Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Με 3.151.176 € ενισχύονται οι υποδομές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



Οι σχετικές συμβάσεις εγκρίθηκαν από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του έργου που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία εκπαιδευτικών εργαστηρίων στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Την σχετική προέγκριση για την υπογραφή της σύμβασης ποσού 3.151.726,25 € ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. «Βούληση μας, σημείωσε σε δηλώσεις του, είναι η στήριξη και η ενίσχυση των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Περιφέρειάς μας, γεγονός που αποδεικνύουμε έμπρακτα με την ένταξη και υλοποίηση έργων μέσω του ΕΣΠΑ, που θα αναβαθμίσουν την υλικοτεχνική τους υποδομή».
Τα σχέδια σύμβασης παραδόθηκαν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιώργο Χαραλαμπίδη και στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης Ιωάννη Βέργαδο, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και για το σχέδιο «Αθηνά» που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος η Εκτελεστική Γραμματέας Αναστασία Τσάτσου και το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Νίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.