Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ασφαλτόστρωση οδών από το Δήμο Φλώρινας



Την ασφαλτόστρωση οδού στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, επέβλεψε την Πέμπτη 04 Ιουλίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

O ΦΣΦΑ ευχαριστεί την κα Β. Ρόζα, Διευθύνουσα Σύμβουλο των «Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας ΑΕ



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Διευθύνουσα Σύμβουλο των «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ» κα Βαρβάρα Ρόζα, για την ευγενική προσφορά της, που εκφράστηκε με τη δωρεάν παραχώρηση εξειδικευμένου και ανειδίκευτου προσωπικού της εταιρείας της, καθώς και των απαραίτητων υλικών και μέσων στις προσπάθειες εξωραϊσμού, καλαισθησίας και λειτουργικής αξιοποίησης χώρων του Συλλόγου μας.

Πορεία διαμαρτυρίας των πληττομένων κατοίκων της Λεβαίας



Με απόφαση λαϊκής συνέλευσης των πληττομένων κατοίκων της Λεβαίας μετά την αδιαλλαξία της ΔΕΗ, για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί η διάνοιξη του νέου ορυχείου στην τοπική κοινωνία της Λεβαίας, αποφασιστήκαν ομόφωνα:

Ευχαριστήριο της Γ.Ε.Φ.



Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Φλώρινας, κον. Ρόζα Κωνσταντίνο για την ανταπόκριση του στο αίτημα οικονομικής βοήθειας του Συλλόγου που αρμοδίως υποβάλαμε και την προσοχή εκ μέρους του της πάγιας αντιμισθίας του τρέχοντος μηνός

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η Κάρα του Οσίου Δαβίδ στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλαδοράχης




Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεώς μας ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ι.Ναός Οσίου Δαβίδ του Γέροντος της Ι.Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης.
Λόγω της εορτής θα μεταφερθεί από την Ι.Μονή Οσίου Δαβίδ Ευβοίας προς προσκύνηση και αγιασμό η χαριτόβρυτος Τιμία Κάρα του οσίου Πατρός ημών Δαβίδ του Γέροντος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φλώρινας απαντάει σε Χ. Δέδε και Γ. Φουντουκίδη

Με αφορμή τα όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, στα μπλόκ αλλά και σε έντυπες προκηρύξεις, που με ιδιαίτερο ζήλο φρόντισαν οι κύριοι Δέδες και Φουντουκίδης μέλη του Δ.Σ., να διανεμηθούν στα καταστήματα των πόλεων της Φλώρινας και του Αμυνταίου, εμείς ως Δ.E. του Επιμελητηρίου Φλώρινας υποχρεούμαστε να απαντήσουμε στις σαθρές κατηγορίες που μας αποδίδουν.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη αλιεία στη λίμνη Μικρή Πρέσπα – Φλώρινας



Σήμερα (04-07-2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην λίμνη Μικρή Πρέσπα – Φλώρινας, συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη αλιεία και παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

ΠΑΡΧΑΡΕΙΑ 2013 στο Αμμοχώρι



Ο Ποντιακός Σύλλογος Αμμοχωρίου 'Παναγία Σουμελά  σας προσκαλεί στην εκδήλωση «ΠΑΡΧΑΡΙΑ 2013» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  6 Ιουλίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ στον κόμβο Αμμοχωρίου ( παραπλεύρως εργαστηρίου Βέικου).

Εκδηλώσεις στο Μανιάκι



Το Σάββατο 6 Ιουλίου ο Πολιτιστικός σύλλογος Μανιακίου διοργανώνει     ποντιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού  με τους Αναστάσιο Καζαντζίδη (λύρα –τραγούδι) Κώστα Ισπόγλου (μπουζούκι-Σάζι)

Την Παρασκευή η πληρωμή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ



Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 4.985 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 3,4 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

Δύο Φλωρινιώτες στη Βουλή των Εφήβων



Δύο μαθητές - εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συμμετείχαν στη Βουλή των Εφήβων.

Ανάπλαση της παραλίας Αγίου Παντελεήμονα



Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησε ο Δήμος Αμυνταίου, με τη διαμόρφωση όλου του μετώπου της παραλίας για την υποδοχή των λουομένων και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Πανελλαδική Απογραφή Πελεκάνων για πρώτη φορά!



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πανελλαδική Απογραφή Πελεκάνων σε 30 υγρότοπους της χώρας. Η δράση αυτή αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ) και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) κι αφορούσε στην απογραφή των δύο ειδών πελεκάνων:

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Δημήτρης - Oδυσσέας Κεσίδης του ΠΑΣ Φλώρινα


Ο νεαρός Φλωρινιώτης άσος βρέθηκε χθες 3-7-2013 στη Θεσσαλική πόλη συνοδεία του πατέρα του, του εκπροσώπου του ΠΑΣ Φλώρινα και φυσικά του ατζέντη του κου Αχιλλέα Χατζηνικολάου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε τα τελευταία χρόνια.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιούνιο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Στον Αμύντα Αμυνταίου η Κατερίνα Βαφειάδου



Αίσθηση προκαλεί η είδηση  της πρώτης μεταγραφικής κίνησης του Αμύντα Αμυνταίου, που ανακοίνωσε επισήμως  την απόκτηση της διεθνούς περιφερειακής  Κατερίνας Βαφειάδου, η οποία  αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια ιδιαιτέρως παραγωγική χρονιά για την ίδια.  

