Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σήμερα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Νομού Φλώρινας


Προβολή της ταινίας «Γεννημένοι Ξανά» από το Σύλλογο Αμύντα Αμυνταίου



Οι προβολές το Σάββατο,18/1 στις 21:00  & την Κυριακή, 19/1 στις 19:00 για την προβολή της ταινίας Γεννημένοι Ξανά.
Ο Σέρτζιο Καστελίτο (Non Ti Muovere) σκηνοθετεί για δεύτερη φορά την Πενέλοπε Κρουζ μεταφέροντας στην μεγάλη οθόνη το ομότιτλο μυθιστόρημα της συζύγου του Μάργκαρετ Ματσαντίνι, «Γεννημένοι Ξανά».

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για συμμετοχή στις διαδικασίες διορισμών σχολικού έτους 2013-2014



Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το αρ. 4747/Δ1/15-01-2014 (ΑΔΑ: ΒΙΨΟ9-ΓΝΕ) έγγραφό του, με θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών κλάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για συμμετοχή στις διαδικασίες διορισμών σχολικού έτους 2013-2014 – Κατάρτιση οριστικών πινάκων: i) αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία (ποσοστό 40%), ii) 24μήνου και iii) 30μήνου».

Οι αγώνες δεν τελειώνουν…



Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας με αφορμή το Πανελλήνιο κύπελλο επίλεκτων Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα.

Όλες οι αλλαγές και οι οδηγίες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων



Οι φετινοί τελειόφοιτοι θα έχουν μία και μοναδική ευκαιρία να ξαναχρησιμοποιήσουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για να εισαχθούν στα Α.Ε.Ι. 

Όχι στο Ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς ρεύματος (ΑΔΜΗΕ)



Όχι στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών.
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τα δίκτυα αλλά και ολόκληρη τη ΔΕΗ φέρνοντας εσπευσμένα νομοσχέδιο στη Βουλή για την ιδιωτικοποίηση του 66% του ΑΔΜΗΕ (δίκτυο μεταφοράς της Υψηλής Τάσης) και το υπόλοιπο 34% θα το αγοράσει το κράτος.

Συνάντηση Εργασίας για το Σχεδιασμό της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020




Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Από τον Οκτώβριο του 2012, η Δυτική Μακεδονία ως ένα ενιαίο σύνολο πολιτικών, κοινωνικών και επιχειρηματικών τάσεων, ξεκίνησε την πλέον κρίσιμη αλλά , ταυτόχρονα και ουσιαστική διαβούλευση για το αναπτυξιακό μέλλον της Περιφέρειας.

Συζήτηση για πιθανές συνεργασίες με γερμανικές επειχειρήσεις



Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης μετά από πρόσκληση συμμετείχε στην εκδήλωση 90 χρόνων λειτουργίας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για πιθανές συνεργασίες με Γερμανικές επιχειρήσεις.

Ποιοί αλλά και... πότε φεύγουν από το Δημόσιο το 2014



Οριστικοποιείται η λίστα των «μνημονιακών» απολύσεων του 2014, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, και σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται σήμερα στο «Έθνος», θα προέλθουν κυριότερα από:

Σχετικά με την επιστολή των 6 Δημάρχων, για την φύλαξη της Ελληνο-αλβανικής μεθορίου



Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι 6 Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, Δήμων οι οποίοι συνορεύουν με την Αλβανία, έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, σε αρμόδιους υπουργούς (ανάμεσα τους και ο Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας υποθέτουμε), στους βουλευτές και περιφερειάρχες των νομών κλπ. σχετικά με το θέμα της φύλαξης των συνόρων μας και τα προβλήματα που υπάρχουν με τις συνεχείς παρανομίες Αλβανών και άλλων λαθρομεταναστών οι οποίοι μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι από τα σύνορα.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της ΔΕΗ



Θέμα: Σχέδιο Νόμου περί ρύθμισης θεμάτων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε
Κύριε Πρόεδρε
Ως γνωστό η Κυβέρνηση κατέθεσε το Σχέδιο Νόμου για τη ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ αφού νωρίτερα τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση για ελάχιστο χρονικό διάστημα  (μόλις 72 ώρες).

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τα οριστικά αποτελέσματα των 4.413 θέσεων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ



Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 4.413 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων



Για την πληρέστερη ενημέρωση, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, παρακαλούμε ώστε να  φροντίσετε να ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η υποχρέωση καταγραφής από τους κατόχους – αγρότες του Νομού μας, του  επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ( ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΤΗΡΩΝ, ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΥ κ. λ. π. ).

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου



Χθες (15-01-2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία κατά 44χρονου ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού.

Ξεκίνησε το μέτρο 112 εγκατάστασης νέων γεωργών



Η Δ/νση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) ενημερώνει ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα «ΜΕΤΡΟ 112, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ».

