Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Για άλλη μια φορά, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και κυρίως η νέα γενιά μας, έφεραν σημαντικές διακρίσεις στον τόπο μας και μας έκαναν υπερήφανους.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας οφείλω να συγχαρώ:
·                     Τη Χριστιάνα Τσουμίτα, για την επιλογή της από τη  Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος ως συνεργαζόμενη σολίστ. Η Χριστιάνα υπήρξε μαθήτρια του Ωδείου μας, κάτι που δείχνει για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο σπουδών και τη σημαντική δουλειά που επιτελείται. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον και ευόδωση όλων των προσπαθειών της.
·                     Τις αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. Π. Νικολαϊδου, Ν. Γεροσίδερη, Α. Απιδοπούλου και Φ. Λαγού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Ασκήσεως Κοριτσιών -13 και τις δύο πρώτες και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ατομικό. Επίσης, τους αθλητές Ζαχαρόπουλο, Μπαρδάκα, Μοσχόπουλο και Σαχινίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικό των αγοριών.
Ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους νέους μας και στους συλλόγους που προάγουν αξίες και ιδανικά.

Φλώρινα, 16 Ιανουαρίου 2014

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.