Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση του Δήμου Φλώρινας για την κοινή πορεία ενεργειών για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»


Σας προσκαλούμε την Παρασκευή  01 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο), προκειμένου να αποφασιστεί η κοινή πορεία των ενεργειών μας, μετά την ανακοίνωση του Σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σκληρή ανακοίνωση του Δημάρχου Φλώρινας για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»


Κόλαφος το κείμενο του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το οποίο καταργείται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και μεταφέρεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση λειτουργεί με σκοπιμότητες και με όρους παρελθόντος, που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της περιοχής πολιτιστικά, οικονομικά, εθνικά.

Αναλυτικά το Σχέδιο "ΑΘΗΝΑ"


Ορίστηκαν οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, ορίζονται για το χρονικό διάστημα από 1-2-2013 έως 31-8-2014, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και οι αρμοδιότητές τους ως εξής:

Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ.



Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται τόσο στο επίπεδο της διαπάλης εντός του πολιτικού εποικοδομήματος, όσο και στο μέτωπο των αντιδράσεων της κοινωνίας απέναντι στις πολιτικές που απορρέουν από την υποταγή της χώρας στο καθεστώς ξένης κατοχής και επικυριαρχίας.

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν την Παρασκευή τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παρουσίαση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» από τον Υπουργό Παιδείας



Ένα «ομοσπονδιακό» πανεπιστήμιο θα λειτουργεί στην Αθήνα στο οποίο θα υπάγονται διοικητικά όλα τα πανεπιστημιακά Ιδρύματα, εκτός του Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της «Αθηνάς» που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Κοινή επιστολή Δημάρχων για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»



Κοινή επιστολή προς τους Αναπληρωτές Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας κ.κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Μάριο Σαλμά, στον Υφυπουργό  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη, καθώς και στους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Κοζάνης, Φθιώτιδας και Φλώρινας, απέστειλαν οι Δήμαρχοι Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και Λεβαδέων κ. Νικόλαος Παπαγγελής.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο


Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος έφυγε από κοντά μας και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τιμώντας τη μνήμη του, διοργανώνει έκθεση σχεδίων και φωτογραφιών που απεικονίζουν στιγμές του σκηνοθέτη, αποτυπωμένες από τους φοιτητές του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμυνταίου


Τον απολογισμό του έργου της διετίας της Δημοτικής αρχής του Δήμου Αμυνταίου έκανε ο Δήμαρχος κ. Μάκης Ιωσηφίδης, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013, με την παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Αντιδημάρχων.

Κοπή βασιλόπιτας από τον Ε.Σ. Αμυνταίου με τους Εx Animo


Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί μια υπέροχη βραδιά με τους ex Animo ζωντανά, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας του Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ".

Επιστολή του Προέδρου του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στον Υπουργό Παιδείας



Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ελπίζω να μην αληθεύουν οι πληροφορίες που  φέρουν  ότι με το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», του οποίου επίκειται η εξαγγελία, πρόκειται να γίνουν  παρεμβάσεις που οδηγούν στην αποδυνάμωση  ακόμη και σε κατάργηση Τμημάτων των ΤΕΙ, παρόλο που είναι τα μόνα με  το συγκεκριμένο αντικείμενο στη χώρα μας.

Καταγγελία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την ολιγωρία της ΓΕΝΟΠ και του ΤΑΥΤΕΚΩ


Στην Κοινή Απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας, που αφορά την «Οργανωτική δομή και λειτουργία του ΤΑΥΤΕΚΩ» (ΦΕΚ 38/14-01-2013), ΔΕΝ προβλέπεται η λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών του Ταμείου και όλες πλέον οι υπηρεσίες θα διενεργούνται από την Κεντρική Υπηρεσία του ΤΑΥΤΕΚΩ.

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών, κοπή της Βασιλόπιτας και διανομή dvd


Με την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σερβίων και του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, και τη διάθεση στους μαθητές από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού του ψηφιακού δίσκου που δημιούργησαν στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (dvd – Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο,

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν αύριο τη λειτουργία τους τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας


Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σημαντικές μειώσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.


Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας


Ένας χρόνος χωρίς τον σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο


Η Π.Ε. Φλώρινας, τιμώντας τη μνήμη του σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου, που έφυγε από κοντά μας στις 24 Ιανουαρίου 2012, διοργανώνει έκθεση σχεδίων και φωτογραφιών που απεικονίζουν στιγμές του σκηνοθέτη, αποτυπωμένες από τους φοιτητές του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Συναντήσεις του Βουλευτή Σ. Κωνσταντινίδη για τη θέρμανση των σχολείων και τη μεταφορά των μαθητών


Ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για το ζήτημα της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων και για το πρόβλημα με την χρηματική καταβολή των μαθητικών δρομολογίων στους επαγγελματίες που εκτελούν το μεταφορικό έργο.

Δε θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μάθημα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμυνταίου



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών σήμερα Τετάρτη 30/01/2013, δεν θα πραγματοποιηθεί μάθημα στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Συνεδρίασε τη Δευτέρα δύο φορές το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013, δύο φορές, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.

Συνάντηση εργασίας των φορέων παροχής ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών στο Νομό Φλώρινας



Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργάνωσε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, συνάντηση εργασίας του συνόλου των φορέων που παρέχουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στο νομό μας, αποσκοπώντας στην ανταλλαγή πληροφόρησης για τη δραστηριότητα και τις δυνατότητες του καθενός και το σχεδιασμό ενός κοινού πλαισίου δράσης.

Τεχνική σύσκεψη για τα έργα του ΠΕΠ στην Π.Ε. Φλώρινας


Τεχνική σύσκεψη, με θέμα την πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2007-2013, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στο κτήριο της Π.Ε. Φλώρινας.

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. για την κατάργηση υπηρεσιών του ΙΚΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με θέμα «Καταστροφική για ασφαλισμένους, υπαλλήλους και τοπικές κοινωνίες η κατάργηση Υπηρεσιών ΙΚΑ» κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Φλώρινας, Θανάσης Γερμανίδης.

Διπλωματική κινητικότητα για το Σκοπιανό



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διπλωματικές διαβουλεύσεις για την επίλυση του Σκοπιανού. Χθες το βράδυ συναντήθηκε χωριστά ο Μάθιου Νίμιτς με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζιόραν Γιόλετσκι, αντίστοιχα.

Στήριξη της ΚΝΕ στους μαθητές των μουσικών σχολείων



Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εκφράζει τη στήριξή της σ’ όλους τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων που από την αρχή της χρονιάς βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και συνεχίζουν να αγωνίζονται. Σε όλους, όσοι δεν το βάζουν κάτω και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στη μόρφωση και τη ζωή.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντ/ρχη κ.Ηλιάδη Δημήτριο για την έμπρακτη υποστήριξη του συλλόγου μας στην συμμετοχή του, στην κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων Ηπειρωτών " Η Πίτα του Ηπειρώτη" που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 27-1-13 στο Σ.Ε.Φ, με το χορευτικό του τμήμα.

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας


Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


Τιμώντας την μέρα των Τριών Ιεραρχών, που αποτελεί την Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε μια ξεχωριστή βραδιά επιβράβευσε  τον Αν. καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Νικόλαο Φαχαντίδη, και την ομάδα των φοιτητών του που διακρίθηκαν το 2011 και το 2012 σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κοπή Βασιλόπιτας από τον ΟΕΝΕΦ με live μουσική



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 9μμ στις Πλειάδες.

