Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρόγνωση του καιρού από τον Γιώργο Βασιλειάδη


Florina Mountain Bike Festival


F.C. FILOTAS- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ


ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Φιλανθρωπικός αγώνας χάντμπολ γυναικών με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ



Το Σάββατο 21/9 στις 19:00, ο Αμύντας Αμυνταίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μια φιλική αναμέτρηση που τα έσοδα της θα διατεθούν για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.

3o τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στον Αετό


Το "Βοήθεια στο Σπίτι" επεκτείνεται έως τον Σεπτέμβριο 2014



Επεκτείνεται το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι έως τον Σεπτέμβριο 2014 με τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ασθενής σεισμική δόνηση πριν από μια ώρα στη Φλώρινα



Ασθενής σεισμική δόνηση εντάσεως 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 16:42, 15 χλμ Νοτιοανατολικά της Φλώρινας.

Το Μακεδονικό και τα Βαλκάνια σε νέα φάση



Ο Δήμος Γευγελής έστησε νέο μνημείο στην κεντρική πλατεία της πόλης που συνορεύει άμεσα με την Ελληνική Μακεδονία. Το μνημείο συνοψίζει το κρατικό ιδεολόγημα των Σκοπίων ότι η υποτιθεμένη «Ενιαία» Μακεδονία διαμελίσθηκε το 1913 μεταξύ Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Αλβανίας και η «επανένωσή της» αποτελεί πρωταρχικό «εθνικό» χρέος της ψευδώνυμης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνα από το Εθνικό Αποθεματικό



Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Νομού, παρακαλούμε ώστε να φροντίσετε να διανεμηθεί η παρακάτω ανακοίνωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνα από το Εθνικό Αποθεματικό.

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για τις Περιφέρειες Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας



Σε ερώτηση που είχαμε καταθέσει σχετικά με το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον» και την διακοπή υποβολής αιτήσεων για τις περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (αρ. πρωτ. 8917/27.03.2013), το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απάντησε θετικά στο ενδιαφέρον των πολιτών για την ενεργειακή θωράκιση των κατοικιών.

Αύριο το πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας



Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας και τον τοπικό της Σύλλογο Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ,  το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00.

Ευχαριστήριο της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Φλώρινας



Η Διεύθυνση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ Φλώρινας, το Σωματείο των Νεφροπαθών και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κο Πατσακιώτη Βασίλειο, για την ευγενική δωρεά ξύλινου φοριαμού,

Έκθετη η χώρα μας έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μη κύρωση της συμφωνίας για την προστασία των Πρεσπών»



Σοβαρό πλήγμα για τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, αλλά και για την προστασία του οικοσυστήματος των Πρεσπών, αποτελεί η μη κύρωση της τετραμερούς Συμφωνίας μεταξύ των τριών κρατών που μοιράζονται τις Πρέσπες (Ελλάδα, Αλβανία και Π.Γ.Δ.Μ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όχι στη βαρβαρότητα, όχι στο διχασμό



Πρέπει να υψώσουμε τείχος αντίστασης στις πράξεις διχασμού και αλληλοεξόντωσης του Ελληνισμού. Έχουμε υποχρέωση να προασπίσουμε τις κοινές μας αξίες, τις κατακτήσεις μας, τη Δημοκρατία που εμπεδώσαμε με αίμα και ιδρώτα και να πούμε όχι στη βαρβαρότητα που θέλει να καταστρέψει τον πολιτισμό μας, που θέλει να τινάξει στον αέρα τη Δημοκρατία μας και να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω.

Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας



Ενημερωθήκαμε πως μέχρι στιγμής, 18/09/2013, δεν έχουν τοποθετηθεί από το υπουργείο αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί για τη στήριξη του τμήματος. Γνωρίζουμε πως έχουν ζητηθεί αποσπάσεις δέκα εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν ζωτικό ρόλο στην πρακτική άσκηση, την τεχνική υποστήριξη και την διεξαγωγή των υποχρεωτικών μαθημάτων.

Η ομιλία του ΠΑΜΕ στη συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής



Ομιλία του Γιώργου Μούλη
Τα φασιστοειδή τσιράκια του κεφαλαίου χτύπησαν για άλλη μια φορά μες στο σκοτάδι. Όπως πριν λίγες μέρες στις 12 Σεπτέμβρη στην εργατούπολη του Περάματος, ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και  της ΚΝΕ, έτσι και προχθές στο Κερατσίνι.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της ΔΕΗ



Θέμα: Χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) στους εργαζόμενους των Γ.Δ. Ορυχείων και Παραγωγής
Κύριε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιθυμούμε, εν αναμονή της χειμερινής περιόδου και στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη δυνατή προετοιμασία, να επαναφέρουμε το ζήτημα που έχουμε προτάξει και σε προηγούμενες επιστολές μας (9/1/2013) και αφορά στη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) στους εργαζόμενους που ανήκουν στις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων και Παραγωγής στη ΔΕΗ Α.Ε.

Για που το έβαλε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος; Στη Φλώρινα και στις Πρέσπες



Το δισάκι του στον ώμο, για τον δρόμο, για τον δρόμο... Το να πετύχει κανείς αυτή την εποχή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, μιας και ο γνωστός chef βρίσκεται διαρκώς εκτός Αθηνών. Και αυτό όχι για λόγους αναψυχής, αλλά λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει φέτος στο Mega. 

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη 587 ατόμων στην ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων



Τα συγκεκριμένα άτομα θα συνάψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με στόχο τη διενέργεια της σωστικής ανασκαφικής έρευνας στις ζώνες και Ε του οικισμού Ανάργυροι ΙΧ στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου για τις ανάγκες της.

«Ευχαριστώ» του Άρη για την φιλοξενία που έτυχαν στη Φλώρινα



Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλώρινας, αλλά και όσους συνέβαλαν για την καλύτερη φιλοξενία τους εκεί, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης
Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχτεί ο Βουλευτής Σ. Κωνσταντινίδης



Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα της ονομαστικής του εορτής, θα δεχτεί από τις 20.00 ευχές

Οινοποιείο της χρονιάς το Κτήμα ΑΛΦΑ



Στο ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, που βρίσκεται στο Αμύνταιο της Φλώρινας, απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013 από το περιοδικό «Wine & Spirits» και μάλιστα στην επετειακή 10η χρονιά ανάδειξης των 100 παγκοσμίως κορυφαίων οινοποιείων.

Επιστολή του Μητροπολίτη Φλώρινας στο Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων



Ἐντιμότατε Κύριε Γενικὲ Γραμματεῦ,
Ἀπὸ τοῦ ἔτους 1978 καὶ χάρις εἰς τὰς ἀόκνους ἐνεργείας τοῦ ἀοιδίμου Γέροντος, πνευματικοῦ πατρὸς καὶ προκατόχου ἡμῶν, ἐπισκόπου Αὐγουστίνου, λειτουργεῖ εἰς τὴν πόλιν τῆς Φλωρίνης Μέσον Ἐκκλησιαστικὸν Φροντιστήριον (ΦΕΚ 153/τ. Α’/21-09-1978), μετονομασθὲν ἐν συνεχείᾳ εἰς Ἐκκλησιαστικὸν Γυμνάσιον, ἀπὸ δὲ τοῦ ἔτους 1980 ἱδρύθη καὶ λειτουργεῖ ἐπίσης Ἐκκλησιαστικὸν Λύκειον (ΦΕΚ 207/τ. Α’/09-09-1980).

Πρόγραμμα εκμάθησης της γραφής τυφλών BRAILLE στην Κοζάνη



Η Α.Μ.ΚΕ. “Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης” έχοντας ως στόχο την Κοινωνική Προσφορά και την Επιμόρφωση οργανώνει στην Κοζάνη Πρόγραμμα Εκμάθησης της Γραφής των Τυφλών BRAILLE σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Καλούμε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης να το παρακολουθήσουν.

Δήλωση του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου για την επανατοποθέτηση 1.250 εκπαιδευτικών σε δομές του Υπ. Παιδείας



Σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διατάξεις του οποίου συστάθηκαν 325 θέσεις διοικητικού προσωπικού στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 Υπουργική Απόφαση, σχετικά με την κατανομή των θέσεων αυτών,  τις οποίες θα διεκδικήσουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στις 23 Ιουλίου 2013.

Το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.



Αναλυτικά :
Θύελλα Φιλώτα- Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα

Δήλωση Διοικητή ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρήσεων για την Πρόσληψη Ανέργων ΑΕΙ και ΤΕΙ



Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.200 ανέργων έως 35 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, ο  διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα



Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα», από την ανάδοχο εταιρεία «ΖΕΥΞΗ Α.Τ.Ε.».

