Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

O ΦΣΦΑ ευχαριστεί το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ»



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ» και τους ιδιοκτήτες του κ. Αντωνιάδη Φίλιππο και κ. Τσεμπερίδη Θεόφιλο, για τη δωρεά δεκαπέντε (15) αθλητικών μπουφάν, προς το Παιδικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας.
Τα μπουφάν, αρίστης ποιότητας, φέρουν λογότυπο της επιχείρησης και του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ».
Με νωπούς ακόμα τους πανηγυρισμούς, όλων των Φλωρινιωτών, για την άνοδο της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του ΦΣΦΑ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ως αποτέλεσμα υποδειγματικής ανιδιοτέλειας και αγάπης προς το άθλημα, η χειρονομία του συγκεκριμένου επιχειρηματία, εκτός του ότι αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσβάστακτες πλέον λειτουργικές ανάγκες όλων των Τμημάτων μας, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που  κάνουμε για να διατηρήσουμε την  ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ» της πόλης μας, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του.
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

------------

ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 | ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq.,
Φλώρινα, Ελλάς | Florina, Hellas | GR 53100
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr
www.fsfa.gr | www.facebook.com/fsfaristotelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.