Πρωτάθλημα αντρών- γυναικών Β’ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας



Πρωτάθλημα αντρών- γυναικών Β’ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας
2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 ώρα 12.00

Ευχαριστήριο του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκφράζει και δια του τύπου τις θερμές ευχαριστίες του προς τους αναφερόμενους παρακάτω εθελοντές, για την οικιοθελή προσφορά τους στην άρτια διεξαγωγή του 6ου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2012-2013,

Ημερίδα για την ενίσχυση των Μ.Μ.Ε. από το ΕΒΕ Φλώρινας



Πλημμύρισε κόσμο η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην παρουσίαση του προγράμματος για την Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινα



Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τον ετήσιο χορό, που διοργανώνει το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 8μ.μ. στο οικ. Κέντρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ» Άνω Καλλινίκης Δήμου Φλώρινας.

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη



Την Κυριακή (27-01-2013) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής , συνέλαβαν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Αθλητές του «ΠΑΓΡΑΤΙΟΝ» στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε



Το Σαββατοκύριακο 2 &3/2/2013, στο αθλητικό κέντρο “ΔΑΙΣ” στο Μαρούσι Αττικής, θα διεξαχθούν οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε, στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.

6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2012 – 2013, που διοργανώθηκε στη Φλώρινα (Ξενοδοχείο Veltsi, 6ο χλμ. Φλώρινας-Βίγλας), την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, από το Σκακιστικό Τμήμα του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΠΕ Φλώρινας, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΕΣΣΚΕΔΥΜ).

Προσυνέδριο Δυτικής Μακεδονίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  Δυτικής Μακεδονίας του κινήματος μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων  πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 28, Κοζάνη).

Διπλή διοργάνωση αγώνων αλπικού σκι από τον ΣΟΧ Φλώρινας



Την προγραμματισμένη από το πρόγραμμα του Εθνικού Πρωταθλήματος διοργάνωση του αγώνα Προαγωνιστικής ηλικίας (γεννηθέντες το 2001) προκήρυξε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας



Θέμα: Αναθεώρηση της απόφασης για οργανωτική δομή του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Κύριοι Υπουργοί

Τακτική συνέλευση του Φιλεκπαιδευτικού- Φυσιολατρικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κρατερού «ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΚΟΒΙΤΗΣ»


Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή  3-2-2013 και ώρα 12:00 π.μ θα γίνει η τακτική συνέλευση του Δ.Σ του συλλόγου <<Παύλος Ρακοβίτης>> στο Δημοτικό Σχολείο του Κρατερού,  με θέμα: Οικονομικός  απολογισμός έτους 2012.

Επιστολή του Προέδρου της ΕΑΣ Αμυνταίου στον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά



Κύριε Πρωθυπουργέ,
Οι αλλαγές που συντελούνται στον αγροτικό τομέα είναι ραγδαίες, βίαιες και επικίνδυνες για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της ελληνικής υπαίθρου.

Εκπρόσωπος της Λ.Π. στο νέο Δ.Σ. της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Kεντροδυτικής Mακεδονίας



Στις εκλογές που έγιναν στη Βέροια στις 16/1/2013,  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Γ’  Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Kεντροδυτικής Mακεδονίας, ο εκπρόσωπος της Ομάδας Αντισφαίρισης της Λέσχης  Πολιτισμού Φλώρινας,  κ. Κουτσοτόλης Βασίλης, εκλέχτηκε  στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δήλωση της Ν. Μπακογιάννη


Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μετά το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ορνιθοπανίδα της Λίμνης Πολυφύτου


Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Δήμο Ορεστίδος


Τιμούμε σήμερα τους Τρεις Ιεράρχες, τους Άγιους Πατέρες της Εκκλησίας μας οι οποίοι περισσότερο από κάθε άλλον αποτελούν άριστα παραδείγματα ειλικρινούς αγάπης για την κλασσική ελληνική ανθρωπιστική παιδεία την οποία σπούδασαν, αγάπησαν και υπηρέτησαν με ιδιαίτερη αφοσίωση.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών



Ο Δήμαρχος Πρεσπών αποφασίζει τη μετάθεση έναρξης  των μαθημάτων κατά μία (1) ώρα, όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου  2013,

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει,