Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αναφορές Δημάρχου Αμυνταίου στο Συνέδριο



Στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Τηλεθέρμανση με βιομάζα και στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας σε δήμους» ο Δήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, κ. Μάκης Ιωσηφίδης
έκανε λόγο για «νέο ξεκίνημα», που θέτει ψηλά στην agenda των αυτοδιοικητικών θεμάτων όχι μόνο τη βιομάζα, αλλά και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
«Είναι πολύ σημαντικό να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά», ανέφερε ο Δήμαρχος σχετικά με τη συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού με βιομάζα, αλλά και το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από αυτοδιοικητικούς φορείς.
Τόνισε ακόμη ότι η τηλεθέρμανση με βιομάζα, εκτός από το προφανές όφελος των νοικοκυριών στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, θα έχει σημαντικά οφέλη και στους τρεις τομείς της τοπικής οικονομίας, δηλαδή την αγροτική ανάπτυξη, το δευτερογενή τομέα και την παροχή υπηρεσιών, καθώς καλύπτει όλο το φάσμα των οικονομικών δραστηριοτήτων.
Αμύνταιο, 25 Φεβρουαρίου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.