Ζητούμε να βρεθεί άμεσα λύση για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο



Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας και 4ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας.
Επιστολή προς το Δήμαρχο Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας.

Σχέδιο καταπολέμησης της ανεργίας των νέων και το πρόγραμμα εγγυήσεων απασχόλησης



Στον εφιάλτη της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα κάνουν εκτενή αναφορά οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό με θέμα «Σχέδιο καταπολέμησης της ανεργίας των νέων και το πρόγραμμα εγγυήσεων απασχόλησης».

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στη Φλώρινα



Συνελήφθησαν 16 άτομα και βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 1.428 άτομα και  1.391  οχήματα.

Πρόσκληση σε Συνάντηση Εργασίας για το Σχεδιασμό της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020



Στο πλαίσιο σχεδιασμού και εξειδίκευσης της αναπτυξιακής στρατηγικής στη νέα προγραμματική περίοδο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί σε συνάντηση εργασίας για το σχέδιο Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Φλώρινας



Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Φλώρινας  μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Δόμνας Μάντσουμητέρας του μέλους του Συλλόγου και εκπροσώπου στη Δ.Ο.Ε. Γεωργίου Μάντσου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:00μ.μ  και
αποφάσισε ομόφωνα:

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Για άλλη μια φορά, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και κυρίως η νέα γενιά μας, έφεραν σημαντικές διακρίσεις στον τόπο μας και μας έκαναν υπερήφανους.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Αμύνταιο Φλώρινας για κλοπή



Αναζητείται 28χρονος ημεδαπός συνεργός του.
Χθες (15-01-2014) τις μεσημβρινές ώρες στο Αμύνταιο, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό για κλοπή.

Προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης από το ΚΕΚ της ΔΕΗ για 300 άνεργους τεχνίτες και διπλωματούχους μηχανικούς



Εγκρίθηκε η συμμετοχή του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ΔΕΗ/ΔΕΚΠ/ΣΤΕ στη δράση «Κατάρτιση, με επιχορήγηση (training voucher), ανέργων στον Παραγωγικό Τομέα Β΄ της Οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση», με βάση την οποία το ΚΕΚ θα πραγματοποιήσει προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης για συνολικά 300 άνεργους τεχνίτες και διπλωματούχους μηχανικούς.

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγο



Ασθενής σεισμική δόνηση εντάσεως 2,5 βαθμών της κλίμακος ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:53:19 σήμερα, πέντε χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Φλώρινας.

Ευχαριστήριο του Σωματείου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» στο Δήμο Φλώρινας



Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» ευχαριστούν το Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του χώρου επί της 7ης Νοεμβρίου καθώς και την υλική υποστήριξη που παρείχε για την τοποθέτηση στεγάστρου προς εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της αιθαλομίχλης στο Δήμο Φλώρινας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής



Την κήρυξη εφαρμογής βραχυπρόθεσμων μέτρων μείωσης των εκπομπών αιωρουμένων σωματιδίων, στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ 3272/2013 και 3274/2013.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα των νέων αγροτών



Από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας ανακοινώνεται η έναρξη του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του άξονα 1 Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Π.Α.Α.» 2007-2013.

Κοπή πίτας από τον ΑΟΦ



Στις 12/1/2014, στο κατάμεστο hotel  ΠΛΕΙΑΔΕΣ  και μέσα σε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα, με την συμμετοχή περίπου 300 αθλητών, γονέων και φίλων του Ομίλου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πίτας του ΑΟΦ, για το 2014.

Πρωτοβουλία Κωνσταντινίδη για το ζήτημα της φορολογικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα



Πρωτοβουλία, σχετική με το ζήτημα της φορολογικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα, ανέλαβαν βουλευτές της Ν.Δ. και μεταξύ αυτών ο βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στην εκδήλωση μας, βοηθώντας να συνθέσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.

Διευκόλυνση πληρωμής συνδρομών από το Επιμελητήριο Φλώρινας



Το Επιμελητήριο Φλώρινας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια διευκόλυνσης εξόφλησης των συνδρομών των μελών που οφείλουν 5 έως 9 έτη θα γίνεται έκπτωση ποσοστού 40% επί του συνόλου των συνδρομών και σε μέλη που οφείλουν 10ετία θα γίνεται έκπτωση ποσοστού 50%.

Εκπτωτική Κάρτα ΟΕΝΕΦ 2014



Συνεπείς και φέτος στην προσπάθεια στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς αλλά και στην ελάφρυνση του κόστους των καθημερινών δαπανών μας προσπαθούμε και θέλουμε να επεκτείνουμε τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Φλώρινας.

