Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Αμυνταίου στην έκθεση AGROTICA


Πραγματοποιήθηκε η Agrotica 2012 από 1 έως 5 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο της HELLEXPO στην Θεσσαλονίκη. Ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων, αλλά και του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, μετείχε στην έκθεση στο περίπτερο 7 stand 54.  Στο περίπτερο κλήθηκαν να συμμετάσχουν, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, οι επιχειρήσεις της περιοχής που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς.
Τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συμμετείχαν στην έκθεση ήταν τα εξής: 
-                      Ξινό Νερό- Αναψυκτικά
-                      Οινοποιεία - οινοπαραγωγοί:  ΕΑΣ Αμυνταίου, Κτήμα Άλφα, Οινοποιία Βεγορίτις, Κτήμα Παύλου, Κτήμα Καρανίκα, Αετόζι, Αμπελώνας Κούγια, Αμπελώνας Πετρίδη.
-                      Τσίπουρο Σονιάδης Σπύρος (Αμύνταιο)
-                      Πιπεριές Φλωρίνης Ναουμίδης (Άγιος Παντελεήμονας).
-                      Ζυμαρικά Δούμκος Θεόδωρος (Ξινό Νερό).
-                      Αρωματικά φυτά Πετρών (Άνηθος, Γλυκάνισος), Αλεξιάδης Παναγιώτης (Πελαργός).
-                      Φασόλια Βαρυκού, Φασόλια, φακές κτλ Αθανασιάδης Λάζαρος (Βεγόρα), φασόλια, ρεβύθια, κτλ Ακριτίδου Χριστίνα (Μανιάκι)
-                      Ξενώνες- Εστιατόρια: Bella Toumpa (Άγιος Παντελεήμονας), Κοντοσώρος (Ξινό Νερό), Μαριλένα (Αετός)
Επίσης, μέσα από το περίπτερο του Δήμου Αμυνταίου εκτέθηκε υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής  με κύριους άξονες το Νυμφαίο και τους υπόλοιπους ορεινούς και λιμναίους οικισμούς και την έδρα του Δήμου, τις λίμνες, τους ορεινούς όγκους, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.
Αμύνταιο, 6 Φεβρουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.