Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αμύντας Σκοπιάς- Γ.Σ. Ελιμείας


Την Κυριακή 12 / 05 / 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ Ανδρων της ΕΚΑΣΔΥΜ ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ υποδέχεται την ομάδα των Ελιμείων  με στόχο την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την ημέρα της μητέρας


Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Η δεύτερη Κυριακή του  Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μια ξεχωριστή ημέρα για όλες τις μαμάδες του κόσμου.

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στο Αρμενοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου,  σας προσκαλεί στη Γιορτή της Μητέρας, στην αίθουσα του  Κ.Ε.Φ.Ο, την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013, μετά την εκκλησία.

Έτοιμη η μεγάλη άνοδος των Αμυνταιωτών στη Βέροια


Η αντίστροφη μέτρηση για το αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης έχει ξεκινήσει και στον Αμύντα Αμυνταίου, παίκτριες ,τεχνικό τιμ και διοίκηση παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, εν όψει της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει τη Κυριακή 12/5 στις 15:00 στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας


Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιήσει κανείς - μάνα, μητέρα, μαμά -  μπρος στα μάτια του εμφανίζεται η πιο γλυκιά εικόνα. Μια εικόνα στοργής, αγάπης, τρυφερότητας, δύναμης και ελπίδας.

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 81χρονης ημεδαπής στα Βαλτόνερα Φλώρινας -Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός


Σήμερα (10-05-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν στην Φλώρινα,  62χρονο ημεδαπό για ανθρωποκτονία σε βάρος 81χρονης ημεδαπής.  
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οικία στο χωριό Βαλτόνερα Φλώρινας,
βρέθηκε νεκρή 81χρονη ημεδαπή και από την αυτοψία και την επιτόπια νεκροψία ανέκυψαν στοιχεία διάπραξης εγκληματικής ενέργειας. 

Συνάντηση εργασίας για τον εθελοντισμό στο Λέχοβο


Στο Μαρτυρικό Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας με τίτλο «Ευαισθητοποίηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη συνεργασία με την Κοινωνία των Πολιτών».

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…


Κατέληξε η αρκούδα που τραυματίστηκε, την Μ. Τρίτη 30/4, στο 4ο τροχαίο ατύχημα για το 2013.
Η ενήλικη αρσενική αρκούδα βάρους 180 κιλών, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από τις Ομάδες Άμεσης Επέμβασης των περιβαλλοντικών οργανώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΩ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο στον κύριο άξονα της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου του Ταξιάρχη.

Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜΜΕ στους Τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»



Το Επιμελητήριο Φλώρινας μέλος του Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ -εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ –ΕΦΕΠΑΕ-, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές των εν λόγω Περιφερειών,

Το κουτί της Πανδώρας


Εθελοντική αιμοδοσία από τη ΓΑΙΑ


Την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία της ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε. η οποία αποτελεί συνέχεια του προγράμματος αιμοδοσίας της εταιρίας που ήδη έχει διαθέσει 70 φιάλες αίμα.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  14/5/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλη



Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Ηρωίδα Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου αρνήθηκε να την βραβεύσει ο Κωνσταντινίδης (βίντεο)



«Αρνούμε την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας». Με αυτά τα λόγια η Ηρωίδα Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον Βουλευτή της Ν.Δ Φλώρινας κ. Κωσταντινιδή στην ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα στην Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.

Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκών



Για την πληρέστερη ενημέρωση, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, παρακαλούμε ώστε να  φροντίσετε να ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η υποχρέωση καταγραφής από τους κατόχους – αγρότες του Νομού μας, του  επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ( ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΤΗΡΩΝ, ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΥ κ. λ. π. ).

Ευχαριστήριο για διάθεση οχημάτων για πλύσιμο δρόμων και υλικών υποδομής



Ο Δήμος Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ιδιωτική εταιρία ΓΑΙΑ Α.Ε. για τη διάθεση ειδικών υδροφόρων οχημάτων, που συνέβαλαν στο πλύσιμο και την αποκατάσταση των δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Μανιακίου μετά την καταρρακτώδη βροχή και την εκτεταμένη μεταφορά λάσπης μέσα στον οικισμό.

