Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Περίεργα δημοσιεύματα για «Μακεδονικές» υποψηφιότητες συμβούλων σε συνδυασμούς υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Φλώρινας



Παραθέτουμε (σε μετάφραση διαδικτύου) το δημοσίευμα της σκοπιανής ιστοσελίδας plusinfo.mk , που αναφέρεται σε κάποιον «Nicholas Chochkov» με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ του Κ. Ευάγγελου Γκέκτση (υποψήφιο για το κεφάλι της περιοχής «Λέριν», όπως χαρακτηριστικά μεταφράζεται) και σε κάποιον «Stojko» από το χωριό «Neretva», υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία ( όπως χαρακτηριστικά γράφει η μετάφραση), προφανώς με το συνδυασμό του Βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη, αφού η ΝΔ δεν έδωσε στήριξη.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου


Τις επισκέψεις του συνέχισε σήμερα, Παρασκευή 09 Μαΐου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Μήνυμα του Δήμαρχου Φλώρινας για τη γιορτή της μητέρας



Η μάνα, η καρδιά της ανθρωπότητας έμεινε στο διάβα του χρόνου ανέγγιχτη και άφθαρτη, αυθεντική και αναλλοίωτη. Αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον καθένα μας, δίνοντας την πιο βαθιά χαρά σήμερα και τη μεγάλη ελπίδα για το αύριο.

Ορκωμοσία των φοιτητών της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων


Γιορτή της μητέρας από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού


Δραστηριότητα μηνός Απριλίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας



Μειώθηκαν κατά 15% οι κλοπές – διαρρήξεις και κατά 78% οι κλοπές οχημάτων σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013.
1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Απρίλιο έτους 2014, είναι η εξής:

Παρουσίαση του συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”



Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Σωτήρης Βόσδου, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” της Π.Ε. Φλώρινας

Καταγγελίες



Μετά τις καταγγελίες για τους αγροτικούς δρόμους, την παραλία του Αγίου Παντελεήμονα και την έναρξη λειτουργίας του έργου τηλεθέρμανσης ο κ. Θεοδωρίδης έχει προχωρήσει σε βιομηχανία καταγγελιών εναντίον επιχειρήσεων των στελεχών των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

9 Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης – Ποιας Ευρώπης?



Άρθρο του Κώστα Φιλιππίδη για την ημέρα της Ευρώπης,
Από τον δυστυχία, την φτώχεια και την τραγωδία του 2ου Παγκοσμίου πολέμου γεννήθηκε η ανάγκη για συνεργασία και κοινή πορεία των λαών της Ευρώπης.

Η παρουσίαση του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» στην Πτολεμαΐδα



Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Ξενοδοχείου «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, παρουσίασε τον Συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη   13/5/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Εκδρομὴ-περίπλους τοῦ Ἁγίου Ὄρους



Φέρομεν ες γνσιν τν ελαβν Χριστιανν τι τν Παρασκευ 13η ουνίου 2014 θ πραγματοποιηθε κδρομ-περίπλους το γίου ρους, στν ποία δύνανται ν συμμετάσχουν χι μόνον ο κυρίες ο ποες παρακολούθησαν τς Συνάξεις Μελέτης γίας Γραφς τς ερς μν Μητροπόλεως λλ κα κάθε λλη νδιαφερομένη.

Μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας στο βιολογικό καθαρισμό



Τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας στα πλαίσια του μαθήματος του Περιβαλλοντικού Γραμματισμού με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Αποστόλου Αγνή, επισκέφτηκαν  τον Βιολογικό Σταθμό Φλώρινας όπου και  ενημερώθηκαν για το δίκτυο ύδρευσης της πόλης από την κα Αβραμοπούλου καθώς και για την λειτουργία του βιολογικού σταθμού από την κα Καρακατσάνη.

Από την ενεργειακή καρδιά της χώρας το μήνυμα νίκης για το συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» - Γιώργος Δακής



Μήνυμα στήριξης στο Γιώργο Δακή έστειλαν οι Δυτικομακεδόνες που παραβρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός «¨Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

Πάρτυ για νέους και όσους αισθάνονται νέοι



Ο Μάκης Ιωσηφίδης και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ σας καλούν σε πάρτυ για νέους και όσους αισθάνονται νέοι.

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών του κ. Νίτσου Χρήστου, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά μίας (1) ηλεκτρικής σκούπας προς το Τμήμα της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής του Συλλόγου μας. 