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας στη σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση



Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους πολίτες, τους εργαζόμενους, νέες και νέους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, να συμμετάσχουν μαζικά στην αποψινή (19-9-) συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ και των άλλων μαζικών ταξικών φορέων, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στις 7 το απόγευμα, καταδίκης του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής και της δολοφονικής βίας που ασκεί.

Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι



Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από μέλος της Χρυσής Αυγής κατά δήλωση του συλληφθέντος για τη δολοφονία.

Επιστολή του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»



Θέμα: Στην άνοιξη του 2014,  εναποθέτει τις ελπίδες της η Δυτική Μακεδονία, για την ουσιαστική εκκίνηση του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».  Βελτιωτικές θέσεις και προτάσεις του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. επί του Προγράμματος.

Ειρηνική- αντιφασιστική διαμαρτυρία σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ



Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας καταδικάζει απερίφραστα την ωμή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από Νεοναζί Χρυσαυγίτη Δολοφόνo στο Κερατσίνι.

Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής σήμερα στη Φλώρινα


Καταδικάζουμε και καλούμε το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι



Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι.

Η συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας



Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς βρήκε , εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας στα όρια των αντοχών τους.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Νίκη Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης



Χθες (18-09-2013) το απόγευμα, στον Συνοριακό Σταθμό Νίκης Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, συνέλαβαν 59χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Η.Π.Α., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Ανοιχτή επιστολή σε γονείς από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος



Αγαπητοί γονείς,
Εμείς οι εκπαιδευτικοί των παιδιών σας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε την αγωνία μας  για τη Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση που καθημερινά βρίσκεται στο στόχαστρο βίαιων περικοπών, συρρίκνωσης, υποβάθμισης και απαξίωσης.

Το νέο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας



Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα αναδείχτηκε νέο Δ.Σ.

Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τoν Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας «Η Παράδοση»



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας «Η Παράδοση» ανακοινώνει ότι, αρχίζουν από 23 Σεπτεμβρίου 2013 τα μαθήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων.

Απαλλαγή από το χαράτσι 2013 τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά



Με εγκύκλιο που έχει εκδόσει το υπουργείο Οικονομικών εξειδικεύει τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ώστε να δίνεται απαλλαγή απο το χαράτσι 2013 αλλά και ή δυνατότητα μείωσης ή πληρωμής του σε δόσεις.

Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι χρήσεις τους στη Σύγχρονη Γεωργία



Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:
«Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι χρήσεις τους στη Σύγχρονη Γεωργία».

Η συνέντευξη τύπου του Αιμίλιου Ασπρίδη



Αγαπητοί μου φίλοι,
Κοντεύουν να συμπληρωθούν τρία χρόνια από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και υπολείπονται μόνο οκτώ μήνες για τις επόμενες.

Συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας



Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (Κ. ΠΟΥΛΑΚΑ 2) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. με θέμα: "Προβλήματα της εκπαίδευσης".

Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για τη Χορήγηση Δικαιωμάτων Φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου



Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δικαιώματα φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό, περιόδου 2013/2014.

Τρία εισιτήρια για τον Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» στους τελικούς της Αθήνας



Το Σάββατο 14/9/2013 στο ΔΑΚ Φλώρινας έγιναν οι Προκριματικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και Ν. ανδρών – Ν. γυναικών, ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”  συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους οι τρεις κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας.

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να αθληθούν με ασφάλεια


Έναρξη Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών



Ξεκινά στις 19-9-2013 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την επιχορήγηση «επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών».

Εγγραφές στην Ακαδημία Πολιτών Αμυνταίου



Α΄ ΚΥΚΛΟΣ (Οκτώβριος – Ιανουάριος)
Θεματική Ενότητα:
ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ – ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Πυρκαγιά σε Ι.Χ. στη Φλώρινα



Στις 06:50 χθες η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, επί της οδού Ιωάννου Άρτη 8 στο Δ. Φλώρινας. Από την πυρκαγιά προκληθήκαν μικρές υλικές ζημίες.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της ΔΕΗ



Θέμα: Ο κοινός στόχος Διοίκησης και Συνδικάτων
Κύριε Πρόεδρε
Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε την «άστοχη» και «υπερβολική» -κατά την εκτίμησή μας- κίνηση της Διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε. να προβεί στην αποστολή εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας προς το σωματείο της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,

Ξεκινά το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας



Στις 29 Σεπτεμβρίου από την Αρχαία Ολυμπία θα ξεκινήσει το ταξίδι της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.