Σύλληψη δύο ατόμων για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας



Την Τρίτη (14-01-2014) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν 38χρονο και μία 24χρονη, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Τα τμήματα του Αμύντα Αμυνταίου



Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις σχετικές εγγραφές τα νέα μας τμήματα λειτουργούν ως εξής:

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ



Στις 16/1/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 5:00 το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου μας, σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διανομή πορτοκαλιών από το Σύλλογο Τριτέκνων Φλώρινας



Στις 18 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Σάββατο, θα γίνει διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους, από 09:00 πρωΐ, μέχρι 13:00 μεσημέρι, στα ψυγεία της ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Το Χρυσό στην Ιστορία του Ο.ΞΙ.Φ.



Ήταν ένα ιστορικό σαββατοκύριακο, το περασμένο, για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας. Κατέκτησε για 1η φορά στην Ιστορία του το Χρυσό Μετάλλιο στο Ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Ασκήσεως Κοριτσιών -13.

Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φλώρινας με τους Βουλευτές του Νομού



Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στα πλαίσια των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεων στη νομό μας επισκέφτηκε τους δύο Βουλευτές κ. Ευστ. Κωνσταντινίδη και κ. Αθ. Γερμανίδη όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα της επιχειρηματικότητας με έμφαση στα δάνεια του ΤΕΜΠΕ και τις υψηλές εισφορές στον ΟΑΕΕ.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Φλώρινα για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών



Την Τρίτη (14-01-2014) το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Τη βασιλόπιτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α., όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ώστε σε κλίμα γιορτινό, διοικητικό προσωπικό, εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Διανομή πορτοκαλιών από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18/1/2014 και ώρες 9 με 13 και 30 στα ψυγεία της ένωσης θα γίνει η διανομή των πορτοκαλιών στους δικαιούχους πολυτέκνους Φλώρινας.

Η κατάσταση των τυχερών λαχείων του ετήσιου χορού του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Βέροιας



Με μία πολύ καλή εμφάνιση ξεκίνησαν την αγωνιστική δράση οι ΣΑΡΙΣΕΣ το 2014. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 14 μικροί αθλητές/τριες ταξίδεψαν στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα σε συνεργασία με την Τ. Επιτροπή Βορείου Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Συνάντηση με θέμα τη Στρατηγική έξυπνης Εξειδίκευσης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2014 - 2020



Συνάντηση με θέμα: «Στρατηγική έξυπνης Εξειδίκευσης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2014 - 2020», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ, στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστος Βασιλάκος με στελέχη της ΓΓΕΤ.

Καθυστέρηση για την έκδοση αδειών για πώληση γαλακτοκομικών στις λαϊκές



Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση προβλεπόμενης από νόμο υπουργικής απόφασης, απαραίτητης για την πώληση ιδιοπαραγόμενων τυροκομικών προϊόντων από τους κτηνοτρόφους στις λαϊκές αγορές.

Τα Σκόπια και οι άλλοι παράγοντες του Mακεδονικού


Τέλος στο επικυρωμένο αντίγραφο



Θα αρκεί μόνο μια φωτοτυπία.
Τέλος, επιτέλους, στο επικυρωμένο αντίγραφο, μία από τις χιλιάδες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που όχι μόνο δεν διασφάλιζαν ουσιαστικά την εγκυρότητα των υποβαλλόμενων στοιχείων, αλλά συντηρούσαν μία ολόκληρη αντιπαραγωγική διαδικασία.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, η υπογραφή του έργου της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, από το Δήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννη Βοσκόπουλο και τη Διευθύντρια του γραφείου διοίκησης της κοινοπραξίας «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» και ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΕ» κ. Αναστασία Χριστοδούλου.

Δραστηριότητα μηνός Δεκεμβρίου των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Μειώθηκαν κατά 68% οι κλοπές – διαρρήξεις και  κατά 17% οι κλοπές οχημάτων σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
 1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2013, είναι η εξής:

Κοπή βασιλόπιτας από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014  και ώρα 18:00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας, οδός Ηπείρου 26.

Στρατηγική έξυπνης Εξειδίκευσης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2014 - 2020



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014, στη 1 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ, στη συνάντηση με θέμα: «Στρατηγική έξυπνης Εξειδίκευσης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2014 - 2020».

Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας



Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας, σας προσκαλούν στην υπογραφή της σύμβασης του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας.

Αίτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και των θυγατρικών της



Η κατάθεση του σχεδίου νόμου για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και οι διαδικασίες για τον διαχωρισμό, την σύσταση και εν συνεχεία ιδιωτικοποίηση μιας «μικρής ΔΕΗ», αποτελεί άμεσο πλήγμα στην εθνική οικονομία. Αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου για τις χειμερινές εκπτώσεις



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014.
Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής: