Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Κοπή πίτας από τον ΠΗΓΑΣΟ Φλώρινας


Επανάληψη της βραδιάς με μικρασιάτικα τραγούδια



Έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι συμπολίτες μας για τη βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια που διοργάνωσε (31 Ιανουαρίου) το Ωδείο  Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών & Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς».

Η νέα εκτελεστική γραμματεία Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας ανακοινώνει



Οι συνεδριάσεις της είναι ανοιχτές στα ενδιαφερόμενα σωματεία και στα μέλη τους. Γίνονται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στη Φλώρινα



Χθες (31-01-2014) τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (43 και 44 χρονών) γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

17.500 προσλήψεις - «εξπρές» σε Δήμους & Περιφέρειες



Η μεγάλη πλειονότητα των 17.500 προσλήψεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 18 Μαρτίου 2014, δεδομένης της απαγόρευσης που ισχύει για προσλήψεις και μεταβολές προσωπικού, δύο μήνες πριν την διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών (18 & 25 Μαΐου 2014), σύμφωνα με το «Έθνος».

Μαθήματα κρητικών χορών στο Αμύνταιο από την Ένωση Κρητών



Η διδασκαλία κρητικών χορών ξεκινά στο Αμύνταιο  την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 από την ένωση Κρητών νομού Φλώρινας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων 2 Φεβρουαρίου 2014 και τέσσερις προκλήσεις για το μέλλον της Πρέσπας



Η Πρέσπα, η οποία αποτελεί Υγρότοπο Διεθνούς Σημασίας και στις τρεις χώρες που την μοιράζονται, βρίσκεται το 2014 σε ένα σταυροδρόμι.

Η Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την πώληση της ΔΕΗ



Η Κυβέρνηση κατ’ εντολή της Τρόικα και με διαδικασίες εξπρές προωθεί την πώληση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ακολουθεί μέσα σε έναν μήνα το 30% της παραγωγικής βάσης και των πελατών της ΔΕΗ, ενώ προβλέπεται μέχρι το 2016 η πώληση του 17% του όποιου υπολοίπου.

Τα ονόματα των Δημοτικών Αστυνομικών που μετακινούνται στην ΕΛ.ΑΣ.



Από το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας της "κινητικότητας", βάσει της υπ’ αριθ. 5/2013 ανακοίνωσης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 2999/Β/26-11-2013) και κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 6000/2/234-γ' Κοινής Απόφασης των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη (ΦΕΚ 2631/Β/17-10-2013),απεστάλησαν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, Αλφαβητικός Πίνακας και Πίνακες Ανά Φορέα Προέλευσης των Δημοτικών Αστυνομικών, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Πατριαρχικός Ναός του Αγίου Γεωργίου


Οι 13 υποψήφιοι Περιφερειάρχες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



Η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ρένα Δούρου θα είναι τελικά η υποψήφια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων θα είναι o 34χρονος οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. [ΕΔΩ].

Κοινό δελτίου τύπου των ανεξάρτητων Βουλευτών Πάρι Μουτσινά (Μαγνησίας) και Γιώργου Κασαπίδη (Κοζάνης) για την αγροτική ανάπτυξη



«ΦΟΡΟΙ,  ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ  ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ  ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Η κοπή της πίτας του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας



Με μεγάλη παρουσία Διπλωματούχων Μηχανικών και με ευχές για συνεργασία και αλληλεγγύη, απέναντι στις δυσκολίες αλλά και στις προκλήσεις του 2014, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας

Κοπή της πίτας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Η ανάλυση των Προγραμμάτων Απασχόλησης 444.000 ανέργων



Αναλύοντας τα όσα παρουσίασε, χθες, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για το μεγάλο θέμα της ανάσχεσης, της ολοένα αυξητικής διάθεσης της ανεργίας, και τη δημιουργία 444.000 θέσεων απασχόλησης, για τη διετία 2014 - 2015, και κωδικοποιώντας τα, βάσει των στοιχείων που δόθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, υπογραμμίζονται τα παρακάτω:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Φλώρινας



Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα εορτής των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας (Πλ. Γ. Μόδη).

Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας



Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, καλεί τα μέλη της στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας  του Συλλόγου, την Πέμπτη 30  Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στο καφέ «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα:

Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης



Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του νομού μας (είτε είναι μέλη του συνδέσμου είτε όχι), στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλωρίνης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα: 11.00.

Τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της αιθαλομίχλης στο Δήμο Φλώρινας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής



«Για μια φορά ακόμη προχωράμε στη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων μείωσης των εκπομπών αιρούμενων σωματιδίων στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς τα επίπεδα συγκέντρωσης ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια».

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 31 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου για Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης



Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής και μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Οι φόροι που πρέπει να πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή - Τα πρόστιμα



5 φόροι πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα - Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 - γεγονός, που αναμένεται να δημιουργήσει το «αδιαχώρητο» σε Δ.Ο.Υ. και Τράπεζες.

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το Άρθρο 4 της Εφαρμοστικής Υπουργικής Απόφασης, το πενταετές Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) για τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας, καταρτίζεται με πρωτοβουλία και ευθύνη της Περιφέρειας, ύστερα από συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους Φορείς.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας





Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στις 9:00 η έναρξη μαθημάτων στα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών



Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, αύριο, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών θα είναι κλειστά.

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών, για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2013-2014



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να προβεί στο μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.02, ΠΕ14.04, ΠΕ15, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ18.18 και ΠΕ18.23, καλεί τους υποψηφίους που είναι εγγεγραμμένοι:

Ο εορτασμός των τριών Ιεραρχών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


Συνεργασία σχολείου και οικογένειας ‐Παιδί και όρια


Συναυλία των Encardia στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας



Στα πλαίσια του ¨2014 έτους της Μεσογείου¨ , αναπτύσσονται πρωτοβουλίες μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας για τον κοινό μας γεωγραφικό και πολιτισμικό χώρο.

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για θέατρο από την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας

Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το    Σάββατο 8/2/2014 με σκοπό την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης « Το τίμημα» του Άρθρουρ Μίλλερ, που ανεβάζει το Κ.Θ.Β.Ε

Κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας στο Αμύνταιο


O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας , σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας  την Τετάρτη  29  Ιανουαρίου 2014  και ώρα 6μ.μ. στην ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ ‘ στο Αμύνταιο.

Πρόγραμμα εορτασμού των Αγίων Τριών Ιεραρχών από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



ΤΕΤΑΡΤΗ  29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
5:30 μ.μ.         Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας  στον  Ιερό Ναό των  Αγίων Τριών Ιεραρχών  του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. ΠΑΥΛΟΥ.

Μαθήματα για τις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών



Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα για να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών περιόδου Απριλίου - Μαΐου 2014, καλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Ραδιολέσχης Φλώρινας στο τηλ. 2385028556.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά ατόμων έναντι κομίστρου



Χθες (27-01-2014) τις μεσημβρινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν 54χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) ομοεθνείς του έναντι κομίστρου, προς το εσωτερικό της χώρας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας στην κοπή της πίτας του τμήματος ομαδικών εργασιών του Κε.Φ.Ι.Απ.




Στην κοπή βασιλόπιτας του τμήματος ομαδικών εργασιών του Κε.Φ.Ι.Απ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Φλώρινας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014.

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί τον κ. Ηλιόπουλο Κωνσταντίνο



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο για τη δωρεά ενός (1) γραφείου και δύο (2) βιβλιοθηκών για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας.

Εορτασμός της Υπαπαντής του Κυρίου



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι ἐπ᾽ εὐκαιρίᾳ τῆς ἑορτῆς τῆς Ὑπαπαντῆς τοῦ Κυρίου θὰ πραγματοποιηθεῖ ἑορταστικὴ ἐκδήλωση - ἀφιέρωμα στὴν Μητέρα τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 2α Φεβρουαρίου 2014 καὶ ὥρα 7 τὸ ἀπόγευμα στὸ Πολιτιστικὸ Κέντρο τοῦ Δήμου Φλώρινας - Αἴθουσα Πολλαπλῶν Χρήσεων (Νέο Πάρκο).

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας- Έκδοση ψηφισμάτων για την πώληση της ΔΕΗ και για τον αναδασμό της Μελίτης



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με είκοσι εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός ημερήσιας διάταξης.

2.809 μόνιμες θέσεις προσωπικού σε Φορείς του Δημοσίου



Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για 2.809 προσλήψεις μονίμου προσωπικού σε Φορείς, 7 Υπουργείων (Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εσωτερικών, Υγείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου και Οικονομικών).

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Φλώρινας



Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες της Μητρόπολης Φλώρινας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 2α Φεβρουαρίου 2014, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού



ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28-1-2014),με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές , καταιγίδες   και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά.

Στις 9 θα ξεκινήσουν σήμερα τη λειτουργία τους τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00, λόγω του παγετού.

Η πρόγνωση του καιρού με το Γιώργο Βασιλειάδη

Στις 9:00 η έναρξη μαθημάτων στα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κάλεσμα Δημάρχου Αμύνταιου για συμμετοχή στο συλλαλητήριο



Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου στις 5:30 μ.μ.

Βράβευση επιτυχόντων από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας



Παρακαλούνται τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που έτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές για το έτος 2013-2014 να επικοινωνήσουν με το γραφείο πολύτεκνων του Νομού μας,

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  28/1/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Ιδρύεται στη Φλώρινα σωματείο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος



Ανακοινώνεται η ίδρυση Σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετεριών – καφενείων – κέντρων ψυχαγωγίας – Ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων) Φλώρινας «ο Άγιος Αγαθάγγελος»" με έδρα την πόλη της Φλώρινας.

47 Ronin



Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους.

Η κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου Φλωρινιωτών Στουτγάρδης και περιχώρων "Αγαθάγγελος"