Εγγραφές στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας



Καλούνται οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α΄ τάξη του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της Φλώρινας, να υποβάλλουν αίτηση πρώτης εγγραφής στο γραφείο του Σχολείου μαζί με πιστοποιητικό γέννησης από Δήμο ή Κοινότητα, από την Παρασκευή 10 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 2013, κατά τις εργάσιμες ώρες: 08.10 - 14.00 (την Παρασκευή 10/5/2013 από τις 10:00-12:00).

Μηνιαία δραστηριότητα υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Απρίλιο του έτους 2013, είναι η εξής:
α. Συνελήφθησαν, συνολικά πεντακόσια εξήντα δύο (562) άτομα.

Συνάντηση των μελών του Σωματείου Αναδάσωσης και Περιβάλλοντος



Το Σωματείο Αναδάσωσης και Περιβάλλοντος , καλεί όλους τους ενταγμένους στον Κανονισμό 20/60 Δάσωσης γαιών, το Σάββατο στις 10.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας  για να ενημερωθούν σχετικά με τη συμπλήρωση των φυτειών τους με νέα φυτά και λοιπά θέματα.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών για την απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις



1. Την περασμένη Τρίτη (30 Απρίλη) συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, όπου τέθηκε το ζήτημα της απεργίας διαρκείας στις πανελλαδικές εξετάσεις (ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ, δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), με μοναδικό επί της ουσίας αίτημα, την άρση της αύξησης του ωραρίου των εκπαιδευτικών κατά δύο ώρες την εβδομάδα, - μέτρο που ψηφίστηκε στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο και που συνδέεται με τις απολύσεις των εκπαιδευτικών.

...μια φορά και έναν καιρό


Παιδική χορευτική συνάντηση



Την Κυριακή 9/6/13 και ώρα 12:00 ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνει συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων,στο Νέο Πάρκο, από Συλλόγους Ηπειρωτών της Μακεδονίας.

1ο τουρνουά 5x5 mini handball στο Φιλώτα



Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 2η αγωνιστική του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini handball 2013, που θα διεξαχθεί στο ανοικτό γήπεδο του Γυμνασίου Φιλώτα, την Κυριακή 12/5/2013 από τις 8.30 π.μ. ως στις 13.30μμ.

Ο εορτασμός της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου



Σύμφωνα με το Ν.2193 / 1994 (ΦΕΚ 32 / Α / 94)  καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με το Π. Δ. 99 / 1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της ημέρας αυτής.

Μήνυμα Ερντογάν για την Αγία Σοφία Τραπεζούντας;



Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, κατά τη διάρκεια της συνόδου στελεχών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στον Τούρκο πρωθυπουργό ρωτήθηκε για το πότε θα λειτουργήσει και αν θα λειτουργήσει ποτέ η Αγία Σοφία (στην Κωνσταντινούπολη) ως τζαμί.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους



Σας ανακοινώνουμε ότι μετά από αίτημα του Δήμου Φλώρινας εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης


Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ



Πολιτική εκδήλωση, στις 9 Μάη (στις 7:00΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας)  για τα 68 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη
Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον

O εορτασμός της ημέρας των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού



Πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, την Πέμπτη 9 Μαΐου, ο εορτασμός της ημέρας των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού.

Στην Ουγγαρία οι Μικροί – στην Ελβετία ο Στάθης



Παρά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις Πανελλήνιες Διοργανώσεις, συνεχίζεται η συμμετοχή των ξιφομάχων σε διεθνείς αγώνες.

Τα εξεταστικά κέντρα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας



Ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, για απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας κατά την περίοδο Μαΐου 2013, θα εξεταστούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα :

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού



Χθες (08-05-2013) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης Φλώρινας



Στην προκήρυξη δημόσιου επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης Π.Ε. Φλώρινας προχωρά η Διεύθυνση Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου για τη γιορτή της μητέρας



Ο Σύλλογος γυναικών Αμυνταίου εν όψει της γιορτής της μητέρας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Άτερον  (χώρος πισίνας ) με πλούσια δώρα στην είσοδο και ζωντανή μουσική.

