Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Την 1η Μαρτίου οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Φλώρινας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, ανακοινώνεται ότι, η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων φορέων υλοποίησης των προγραμμάτων δωρεάν διανομής τροφίμων στους απόρους της χώρας στις Περιφερειακές Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής,

Αρχή της νομιμότητας - πρόσφατες αλλαγές – εξελίξεις στους δημοτικούς - δημόσιους υπαλλήλους



Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας & Αμυνταίου σας προσκαλεί στην εσπερίδα με θέμα:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ





Άμεσος εμβολιασμός των σκυλιών και γατιών



Η αύξηση των περιστατικών λύσσας σε γειτονικούς Νομούς επιβάλλει τον άμεσο εμβολιασμό όλων των σκύλων και γατών ιδιοκτησίας σας.

Έναρξη τμήματος δρομέων βουνού και αποστάσεων από τον ΣΕΟΦ



Σας ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 εδάφιο Ι του καταστατικού του ΣΕΟΦ και με απόφαση του Δ.Σ δημιουργήθηκε και λειτουργεί τμήμα δρομέων βουνού (mountain running, trekking) και μεγάλων αποστάσεων που στελεχώθηκε με ικανούς και αξιόλογους αθλητές.

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν



Απόφαση Δ.Σ. Ενεργειακών Δήμων
-26 μήνες μετά την εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και την ανάγκη προσαρμογής της Υπουργικής Απόφασης Δ5/ΗΛ/Β/Φ.5.179/οικ575/9-1-2008(ΦΕΚ Β΄12/11-1-2008) για τον τρόπο κατανομής του τέλους ανάπτυξης βιομηχανικών περιοχών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από λιγνιτικούς  σταθμούς.

Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Εξωτερικών για τη Διεθνή Συμφωνία για το διασυνοριακό Πάρκο Πρεσπών, που παραμένει ανενεργή



Θέμα: «Ανενεργή παραμένει η Διεθνής Συμφωνία για το διασυνοριακό Πάρκο Πρεσπών, καθώς δεν έχει κυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο»
Το Πάρκο των Πρεσπών μία από τις σημαντικότερες οικολογικά περιοχές παγκοσμίως, είναι η πρώτη διασυνοριακή προστατευόμενη περιοχή στα Βαλκάνια.

Κατανομή Διάθεση και καταβολή του Τέλους Ανάπτυξης Βιομηχανικών Περιοχών παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από Λιγνιτικούς Σταθμούς



Αξιότιμοι Κύριοι,
το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων μετά από έκτακτη σύγκληση του σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή της επισυναπτόμενης επιστολής σε όλους τους εμπλεκόμενους με την διαχείριση του Ε.Α.Π. φορείς.

Σκανδαλώδεις πρακτικές τεράστιας φοροαποφυγής από πολυεθνικούς ομίλους



Την ανάληψη πρωτοβουλίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη θεσμική θωράκιση των κρατών - μελών από πρακτικές φοροαποφυγής πολυεθνικών ομίλων, ζητά με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η κατανομή του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013-Γενικότερος Προγραμματισμός για τις διαδικασίες εισαγωγής



Α. Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2013  
Β. Γενικότερος προγραμματισμός για τις διαδικασίες εισαγωγής
Α. Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2013.
α) Στις 15 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους  2012-2013 και στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία Εξεταστικά κέντρα.

Προσφεύγει στα δικαστήρια το δίκτυο ενεργειακών δήμων κατά της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης



Ασφαλιστικά μέτρα, σε πρώτη φάση, για να μπλοκάρουν την απόφαση του Υπουργείου  Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης, αναμένεται να καταθέσει το δίκτυο ενεργειακών δήμων.

Κάλεσμα από το σωματείο ιδιοκτήτων φορτηγών και μηχανημάτων νομού Φλώρινας «ΓΑΙΑ»



Το σωματείο ιδιοκτήτων φορτηγών και μηχανημάτων νομού Φλώρινας ¨ΓΑΙΑ¨ σας προσκαλεί σε συνάντηση  την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα του επιμελητηρίου Φλώρινας στον 2ο όροφο με θέματα:

Επίσκεψη ΥΜΑΘ στον Περιφερειάρχη

Αξιολόγηση και Νέο Σχολείο



Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 28/02/2013 και ώρα 18:00μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο), διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με θέμα : «Αξιολόγηση και Νέο Σχολείο».

Ψήφισμα- Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην «Κοινωφελή Εργασία» Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της 27ης Φλεβάρη 2013



Τρεις μήνες τώρα οι εργαζόμενοι στην «κοινωφελή εργασία» παλεύουμε για το αυτονόητο. Για την καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων μας, καθώς και για τη σταθερή μηνιαία καταβολή των μισθών μας.

