Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κοινή δήλωση ΕΝ.Π.Ε. - Κ.Ε.Δ.Ε. για το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Νόμου- Όχι στη μείωση των αντιμισθιών των αιρετών- Αφαίρεση του ισόποσου από τους ΚΑΠ



Με αφορμή την κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου Νόμου, που κατατέθηκε στη Βουλή, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και η Κεντρική Ένωση Δήμων (Κ.Ε.Δ.Ε.), σε κοινή δήλωσή τους αναφέρουν:

Ευχαριστήριο του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στο Β. Γιαννάκη



Ο Σύλλογος Διδασκόντων, το ΕΕΠ και το ΕΒΠ του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιαννάκη Βασίλειο Περιφερειακό Σύμβουλο της Π. Ε. Φλώρινας για την έγκαιρη εξασφάλιση και διάθεση λεωφορείου, προκειμένου οι μαθητές του σχολείου μας και η 1η ομάδα Πρακτικής Άσκησης του ΙΕΚ Φλώρινας με υπεύθυνη την κ. Ηλιάνα Μούλελη να πραγματοποιήσουμε διδακτική επίσκεψη στην περιβαλλοντική εταιρία  «Αρκτούρος» στο Νυμφαίο Φλώρινας στα πλαίσια υλοποίησης ενός project  με θέμα την αρκούδα.

Ο Βουλευτής Θ. Γερμανίδης για την επέτειο του Πολυτεχνείου



39 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου τα αιτήματα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» παραμένουν σε εκκρεμότητα, σε μία περίοδο όπου οι κατακτήσεις των εργαζομένων, το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δουλειά και η δημοκρατία, θυσιάζονται στο βωμό των μνημονίων:

Εκδηλώσεις μνήμης για τους αγώνες του Πολυτεχνείου από το ΕΚΦ



Το  Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, αναγνωρίζοντας τους αγώνες  του Πολυτεχνείου, σας καλεί να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη στη Φλώρινα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. για να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας στη σημερινή συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου



Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα και φορείς, το Σάββατο και ώρα 17:00.

Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ: Επιστολή προς τους μαθητές, με αφορμή την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου Ο αγώνας για «ψωμί - παιδεία - ελευθερία» συνεχίζεται



Μαθητή, μαθήτρια.
Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, έχοντας μπροστά μας τις αποδείξεις ότι ο αγώνας για «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» συνεχίζεται.

Συνάντηση μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων



Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, συγκεντρώθηκαν στην Φλώρινα πάνω από εκατό (100) μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των βαθμίδων του Νομού της Φλώρινας, με σκοπό τη σύσταση Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φλώρινας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο



Ήρωες οι εξεγερθέντες αγωνιστές του Πολυτεχνείου που ορκίστηκαν στον αγώνα για την ανάκληση «όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων».

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας το οποίο συνεκλήθηκε εκτάκτως την 16/11/2012 με αφορμή την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4093/2012 για την διαθεσιμότητα αποφάσισε τα εξής:

Όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 5:00΄ το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας


Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ
Οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.
Όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 5:00΄ το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Δικηγορικοί Σύλλογοι: Κυλιόμενες 48ωρες πανελλαδικές αποχές



Κυλιόμενες 48ωρες πανελλαδικές αποχές στις 21 και 22, 26 και 27 Νοεμβρίου 2012 καθώς 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012 αποφάσισε σήμερα το βράδυ η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που συνήλθε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Δυσκολίες στη λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας



Την άμεση στελέχωση του ειδικού σώματος ιατρών των ΚΕΠΑ και την εξασφάλιση της αποτελεσματικότερης λειτουργίας αυτών, ώστε να ανταποκρίνονται έγκαιρα στον όγκο των περιστατικών που διαχειρίζονται, ζητά με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει έκτακτα σήμερα η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 14:30 στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

Δράση της Ακαδημίας των Πολιτών ανά την Ελλάδα



Πραγματική θραύση κι ολοένα αυξανόμενη ζήτηση  σε Ελλάδα- εξωτερικό έχουν τα σεμινάρια- μαθήματα της Ακαδημίας των Πολιτών, που οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την συνέχιση των εγγραφών.

Εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι η μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/11/12, στω Ωδείο της Φλώρινας, γίνεται σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΟΚΤΑΒΑ.

Προσοχή στην στάχτη που τοποθετείται στους κάδους απορριμμάτων



Ο Δήμος Φλώρινας προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών κάδων συγκομιδής απορριμμάτων με νέους, σε όλο το Δήμο, το κόστος των οποίων ξεπερνάει τα 300€ τον κάδο και αποτελεί μια σημαντική δαπάνη.

Συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας Φλώρινας



Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και ο Διευθυντής του  6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς, κ. Κώστας Μαραγγός, διοργάνωσαν κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών του Σχολείου την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, ώρα 18:30 – 21:00 μμ., στο Δημοτικό Σχολείο Ιτιάς.

Ελληνική κρίση: Φέρνει τη δύση των ήλιων από φελλό



- Η Ελλάδα, όταν τα καταφέρει, στον παρτισμό άλλο δεν θα έχει να προσφέρει. 
-  Ο γνωστός διαχειριστικός παρτισμός του παλαιοκομματισμού, προθάλαμος και πολιτικό υπόβαθρο της λαμογιάς,  να μην αναβιώσει χειρότερος σε νέα  κομματικά μορφώματα.

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ για το πετρέλαιο θέρμανσης στη Φλώρινα



Χωρίς θέρμανση είναι αναγκασμένοι να κάνουν μαθήματα μαθητές και εκπαιδευτικοί στην Φλώρινα. Ο θερμοκρασίες προς το παρόν κυμαίνονται μεταξύ δύο και οκτώ βαθμών κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εορτασμός των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Φλώρινας από τους Φλωρινιώτες Θεσσαλονίκης



Αγαπητοί συντοπίτες και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη εκδήλωση για τα Ελευθέρια της Φλώρινας που θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (απέναντι από το παλιό 424 ΓΝΣ).

Την Κυριακή πολιτική συζήτηση – ανοιχτή ομιλία στο Αμύνταιο



Η Τ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας σας καλεί στην πολιτική συζήτηση - ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοέμβρη 2012, στις 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Ανακοίνωση της ΚΝΕ για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου



Ξεσηκωμός! Με ταξικό αγώνα γράφει ιστορία ο λαός.
Απ' το μεγάλο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του '73 βγάζουμε συμπεράσματα: Ο λαός, η νεολαία δεν μπορούν να είναι θεατές στη σφαγή τους.

Την Κυριακή ποδηλατοπορεία στη μνήμη θυμάτων των τροχαίων



Το έπαθλο της ζωής αφαιρέθηκε από τον 34χρονο αθλητή και δημοσιογράφο Σπύρο Παπαγιάννη στη Δάφνη από ΙΧ που παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη, συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Την Τετάρτη (14-11-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, έναν 53χρονο ημεδαπό γιατί μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας



Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας υπέβαλε την παρακάτω αίτηση (ΑΠ 424/14-11-2012) προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε να μπει φραγμός στα σχέδια της κυβέρνησης για μαζικές απολύσεις εργαζομένων μέσω διαθεσιμότητας και στον Δήμο Φλώρινας.

Επίσκεψη του Προξένου Μ. Τριπολιτάκη στην Π.Ε. Φλώρινας



Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας επισκέφτηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Μοναστήρι κ. Μάρκος Τριπολιτάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη και περιφερειακούς συμβούλους.

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Νικηφόροι Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913” στο Άργος Ορεστικό

Η 15Η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «ΠΥΞΟΣ», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστίδος σας προσκαλούν στην τετραήμερη έκθεση φωτογραφίας του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης με θέμα: “Νικηφόροι Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913” που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου



Με τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 15:00 και θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη.
Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές επιβαλλόμενες Νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα δήθεν της κρίσης και του χρέους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους Ηγέτες.

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδριάζει την Τετάρτη 14/11/2012 και ώρα 14:00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π. η Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Διάλεξη με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη. Αναζητώντας την εικόνα μας στη μηχανή»



Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16:00 το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, σε αίθουσα του Παραρτήματος Καστοριάς, διοργανώνουν διάλεξη με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη. Αναζητώντας την εικόνα μας στη μηχανή».

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδριάζει την Τετάρτη 14/11/2012 και ώρα 12 : 00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π. η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Σχετικά με την επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης και χορήγηση επιδόματος θέρμανσης



Στην Κοζάνη σήμερα την  5η-11-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα  18:00 στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 165 του Ν. 3852/10 και ύστερα από την Αριθ. Πρωτ.  2000/29-10-2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου,

Φεστιβάλ πιάνου την Παρασκευή στη Φλώρινα


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κλειστή την Πέμπτη και την Παρασκευή η γέφυρα του Αρμενοχωρίου λόγω εργασιών



Ο Δήμος Φλώρινας σας ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η μεταλλική γέφυρα Αρμενοχωρίου θα είναι κλειστή λόγω εργασιών.