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων στην Ιταλία από τον ΟΕΝΕΦ



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφάλισε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Ιταλία (στην περιοχή της Pietramelara) από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2013.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 6 νέοι συμπολίτες μας ηλικίας 18 έως 30 ετών.

Αναβάλλεται η υπογραφή συμβάσεων και εντάξεων έργων της Π.Ε. Φλώρινας



Λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή της Κοζάνης αναβάλλεται η σημερινή (4 Ιουλίου) υπογραφή συμβάσεων και ανακοίνωση ένταξης έργων της Π.Ε. Φλώρινας σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς η παραμονή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, στην Κοζάνη κρίνεται επιβεβλημένη.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Έως τις 15 Ιουλίου οι αιτήσεις για τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Φλώρινας για την οριστικοποίηση των εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Φλώρινας από τις 17 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου 2013.

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ξεκινά το Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού



Ανοίγει το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού η αυλαία του 27ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού.

Παράσταση Διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας



Ανοικτή Επιστολή-Ψήφισμα
ΠΡΟΣ:
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού
Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.)
Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)
Διευθυντές σχολείων
Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ΠΕ19/20

Ανακοίνωση υλοποίησης προγράμματος κατάρτισης από το κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»



To Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Φλώρινας θα υλοποιήσει προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών, το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου - Σεπτεμβρίου με θέματα:

4ο ανοιχτό τουρνουά τένις στο Tsotakis Place



Στον πολυχώρο Tsotakis Place πραγματοποιείται και φέτος το 4ο ανοιχτό Τουρνουά Τένις (ανδρών-γυναικών).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Ιουλίου στα τηλ.:

Υπογραφή συμβάσεων και εντάξεις έργων της Π.Ε. Φλώρινας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



Στην υπογραφή συμβάσεων και στην ανακοίνωση ένταξης έργων της Π.Ε. Φλώρινας σε ευρωπαϊκά προγράμματα θα προχωρήσει την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στις 11.30 το πρωί, στο κτήριο της Π.Ε. Φλώρινας,

Η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία πρέπει να είναι αρμοδιότητα των Δήμων



Άρθρο-πρόταση του απερχόμενου Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Θεοδωρίδη
Το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών, που είχε αναλάβει η πολιτεία, από τον τόπο διαμονής τους στα σχολεία που φοιτούν προέκυψε εξαιτίας πολλών παραγόντων, οι σπουδαιότεροι των οποίων είναι:

Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα Φλώρινας επιτραπέζιας αντισφαίρισης


(Το καλύτερο φινάλε στη σεζόν με 118 παιδιά στο τουρνουά της Φλώρινας!)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το 1ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το τριήμερο 28-30 Ιουνίου. Το τελευταίο φετινό όπεν της Βόρειας Ελλάδας διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σάρισες Φλώρινας και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Φιλώτα



Ένα ακόμη ενταγμένο στο ΕΣΠΑ έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα κ. Μάκη Γκώτη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Μωυσάκη.

Συμβουλές προς τους οδηγούς των αγροτικών μηχανημάτων


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τις αυξημένες, κατά την περίοδο αυτή, γεωργικές ασχολίες των αγροτών και τη συχνή χρήση των αγροτικών μηχανημάτων και ρυμουλκούμενων από αυτά γεωργικών εξαρτημάτων, καθώς και των θεριζοαλωνιστικών μηχανών, παρακαλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν την κίνησή τους στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο προς αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, στο δε λοιπό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο να τηρούν τα προβλεπόμενα από τον ΚΟΚ και ιδιαίτερα τα κάτωθι:

Επαφές για τις αποζημιώσεις



Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης για την πραγματοποίηση συναντήσεων με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο. Αντικείμενο των συναντήσεων και επαφών του Δημάρχου είναι οι αποζημιώσεις των αγροτών της περιοχής μας από τη χαλαζόπτωση.

Ταξίδι γνωριμίας με τουριστικούς πράκτορες της Ουκρανίας στη Δυτική Μακεδονία



Ο Ε.Ο.Τ. Π.Υ.Τ. Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρωσίας και με το τουριστικό γραφείο KASKAMANIDIS TOURS διοργανώνει ταξίδι γνωριμίας από 04-07-2013 έως 09-07-2013, στη Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα) με τουριστικούς πράκτορες από την Ουκρανία, όπου θα γνωρίσουν από κοντά τη φύση και το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, τα προϊόντα, τις γεύσεις και τους φιλόξενους ανθρώπους του τόπου μας.

Εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τη Δυτική Μακεδονία η επιλογή του αγωγού TAP



Η επιλογή του Διαδριατικού Αγωγού ΤΑP για τη μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου στην Ευρώπη αποτελεί ξεκάθαρα μια θετική εξέλιξη τόσο για την Ελλάδα γενικότερα όσο και για τη Δυτική Μακεδονία ειδικότερα.

Δύο νέες εκδόσεις από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών


Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και άλλα έργα στη Λεβαία



Τα έργα που κατασκευάζονται στην Τοπική Κοινότητα Λεβαίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιάννη Πασχαλίδη.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών


Χθες (02-07-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Κρυσταλλοπηγής  Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 41χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά δύο ομοεθνών του, 23 και 24 χρονών, μη νόμιμων μεταναστών.

Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και της τομεάρχου Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων


Συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κτήριο του Κοινοβουλίου.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας



Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, οι υπεύθυνοι προπονητές και τα μέλη της Ομάδας του Τμήματος Αντισφαίρισης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Δήμο Φλώρινας για την ανακαίνιση και διαμόρφωση των γηπέδων αντισφαίρισης στο χώρο αναψυχής του Αγίου Νικολάου.

Αφιέρωμα στον Μπ. Μρεχτ




Συνάντηση παλαιών συμμαθητών 30 χρόνια μετά



Εμείς που αποφοιτήσαμε το 1983 από το 1ο, 2ο και Τεχνικό Λύκειο θα συναντηθούμε στο 1ο Λύκειο (παλιό 2ο λύκειο – Θηλέων) το Σάββατο 6/7/2013, στις 8.00μ.μ

Διαδικασίες άρδευσης των καλλιεργειών της Φλώρινας


Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας



Καλούνται τα μέλη του  Συλλόγου  Πτυχιούχων Μηχανικών  Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας  να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.30 π.μ.

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας



Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσσης κ. Ελπιδοφόρο, για την αγορά του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών της Κιουτάχειας στην Τουρκία.

Στη Μητρόπολη Φλώρινας η επιχορήγηση των σπουδαστών του ΤΕΙ από το Δήμο Φλώρινας



Μετά την επιτυχία του ποντιακού χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σπουδαστών στις 15 Ιουνίου, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης και αφού καταφέραμε να καλύψουμε όλα τα έξοδα της οργάνωσης με τη βοήθεια του κόσμου, που στήριξε την προσπάθεια μας, αποφασίστηκε από κοινού να μην δεχθούμε την χορηγία του Δήμου και το συγκεκριμένο ποσό (1.000 ευρώ) να παραχωρηθεί στο Μητροπολιτικό ναό Φλώρινας, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι και κάτοικοι της πόλης που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μαθήματα κατάρτισης στην Ανάλυση Εφαρμογών



Το Φροντιστήριο Πληροφορικής Αλγόριθμος του Βασίλη Χρυσοχοϊδη συνεχίζει την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στην προετοιμασία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

32ο συνέδριο Ο.Ε.Φ.Ε.



Το  Σαββατοκύριακο  6  και  7  Ιουλίου , θα  πραγματοποιηθεί  στη  Θεσσαλονίκη  το  32ο  συνέδριο  της  Ομοσπονδίας  Εκπαιδευτικών  Φροντιστών  Ελλάδος , Ο.Ε.Φ.Ε. , σε  συνεργασία  με  τον  Σύνδεσμο  Φροντιστών  Βόρειας  Ελλάδος.

Ελληνική Κωμωδία, Κεφάλαιο 6



ΠΛΟΥΣ ΓΡΑΙΚΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ
Στα προηγούμενα κεφάλαια μιλήσαμε για την δουλοφροσύνη της «ελληνικής» άρχουσας κάστας και αναφερθήκαμε στις καταστροφικές που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στους κατοίκους και στην χώρα.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πυρκαγιά σε αγροτική αποθήκη στην Τ.Κ. Σκοπιάς του Δήμου Φλώρινας



Στις 10:45 σήμερα, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε αγροτική αποθήκη, στο Δ.Δ. Σκοπιάς, του Δ. Φλώρινας. Στο συμβάν επενέβησαν 5 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε αγροτικά προϊόντα που υπήρχαν εντός της αποθήκης.

Δελτίο Τύπου για τα εντόπικα



Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 9η απογευματινή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας Κέλλης με πρωτοβουλία του φορέα ιστορίας και Πολιτισμού « Ιερά Δρύς Κέλλης» μία πολύ σημαντική ομιλία του εθνολόγου συγγραφέα κ.Ευαγγελίδη Δημήτριου με θέμα  «Γλωσσικές εκφράσεις Ελλήνων- τα εντόπικα».

Όχι στην υποβολή τροφείων από το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Βοσκόπουλου



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με εικοσιτέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Έναρξη Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση


Ξεκινά σήμερα 1η Ιουλίου 2013 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την επιχορήγηση «επιχειρήσεων για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση».

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SUMMER CAMP ΑΟΦ 2013 στους ελαιώνες Χαλκιδικής



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους ΕΛΑΙΩΝΕΣ Χαλκιδικής το Εβδομαδιαίο Καλοκαιρινό Camp  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας από τις 19/6 έως και 25/6.