Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Δημήτρης - Oδυσσέας Κεσίδης του ΠΑΣ Φλώρινα


Ο νεαρός Φλωρινιώτης άσος βρέθηκε χθες 3-7-2013 στη Θεσσαλική πόλη συνοδεία του πατέρα του, του εκπροσώπου του ΠΑΣ Φλώρινα και φυσικά του ατζέντη του κου Αχιλλέα Χατζηνικολάου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε τα τελευταία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης έφτασε με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιλογής Εθνικών ομάδων τη φετινή χρονιά ενώ πέρυσι με την περιφερειακή ομάδα των Παίδων της 3ης Περιφέρειας κατέλαβε την τρίτη θέση. Φέτος επίσης έφτασε μέχρι τις τελικές επιλογές της Εθνικής Παίδων ενώ με την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πήρε 2 παιδικά πρωταθλήματα και κατά την σεζόν που μόλις πέρασε ως μέλος της Ανδρικής ομάδας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣΦ και συμμετείχε ενεργά στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό παίχτη (ακόμη και από τη SUPER LEAGUE) αλλά με συνεργασία όλων των ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά του επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE (Β΄ΕΘΝΙΚΗ) με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο Δημήτρης Κεσίδης βαδίζει στα χνάρια του παππού του 83χρονου παλαιμάχου φλωρινιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Κεσίδη που κατάφερε να αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη Θεσ/νικης.
Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ εύχεται στον πρώην πλέον παίχτη της Δημήτρη - Οδυσσέα Κεσίδη πάνω από όλα Υγεία, καλή Σταδιοδρομία και Επιτυχίες στη νέα του ομάδα και πάνω από όλα να απολαύσει το άθλημα που αγαπάει και γίνεται σιγά σιγά το επάγγελμά του. Το παράδειγμα του Δημήτρη ελπίζουμε να προτρέψει και άλλα παιδιά να δουλέψουν πολύ και να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.