Ομιλία του Βουλευτή Σ. Κωνσταντινίδη κατά τη συζήτηση «Κύρωσης του κρατικού προϋπολογισμού και των προυπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2013»



Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Οι στιγμές που περνάει η χώρα μας μπορεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ωστόσο αυτό, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την αντιπολίτευση.
Εντός και εκτός αιθούσης δίνει ρεσιτάλ εθνικοφροσύνης και προσφέρει στιγμές απείρου κάλλους με θεατρινισμούς και ψηφοθηρικά τεχνάσματα.

Στις εκδηλώσεις της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος παραβρέθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, για να τιμήσει με την παρουσία του τις τριήμερες εκδηλώσεις των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων του 2013



Καλούμε τους γονείς των αθλητών μας, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Ομίλου μας και να προπονηθούν τα παιδιά τους μαζί μας, στο HOTEL ΠΛΕΙΑΔΕΣ στην Φλώρινα, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00.

Έκθεση ζωγραφικής: «Ανυπότακτες Μαρτυρίες» της Κωνσταντίνας Βαλερά στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ανυπότακτες Μαρτυρίες», της εικαστικού Κωνσταντίνας Βαλερά, παρουσιάζεται από τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στην αίθουσα εκθέσεων της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του συλλόγου από 18 έως και 25 Νοεμβρίου 2012.

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον επικεφαλή του Προξενείου Μοναστηρίου Μ. Τριπολιτάκη

Το Δήμαρχο Φλώρινας κο Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφτηκε στο γραφείο του, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μοναστήρι, κος Μάρκος Τριπολιτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κας Ζέτας Ρίζου και της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.

Απαντήσεις αρμοδίων υπουργών για το πετρέλαιο θέρμανσης

Απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ το Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (κοινώς χαράτσι της ΔΕΗ). 

Στη Φλώρινα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.



Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2012 επισκέφτηκε τη Φλώρινα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κ. Κολυμπάδης Μανόλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παπαγεωργίου Γεώργιο και τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Οικονόμου Νικόλαο.

Η ομιλία του Γ. Βοσκόπουλου στην ημερίδα “Οι πολιτικές Ανάπτυξης και Συνοχής της ΕΕ απέναντι στην οικονομική κρίση”

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος παραβρέθηκε στην ημερίδα  “Οι πολιτικές Ανάπτυξης και Συνοχής της ΕΕ απέναντι στην οικονομική κρίση” την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας δημοσιογράφων

H Ομοσπονδία Τύπου Ελλάδας αποφάσισε τη συμμετοχή του δημοσιογραφικού κλάδου στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης, καλώντας τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους στον Τύπο, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα Ραδιοφωνικά, στα Τηλεοπτικά, στα Ηλεκτρονικά και στα άλλα ΜΜΕ, να πάρουν μέρος στην πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) που διοργανώνουν από ελληνικής πλευράς, οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Συγκίνηση και υπερηφάνεια κατά την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Χρούπιστας

Θετική η ανταπόκριση του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου.

Ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας χάρισε στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους το δρώμενο της «Αναπαράστασης από την απελευθέρωση της Χρούπιστας» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ορεστίδος για την εκατονταετηρίδα.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιου Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, ημέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη



Περίφημα τα πήγε ο σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης στη διοργάνωση του Κυπέλλου με την ονομασία «Στρατηλάτης» το περασμένο σαββατοκύριακο. Συνολικά περισσότεροι από 100 ξιφομάχοι από την Ελλάδα και την Κύπρο συγκεντρώθηκαν στο Γυμναστήριο, το οποίο ευγενικά παραχώρησε η Διοίκηση της ΣΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη, και διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Φλώρινα



Το 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει και φέτος στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες.

Σε αποχή όλοι οι δικηγόροι της χώρας έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου



Σε Πανελλαδική μετατρέπεται η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, με ομόφωνη σημερινή απόφαση της έκτατης Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα στην Αθήνα.

Συμβουλές στης Γ.Α.Δ.Π.Δυτικής Μακεδονίας για την προστασία των πολιτών από τις κλοπές



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας υπενθυμίζει πώς να προστατεύσετε το σπίτι σας από κλοπές:
-Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.

Xρυσή Αυγή τ.ο. Φλώρινας- Να μείνει σε ελληνικά χέρια ο εθνικός μας πλούτος



Αυτή είναι η τοποθέτηση μας στην βουλή ενόψει των νέων μέτρων που ξεπουλούν την εθνική περιουσία και διαλύουν την εθνική μας οικονομία. Μείζον πρόβλημα είναι το έλλειμμα εθνικής κυριαρχίας. Χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και η κυβέρνηση ζητά να ψηφίσουμε την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.