Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή να κόβονται συντάξεις αντί να κόβουν τις δαπάνες των υπουργείων τους

Δημοσιογράφος: Κυρία Μπακογιάννη, υπάρχουν περιθώρια πολιτικών ελιγμών από την ελληνική κυβέρνηση, απέναντι στις απαιτήσεις της Τρόικας;
Ντόρα Μπακογιάννη: Θέλω να σας κάνω μια ρητή δήλωση.
Το ότι αναζητούνται 460 εκατομμύρια και δεν μπόρεσαν οι υπουργοί της κυβέρνησης να προχωρήσουν σε περικοπές, κάτι που οδήγησε τελικώς στην απειλή των επικουρικών συντάξεων, αλλά ακόμα και των κυρίων συντάξεων, είναι ντροπή. Είναι ντροπή για τους υπουργούς οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους, τις επόμενες εκλογές, αντί να σκεφτούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους σήμερα.
Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου Δημοκρατικής Συμμαχίας

1 σχόλιο:

  1. ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ) ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΟΟΣΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.