Χρειάζεται μελέτη η σεισμική διέγερση της Φλώρινας



«Χρήσιμο θα ήτανε από καιρού σε καιρό να γίνονται έλεγχοι κυρίως των δημοσίων κτιρίων αλλά και των ιδιωτικών , ούτως ώστε οι  μηχανικοί που θα τα ελέγξουν να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες», τόνισε ο Καθηγητής Σεισμολογίας στον Τομέα Γεωφυσικής του Α.Π.Θ. και συμπολίτης μας Θεόδωρος Τσάπανος.

Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013



Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 10.523 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 12,1 εκατ. ευρώ , που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2012.

Συνεχίζονται οι λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου.



Συνεχίζονται οι λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου. Ο προγραμματισμός των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου αφορά:

Σεμινάριο με θέμα «Το Λαϊκό Πιάνο»



Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Άνοιξη Μουσικής” (συναυλίες – σεμινάρια), διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Το Λαϊκό Πιάνο”, από τον διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Leeds Νίκο Ορδουλίδη.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή διατύπωσης γνώμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο Αθηνά στον Υπουργό Παιδείας



Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Λάβαμε την επιστολή σας με ημερομηνία 6.2.2013 σχετικά με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και σας ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτήν αναφέρεστε σχετικά με την κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την τύχη των υπαρχόντων τμημάτων του (στο τμήμα Α) και στα κριτήρια (στο τμήμα Β). Επιτρέψτε μου να σας εκθέσω τα εξής σχετικά:

Μαθήματα αγιογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού



Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει μαθήματα Αγιογραφίας, κάθε Κυριακή 5 – 8 μ.μ. στο κτήριο της Λέσχης (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές»).
Υπεύθυνη για τα μαθήματα είναι η Συμεωνίδου Τατιάνα, τηλ. επικοινωνίας: 6937114419.

Συνάντηση του Δημάρχου Πρεσπών με το Δήμαρχο του Resen



Το Δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Πρεσπών ο Δήμαρχος του Resen της π.Γ.Δ.Μ. κ. Mihail Volkanovski. Ο κ. Volkanovski ολοκληρώνει σύντομα τη θητεία του στο Δήμο του Resen, καθώς δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της χώρας του.

Ενημερωτικό Εργαστήρι για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Βαρικό



Έντονο το ενδιαφέρον των γυναικών του Βαρικού στην ενημέρωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας για τις δυνατότητες ανάπτυξης γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Συμμετοχή της ομάδας του Σ.Ο.Χ. στους αγώνες KASTORIA CUP 2013



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ “KASTORIA CUP 2013”
Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες KASTORIA CUP 2013 που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Καταστροφές από την έντονη βροχόπτωση στο Δήμο Αμυνταίου


Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου και στον κάμπο τη Δημοτικής Ενότητας Αετού από την ιδιαίτερα έντονη βροχόπτωση, που κλιμακώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας.

Αγώνες αλπικού σκι προαγωνιστικής ηλικίας



Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου πραγματοποιήθηκαν στις 23/2/2013 οι αγώνες Αλπικού Σκί προαγωνιστικής ηλικίας γενν.2001, για 68 φερέλπιδες μικρούς χιονοδρόμους.

Παράδοση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών



Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, ήταν η περασμένη Κυριακή στην Πρέσπα, κατά την παράδοση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από την εταιρία COSMOTE.

Ενημερωτικό Εργαστήρι για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Κέλλη



Στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης πραγματοποιήθηκε μία ακόμη σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης γυναικών, με τίτλο «Ενημερωτικό Εργαστήρι».

Το 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις 26 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Μαρτινάκη Ιωάννη, Δημητριάδη Πέτρο, Ζαχαριάδου Χριστίνα & Αμοιρίδου Βασιλική με την Α΄τάξη του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου.

Άξια εκπροσώπηση στην Ολυμπιάδα Νέων από την Κατερίνα Κεσίδου



Η αθλήτρια του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Κεσίδου Κατερίνα εκπροσώπησε άξια την χώρα μας στην Ολυμπιάδα Νέων (European Youth Olympic Winter Festival BRASOV 2013) που πραγματοποιήθηκε στο Μπραζώφ της Ρουμανίας στις 17-22 Φεβρουαρίου.

