Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο του ΦΣΦΑ προς την κα Μαρία Παπαγεωργίου-Θεοδώρου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Παπαγεωργίου -Θεοδώρου, για την ευγενική προσφορά της, που εκφράστηκε με τη δωρεά σειράς κουρτινών για τις Αίθουσες του Συλλόγου μας (Διοικητικού Συμβουλίου, Φουαγιέ, Αίθουσας Χορού, Κλιμακοστασίου).

Ο Εμφύλιος στο φως των Αρχείων


Σύλληψη 23χρονου στη Φλώρινα για παράνομη εργασία

Την 13-11-2013 το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Μαυροβουνίου, για παράνομη εργασία.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Έναρξη προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φέρεις για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις



Την Τρίτη στις 12-11-2013 δημοσιεύθηκε η δεύτερη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).

Γενική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας



Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια στο σύνολο του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά την απόφαση ένταξης του έργου: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

Συμμετοχή του Επιμελητήριου Φλώρινας στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω- Χαρίζω- Γιορτάζω»



Το Επιμελητήριο Φλώρινας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν και να στηρίξουν την κοινωνική δράση: ‘’Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω- Χαρίζω- Γιορτάζω’’ της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας για τρίτη συνεχή χρονιά, με στόχο τη στήριξη και αλληλεγγύη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Mε όπλο την έδρα ο Αμύντας



Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Μακεδονικού Θεσ/νίκης, ο Αμύντας καλείται στο γήπεδο του, το Σάββατο 16/11  στις 18:00, να αντιμετωπίσει την περσινή κυπελλούχου Ελλάδος Νέα Ιωνία, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

40 Χρόνια Μετά, Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα



Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, υπήρξε η κορυφαία στιγμή Αντίστασης απέναντι στην επτάχρονη δικτατορία. Εκείνες τις ημέρες του Νοεμβρίου του 1973, η φωνή του λαού και της νεολαίας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, έσπασε το καθεστώς φόβου,
το κλίμα ηττοπάθειας και τους μηχανισμούς πολιτικού ελέγχου που είχε επιβάλλει η χούντα.

Εργασιακή αβεβαιότητα και δεινή οικονομική κατάσταση αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των προνοιακών δομών φύλαξης, φροντίδας και εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Την ένταξη των προγραμμάτων προνοιακών δομών στο νέο ΕΣΠΑ  περιόδου 2014-2020 για την εξασφάλιση των ωφελειών του προγράμματος, ζητά με ερώτησή του προς τους αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας



Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας ευχαριστούν θερμά τον αρχαιολόγο κ. Παναγιώτη Χρυσοστόμου για την ξενάγηση των φιλολόγων στις 8-11-2013 στα εργαστήρια της ΚΘ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, αλλά και για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των ανασκαφικών ευρημάτων της περιοχής του Αμυνταίου.

Υλοποιείται το πρόγραμμα δικτύωσης και συνεργασίας του ΕΒΕ Φλώρινας με σωματεία της βόρειας Ελλάδας



Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας την Κυριακή 10/11/2013
υποδέχθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, γκρουπ 150 μελών του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας του Ν. Κιλκίς μετά από επιθυμία τους, κατά τη διάρκεια επίσκεψής  τους στην πόλη μας.

Ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους μέχρι 29 ετών»



Από το Υπουργείο Εργασίας αλλά και από και από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιλαχόντων του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους μέχρι 29 ετών» (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr/) και του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://sete-voucher.gr/). Και τα δύο προγράμματα αφορούν ανέργους έως 29 ετών και προβλέπουν κατάρτιση 80 ωρών και πεντάμηνη απασχόληση με συνολικές αποδοχές 2.400€-2.700€.

Προστασία αιγοπροβάτων από την ευλογιά



Η Κτηνιατρική Υπηρεσία ενημερώνει τους αιγοπροβατοτρόφους του Νομού, ότι υπάρχουν εστίες ευλογιάς στους Νομούς Θεσσαλονίκης, ΄Εβρου , Ροδόπης , Ξάνθης και Λέσβου .

Εκδήλωση ενημέρωσης για την τηλεθέρμανση στο Λέχοβο



Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λέχοβο για την ανάλυση του συστήματος τηλεθέρμανσης με βιομάζα, η μελέτη του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει.

Ξεμπέρδεψε με Μακεδονικό ο Αμύντας

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Αμυνταίου, ο Αμύντας επικράτησε του Μακεδονικού 25-19, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής  , πετυχαίνοντας μ αυτόν τον τρόπο  την 2η του νίκη σε 4 αγώνες.

