Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Υπεράνθρωπη προσπάθεια από το προσωπικό του Δήμου Φλώρινας για τον αποχιονισμό του Δήμου

Υπεράνθρωπη προσπάθεια καταβάλλουν οι χειριστές και το προσωπικό των μηχανημάτων του Δήμου Φλώρινας, προκειμένου να διατηρήσουν την πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου καθαρές. Η έντονη χιονόπτωση η οποία συνεχίζεται, δυσχεραίνει το έργο αποχιονισμού, ενώ από τον αέρα δημιουργούνται «ανεμοσούρια», που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια αυτή.
Ο Δήμος Φλώρινας παρακαλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ενώ όσοι καθαρίζουν τα πεζοδρόμιά τους να μην πετούν το χιόνι στο δρόμο, αλλά να το συγκεντρώνουν σε συγκεκριμένο χώρο δίπλα  στο πεζοδρόμιο. Έτσι θα διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων της τεχνικής υπηρεσίας για την απομάκρυνση του χιονιού.
Στις δύσκολες αυτές συνθήκες η υπομονή όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου για τον αποχιονισμό του Δήμου Φλώρινας, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες μας είναι 23850-24637.
Φλώρινα, 07-02-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας 

3 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπομονη να κανουμε αλλα το αρμενοχωρι μαλον δεν ανοικη στον δημο φλωρινασ γιατι δεν ηρθε ουτε ενα μηχανημα. μπελτσο και εμεισ πρεπει να παμε το πρωι στην δουλεια μασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.