Ευχές για νίκη και άνοδο στην Α1 κατηγορία



Η μεγάλη φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αμύντα κορυφώνεται την Κυριακή στον αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας



Χθές (08-05-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες σ την Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας , συνέλαβαν 47χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Μαθήματα από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας



Από την Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι τα Μαθήματα για τις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Hotel "Φαίδων" στη Φλώρινα.

Συμμετοχή της Πράσινης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Φλώρινας - ΤΣΟΤΑΚΗΣ στο τουρνουά των ακαδημιών



Συμμετείχε και φέτος η Πράσινη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Φλώρινας - ΤΣΟΤΑΚΗΣ στο καθιερωμένο τουρνουά των ακαδημιών που συνεργάζονται με τον Παναθηναϊκό στην πόλη της Κατερίνης.

Την Τρίτη η ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Τεχνολογίας και Γεωπονίας Φλώρινας

Νέο Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων σε οικοδομικές επιχειρήσεις



Σας γνωρίζουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Απριλίου 2013 του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ», η νέα διοίκηση συνεδρίασε στις 29 Απριλίου 2013 με μοναδικό θέμα «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ».

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Απρίλιο του 2013 , στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Πλημμύρα και καταστροφές στο Μανιάκι



Η έντονη και μεγάλης διάρκειας βροχόπτωση της δεύτερης ημέρας του Πάσχα είχε σαν αποτέλεσμα να μετατραπούν οι δρόμοι του Μανιακίου σε ορμητικούς χείμαρρους και να γεμίσει το χωριό με φερτά υλικά.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Είμαστε αντίθετοι με τις απολύσεις



Αγαπητοί συμπολίτες και δημόσιοι υπάλληλοι, το τελευταίο διάστημα ζούμε το θέατρο του παραλόγου γύρω από το θέμα τον απολύσεων. Την ίδια στιγμή η κοινωνία και η οικονομία ασφυκτιούν από την υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος.

Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ


Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2013 θα διεξαχθεί στη Φλώρινα Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες παμπαίδες-παγκορασίδες, παίδες-κορασίδες και εφήβων-νεανίδων. Οι αγώνες αφορούν και το ομαδικό και το ατομικό.

Πρωταθλητής Δυτ. Μακεδονίας στα μίνι αγόρια ο Αμύντας



Ο Αμύντας Αμυνταίου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε μέσα στην Καστοριά του ΑΟΑ Καστοριάς με 12-20, τερματίζοντας αήττητος (8/8) στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Δυτικής Μακεδονίας.

8ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Σκοπού



O Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον                             8ο διαγωνισμό ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Σκοπού, στις 25 και 26 Μαΐου 2013,                                                              ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στα γραφεία του συλλόγου από την Παρασκευή10 Μαΐου 2013 έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00΄-20:30΄.   

Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Cyberbullying



Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί  ημερίδα με θέμα τους «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Cyberbullying» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο.

Ραντεβού του Αμύντα Αμυνταίου με την ιστορία!



Ραντεβού με την πιο λαμπρή στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, καθώς την Κυριακή 12/5 και ώρα 15:00, αντιμετωπίζει σε αγώνα μπαράζ, στο Φιλίππειο της Βέροιας, τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, όπου με νίκη θα προβιβαστεί για πρώτη φορά, μετά από πολυετή παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες, στα σαλόνια της Α1.

Ανάσταση στα σύνορα



Μαζί με τους οπλίτες και τον επικεφαλής αξιωματικό τους, που υπηρετούν την πατρίδα στο στρατιωτικό φυλάκιο Νίκης, στα σύνορα με τη FYROM, άκουσε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης το βράδυ του Μ. Σαββάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης.

Αισθητή σεισμική δόνηση πριν από λίγο



Σεισμική δόνηση εντάσεως 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ πραγματοποιήθηκε στις 13:24, σε απόσταση 23 χιλιομέτρων δυτικά από τη Φλώρινα.