Τοποθέτηση του Γιάννη Παπαϊορδανίδη επί του προϋπολογισμού Ο.Ε.2014



24ο Π.Σ., 13-11-2013
Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Σε όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς, η συζήτηση επί του Προϋπολογισμού αποτελεί κορυφαία εκδήλωση έκφρασης εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση αλλά και ελέγχου της.

Ρεσιτάλ πιάνου το Σάββατο στη Φλώρινα



Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων και Φίλων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης σας καλεί στο Ρεσιτάλ πιάνου των ταλαντούχων πιανιστών, Κοντυλένιας Βλαχοδημήτρη και Γιάννη Γούτμαν που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, «Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας ΟΑΕΔ Σεπτεμβρίου 2013



Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ]
Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων[1] με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον μήνα Σεπτέμβριο 2013 ανήλθε σε 853.896 άτομα.  Από αυτά 399.802 (ποσοστό 46,82%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο  του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, και 454.094 (ποσοστό 53,18%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Μετά την εκχώρηση του ονόματος της φέτας εκχώρηση και της ποικιλίας ελαιών Καλαμάτας στον Καναδά



Την άσκηση του δικαιώματος της αρνησικυρίας από ελληνικής πλευράς στο επικείμενο συμβούλιο υπουργών των χωρών- μελών της Ε.Ε. για την εκχώρηση των ονομάτων της φέτας και των ελαιών Καλαμάτας, ζητά με ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Κάλεσμα στη συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου



Όλοι στη συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17/11/2013, στις 11:30΄ το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Ορκωμοσία της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



Η Κοσμητεία (Δ/νση) της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας των τελειοφοίτων Τμημάτων της Σχολής την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης».

Μνήμη και κληρονομιά Νικολάου Μάρτη


Σύλληψη 48χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πτολεμαΐδα



Την Τρίτη (12-11-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, έναν 48χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ομιλία Δημάρχου Αμυνταίου στην ημερίδα του «Σπάρτακου»



Στην ημερίδα του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, μίλησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

Εκστρατεία ενημέρωσης: ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς



Τετάρτη 13-11-2013 και ώρα : 12.00 μ - στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας (Κανόνια)

Η Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση», καλεί φορείς και πολίτες να συμμετέχουν στην καμπάνια που οργανώνει η ΕΚΠΟΙΖΩ, λέγοντας ένα δυνατό.

Λουκέτο(;) στο νοσοκομείο Φλώρινας λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού



Την επικίνδυνη και επισφαλή για την υγεία των ασθενών  λειτουργία του νοσοκομείου Φλώρινας καθώς και τον κίνδυνο να κλείσουν πολλά τμήματα, λόγω έλλειψης προσωπικού, επεσήμανε η νοσοκομειακή επιτροπή  στη συνέντευξη της 5.11.13 με αφορμή τις τεράστιες ελλείψεις στη μονάδα τεχνητού νεφρού. «Μιλάμε τώρα για μία υγειονομική τραγωδία  και για επικίνδυνη πλέον λειτουργία», αφού έχουν εξαντληθεί οι ανθρώπινες αντοχές των εργαζομένων.

Εγένετο φως


Συνεδριάζει δύο φορές το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13-11-2013, ημέρα Tετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέμα: 

Πρόσκληση Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων της Φλώρινας για συμμετοχή στην «Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας»



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) στο πλαίσιο των προσπαθειών για σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ουσιαστική δραστηριοποίηση της νεολαίας, αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συντονισμό της διοργάνωσης εκδήλωσης υποδοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας.

Συλλυπητήριο Ψήφισμα για το θάνατο του πατέρα του Σπύρου Κέκελη



Το ΔΣ του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», με αφορμή την ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα του καλαθοσφαιριστή της ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Συλλόγου μας Σπύρου Κέκελη, Ελευθερίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες από τη Μητρόπολη Φλώρινας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 17η Νοεμβρίου 2013, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Δημιουργική γραφή και δημιουργική γραφή και εκπαίδευση



Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
Κ.Δ.Ντίνας, Καθηγητής, τηλ.2385055091, kdinas@uowm.gr ,
Τριαντάφυλλος H. Κωτόπουλος, επικ. καθηγητής, τηλ. 2385055125, tkotopou@uowm.gr
Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΠΔΜ θα πραγματοποιηθεί το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο:  «Δημιουργική Γραφή» και δύο κατευθύνσεις: “Δημιουργική Γραφή” και “Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση” στη Θεσσαλονίκη.

