 10 σχεδόν μήνες χειμώνα, παλεύουν καθημερινά για μια αξιοπρεπή διαβίωση και έχουν επιπλέον το οικονομικό  βάσανο της θέρμανσης των σπιτιών τους.