Πρόγραμμα προεκλογικών εκδηλώσεων



Συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων και πολιτικών εκδηλώσεων του Μάκη Ιωσηφίδη και των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σε όλα τα χωριά του Δήμου Αμυνταίου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού για υπεξαίρεση χαλκού



Την Τετάρτη (07.05.2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού για υπεξαίρεση χαλκού.

Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας ΟΑΕΔ Μάρτιος 2014

Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ]
Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων[1] με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον μήνα Μάρτιο 2014 ανήλθε σε 853.751 άτομα. 

Εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμοχωρίου



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για την Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου.

Απάντηση στον πρόεδρο του Νυμφαίου



Στο πλαίσιο της ενορχηστρωμένης, αλλά κακότεχνης, επίθεσης που έχουμε δεχθεί, είδαμε και ένα δημοσίευμα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νυμφαίου κ. Γιάννη Παπαδόπουλου, με προσωπικές προσβολές και έντονη επίθεση προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σ. Βόσδου σε εκδήλωση Δυτικομακεδόνων της Θεσσαλονίκης



Σε εκδήλωση Δυτικομακεδόνων της Θεσσαλονίκης,  μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης  7 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής.

ΤΕΕ/ΤΔΜ – Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο των Διπλωματούχων Μηχανικών



Το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν αποδοχής αιτήματός του προς το κεντρικό Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του τμήματος (Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη), εκδήλωση ενημέρωσης Διπλ. Μηχανικών για θέματα όπως το πολυνομοσχέδιο περί επαγγελματικών δικαιωμάτων μηχανικών (Ν. 4254/2014), ασφαλιστικά ζητήματα, το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων και άλλα θέματα που αφορούν τον Κλάδο.

Η δικαιοσύνη σήκωσε το ανάστημα της



-Η απραξία και η ατολμία της Δικαιοσύνης μπήκε σε βαθύ λήθαργο, σήμερα διαφαίνεται καθαρά η προσπάθεια δικαστικών να προστατέψουν τον λαό από τα πτωματοφάγα «πολιτικά όρνεα» που κατασπάραξαν όχι μόνο τις σάρκες μας, αλλά κυρίως την οικονομία της πατρίδας μας.

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας στο ΚΠΕ Μελίτης-Βεύης



Τη Τρίτη 8 Απριλίου 2014 οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας στα πλαίσια του μαθήματος του Περιβαλλοντικού Γραμματισμού με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Αποστόλου Αγνή,

Γιώργος Δακής: «Περήφανοι για τους Δυτικομακεδόνες των Ανοιχτών Οριζόντων»



Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι συμπατριώτες μας Δυτικομακεδόνες, που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στη συμπρωτεύουσα.

Θερμή υποδοχή της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στη Φλώρινα κατά την επίσκεψη της την περασμένη Τετάρτη






Διευκρινήσεις σχετικά με δημοσιεύματα περί αυξημένης ασφαλιστικής εισφοράς



Με αφορμή δημοσιεύματα περί αυξημένης ασφαλιστικής εισφοράς που καλούνται να πληρώσουν φέτος οι αγρότες για ορισμένα προϊόντα και για τη σωστή και πλήρη ενημέρωση των ασφαλισμένων διευκρινίζεται ότι:

Όλη η αλήθεια για τους εργαζόμενους στα αρχαία



Με μία απίστευτου θράσους ανακοίνωση οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μιλούν για το διαγωνισμό που αφορά τις αρχαιολογικές ανασκαφές Εκτός από τα γνωστά συνθηματάκια προηγούμενων δεκαετιών, όπως «σταματά ο εμπαιγμός του ψηφοφόρου» και «μπαίνει φραγμός στο όργιο υποσχέσεων για πρόσληψη στα αρχαία», ο κ. Θεοδωρίδης μπαίνει στον κόπο να πάρει θέση για το θέμα.

Ο νεώτερος Yποψήφιος Eυρωβουλευτής ετών 26 Κωνσταντίνος Κούρος με την ΄΄Κοινωνία Αξιών΄΄



Φίλες και φίλοι
Η πατρίδα μας βρίσκεται στη χειρότερη θέση μετά το δεύτερο Παγκόσμιο και τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του έργου της τηλεθέρμανσης



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του έργου της Τηλεθέρμανσης την Τετάρτη 07 Μαΐου 2014 πίσω από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας και Προέδρου της ΔΕΥΑΦ κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη.

Τρίτη μέρα των επισκέψεων του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου



Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κ. Γιάννη Βοσκόπουλου. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 07 Μαΐου 2014 επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Πρώτης, Κλαδορράχης, Ακρίτα, Άνω Κλεινών, Πολυπλατάνου και Κάτω Κλεινών συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

4 νέα Προγράμματα Επιδοτούμενης Απασχόλησης και Κατάρτισης


Τέσσερα νέα Προγράμματα Επιδοτούμενης Απασχόλησης και Κατάρτισης πρόκειται να τεθούν σύντομα σε εφαρμογή από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). 

Περί κατάπτυστων προεκλογικών ιεροσυλιών



Ξεκίνησε ο γνωστός πόλεμος λάσπης!
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Θεοδωρίδης ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, κατά την προσφιλή του τακτική. Μάλιστα χρησιμοποιεί και πιασάρικες λέξεις, όπως «κατάπτυστες» και «ιεροσυλίες», για να είναι πιο αποτελεσματικός ο λασποπόλεμος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος εκδηλώσεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Δυτική Μακεδονία



Μεγάλος  αριθμός  μαθητών  παρακολούθησε  τις  εκδηλώσεις  Επαγγελματικού  Προσανατολισμού  που  διοργάνωσε  ο  Σύλλογος  Εκπαιδευτικών   Φροντιστών  Δυτικής  Μακεδονίας.

Καταγγελία για τον αποκλεισμό του εκπροσώπου του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ από συζήτηση με θέμα την υγεία



Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ, ο οποίος συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας, θα ήθελε να καταγγείλει τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού Flash tv, ο οποίος αναίτια και χωρίς προφανή λόγο απέκλεισε τον εκπρόσωπο μας από το πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαΐου 2014 με θέμα την υγεία στην Περιφέρεια μας.

Πολιτική αλητεία ο εκβιασμός ενός ολοκλήρου λαού



Με επίσκεψη του στην ΕΡΑ Πατρών ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΛΛΟΠ: 51% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

-ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ 2.080  ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ   ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:  ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου


Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Το πρόγραμμα επισκέψεων του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»



Επίσκεψη στο Αμύνταιο πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»  τη Δευτέρα, 5  Απριλίου 2014.

Πολιτικές εκδηλώσεις των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ



Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών είναι:

Κεντρική εκδήλωση της Συμμαχίας των Πολιτών


Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση από τον ΑΟΦ- 3 μετάλλια για την Φλώρινα στην ποδηλασία



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2014  στις 3/5/2014 στον Ζωολογικό Κήπο Φλώρινας, με συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Ν. Φλώρινας.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων, κατά τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών



Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στο Αμύνταιο



Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στο Αμύνταιο.

Πρόγραμμα επισκέψεων 7-5-2014



Την Τετάρτη 7-5-2014 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα επισκεφτούν κατά τις απογευματινές ώρες τα χωριά του πρώην δήμου Κλεινών.

Drosopigirace Marathon Bike Race



Στα μονοπάτια και τους δασικούς δρόμους που "διανοίγει" και συντηρεί σε άριστη κατάσταση η Μάρω η  αρκούδα και η οικογένεια της (δηλαδή οι διοργανωτές και οι φίλοι του Drosopigirace), τα τελευταία 4 χρόνια θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 ο πρώτος marathon bike race.

Πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού



Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν.2703 / 1999 καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Ζεμπιλιάδου Γεωργίας στην Π.Ε. Φλώρινας



Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 9:30 πμ. θα επισκεφτεί το Διοικητήριο Φλώρινας, στη συνέχεια το Νοσοκομείο, την Λαϊκή Αγορά και τέλος τα Εμπορικά Καταστήματα – Πεζοδρόμο.

Πραγματοποιήθηκαν μικτές εξορμήσεις για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας



Ελέγχθηκαν συνολικά (1.210) άτομα και  (999)  οχήματα, συνελήφθησαν (10) άτομα και βεβαιώθηκαν (85) παραβάσεις.

Καλοκαιρινή κατασκήνωση του Αθλητικου Ομιλου Φλωρινας SUMMER CAMP AOF (24/6/14 έως 30/6/14)



Ο Αθλητικός όμιλος Φλώρινας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά 7μερο καλοκαιρινό CAMP  στην Παιδική κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (www.alexandracamp.gr/‎) στην Καβάλα, από 24 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2014.

Φλώρινα – Χανιά έγιναν ΕΝΑ!!!



Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας είχε την τιμή να συνεργαστεί με την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων στο μεγαλύτερο εγχείρημα στην Ιστορία του Αθλήματος στην Ελλάδα, την διοργάνωση, για 1η φορά στην επαρχία, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος μονομαχίας και τους Τελικούς του Kids GrandPrix σ’ ένα αγωνιστικό τριήμερο που χαρακτηρίστηκε από την συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών, την άψογη Κρητική φιλοξενία και τον πλούσιο αγωνιστικό απολογισμό.