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη στην ημερίδα του Σωματείου «ΔΕΗ Σπάρτακος» και της ΔΕΗ ΑΕ: «Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη»



Κύριε πρόεδρε,
Κυρίες και κύριοι,
Για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, οι δράσεις διάχυσης, ενημέρωσης αλλά και προβληματισμού που αφορούν και σχετίζονται με το λιγνίτη έχουν ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι άπτονται του ιδιαίτερου χαρακτήρα της περιοχής μας.

Πιλοτική εφαρμογή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος



Με αφορμή την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να εφαρμόσει για πρώτη φορά από 01.01.2014 το μέτρο του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης, σε συνέχεια επιστολής που απέστειλε τον Ιούνιο στον αρμόδιο υπουργό, κατέθεσε και ερώτηση, ζητώντας να συμπεριληφθεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε αυτή την αρχική - πιλοτική εφαρμογή του μέτρου.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Επιλογή των Φλωρινιωτών ο Γιάννης Βοσκόπουλος για Δήμαρχος και για Βουλευτής





Με email λάβαμε την παρακάτω δημοσκόπηση την οποία και δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.
Παρουσίαση Έρευνας- Νοέμβριος 2013

Ερώτηση      

Οι Μακεδόνες στο Έπος του ‘40 και τα Παραμύθια


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Φλώρινας για το 2014



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΙΕΚ Αμυνταίου



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημόσιου ΙΕΚ Αμυνταίου, σε μία σεμνή τελετή με τον καθιερωμένο αγιασμό. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Αμυνταίου κ. Χαρίσιος Καλημέρης, όπως επίσης καθηγητές και μαθητές του ΙΕΚ.

Η ομιλία του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ



Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει
πρόταση δυσπιστίας δεν ξέρω αν αιφνιδίασε ή όχι την κυβέρνηση.

Πρόγραμμα μαθητείας ΕΠΑΛ



Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ, των σχολικών ετών 2011-12, 2012-13 και 2010-11 εφ’ όσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία, καλούνται να μπουν στην ιστοσελίδα www.mathiteia4u.gov.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (εγγραφή αποφοίτου) για να επιλεγούν στο πρόγραμμα μαθητείας μέχρι την Τρίτη 12/11/2013 και ώρα 23:59.

4 μετάλλια για τη ΓΕΦ στο «Κύπελλο Αρχάγγελος»



Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΓΕΦ από το «Κύπελλο Αρχάγγελος» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Νοεμβρίου.

Διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing



Το σαββατοκύριακο 9 & 10/11/2013 στο Π. Μηλότοπο Γιαννιτσών διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing η ομάδα του συλλόγου ήταν εκεί με τρεις πρωτοαγωνιζόμενους αθλητές οι οποίοι μετά από καταπληκτική εμφάνιση πέτυχαν το απόλυτο.

Δηλώσεις του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη για το μουσικό σχολείο Αμυνταίου



Σχετικά με το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι πιέσεις και όλη η προσπάθεια για να καταφέρουμε να εντάξουμε στο ΕΣΠΑ το κτίριο στέγασης του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου καρποφόρησαν.

Συνεδριάζει αύριο η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Tετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

6ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας



Σκακιστική Ακαδημία
6ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2013 – 3η Αγωνιστική.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθη η 3η αγωνιστική του 6ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κεντροδυτικής  Μακεδονίας 2013.

Γνωρίζοντας το δάσος της πόλης μου



Στις 6 Νοεμβρίου 2013  η παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Βεύης-Μελίτης με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε τα παιδιά του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Φλώρινας μαζί με την ψυχολόγο Καϊμάρα Ξένια και την επισκέπτρια υγείας Καλλίνη Αγνή, προκειμένου να υλοποιήσουν το πρόγραμμα «Γνωρίζοντας το δάσος της πόλης μου», που πραγματοποιήθηκε  στο περιαστικό δάσος στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Αμύντας



Την Τετάρτη 13/11 στις 19:00, ο Αμύντας υποδέχεται τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Μετά τα ατυχή αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και Ορμή Λούξ, η ομάδα θέλει στην αυριανή αναμέτρηση να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, με τον Νίκο Γιώσκο να στερείται των υπηρεσιών της Μαυροβούνιας περιφερειακής, Άννα Μίλασιτς, της οποίας το δελτίο κρατήθηκε από τους διαιτητές του αγώνα των Πατρών.

30 χρόνια ΣΚΕΤΒΕ


Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού καθοριστικός παράγοντας για την εξωστρέφεια

Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες: Αναπτυξιακός οίστρος ή χίμαιρα



Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες: Αναπτυξιακός οίστρος ή χίμαιρα, «Μια προσέγγιση από την σκοπιά νέων θέσεων εργασίας  και σύγχρονης επιχειρηματικότητας».