Δε μπορείτε να καλύπτετε ανθρώπους που μοίραζαν χαρτάκια για ψηφοθηρικούς λόγους



Επανερχόμενοι στην ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. την 20/12/2012, υπενθυμίζουμε: «…Αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση λήψης αδειών αιμοδοσίας από εργαζόμενους στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Δ.Ε.Η. Α.Ε. και τις εξελιχθείσες πειθαρχικές διαδικασίες θα θέλαμε να επισημάνουμε προς τη Διοίκηση και συγκεκριμένα προς τη Διευθύντρια Λ.Κ.Δ.Μ., κα Όλγα Κουρίδου τα ακόλουθα:

Πρόσκληση των εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία σε κινητοποιήσεις



Επειδή το πεντάμηνο για κάποιους από μας τελείωσε, για κάποιους τελειώνει μέσα Μαρτίου.
Επειδή οι πρώτοι έχουμε πληρωθεί μόνο για 2 μήνες και οι δεύτεροι για πολύ λιγότερο.

Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση



Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση».

Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην επόμενη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου



Σας καλούμε σε Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέμα:

Έκθεση με τίτλο ««Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα Γαλλικά Στρατεύματα στη Φλώρινα».



Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων ο Δήμος Φλώρινας διοργανώνει από τις 06 Μαρτίου έως και τις 07 Απριλίου 2013 έκθεση με τίτλο ««Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα Γαλλικά Στρατεύματα στη Φλώρινα».

Επαναλειτουργεί το Δημόσιο ΚΤΕΟ Φλώρινας



Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, μετά τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων και την προσαρμογή του Δημόσιου ΚΤΕΟ Π.Ε. Φλώρινας στους νέους κανονισμούς,

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις 25 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε την εκπαιδευτικό Κώτσικα Βασιλική με την ΣΤ2΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Εκλογή της Ομάδας Παραγωγών Οπωροκηπευτικών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυνταίου



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στις 24/02/2013 της Ομάδας Παραγωγών Οπωροκηπευτικών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυνταίου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Η σειρά που εκλέχθηκαν τα μέλη είναι η  εξής:

Με επιτυχία στέφτηκε η ημερίδα με θέμα «Ενδοσχολική βία» στο δημοτικό σχολείο Μανιακίου



Με επιτυχία στέφτηκε η ημερίδα με θέμα «Ενδοσχολική βία» που έγινε παρουσία του Διευθυντή Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Παναγιώτη Νώττα και γονέων, στο Δημοτικό Σχολείο Μανιακίου, την Παρασκευή 21Φεβρουαρίου 2013.

Αρχιερατικό Μνημόσυνο και Επιμνημόσυνη Δέηση


Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», θα τελέσει Αρχιερατικό Μνημόσυνο στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης (9.00 π.μ.), υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιδρυτών, θυσιασθέντων, δωρητών, ευεργετών και μελών του Συλλόγου.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού και της έντονης βροχόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:

Συνεδριάζει το Σάββατο το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει,

To 1o Γυμνάσιο Τριανδίας στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Γκαζά Δημήτριο, Βαγενά Οδυσσέα & Παπαδοπούλου – Ανδρεάδου Ζαφειρούλα με την Γ΄ τάξη του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Αλλοθι (Arbitrage)



Ο Ρόμπερτ Μίλερ (Ρίτσαρντ Γκιρ) είναι ένας 60χρονος επιχειρηματίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει την πιο επιτυχημένη συμφωνία της ζωής του. Να πουλήσει την εταιρεία του σε ένα κολοσσό τραπεζών έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!

Εκλέχτηκαν οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας



Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν εκλογές  για την ανάδειξη Συνέδρων του ΠΑΣΟΚ όπου ψήφισαν 651 Μέλη και εκλέγονται οι παρακάτω:

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ασθενής σεισμική δόνηση



Ασθενής σεισμική μεγέθους 2.4 ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:09πμ, στη Φλώρινα.

Αλληλένδετη η τηλεθέρμανση της Μελίτης με της Φλώρινας



Λαϊκή συνέλευση με θέμα την τηλεθέρμανση της Μελίτης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στο πνευματικό Κέντρο της Μελίτης.

Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στην Κέλλη και το Βαρικό



Συνεχίζεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη» στον τομέα της ενημέρωσης των γυναικών της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, σχετικά με θέματα ανάπτυξης γυναικείας επιχειρηματικότητας, με δύο εκδηλώσεις ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013.

Δωρεάν φροντιστήρια ξανά στα σχολεία



Βρούτσης: Άμεση στήριξη των 400 χιλιάδων …

Από το Μάρτιο ξεκινούν  τα προγράμματα ενισχυτικής στα γυμνάσια και από Σεπτέμβριο σε όλα τα λύκεια, ενώ σε αυτά  απορροφηθούν  7.000 αναπληρωτές καθηγητές

Μαθήματα Αγιογραφίας



Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει μαθήματα Αγιογραφίας,  κάθε Κυριακή 5 – 8 μ.μ. στο κτήριο της Λέσχης (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές»).

Φιλυριακός Φλώρινας- Πιερίδες Μούσες 4-2


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-2 ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