Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έκτακτη επιχορήγηση στα σχολεία των Δήμων Φλώρινας και Νάουσας



Ποσό ύψους περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ χορηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ως προκαταβολή στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, ενώ πληθαίνουν τα έκτακτα δελτία καιρού και αναμένεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας για το θάνατο του Δαυίδ Κωτσελίδη



Σήμερα την 29η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αντωνίου Σίπκα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των τριών επικίνδυνων κακοποιών- 2ο βίντεο

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των τριών επικίνδυνων κακοποιών


Παρουσίαση από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Ηλία Στεφανή, της ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών επικινδύνων κακοποιών, δραπετών των Φυλακών Ντρένοβα της Αλβανίας.

Το ψήφισμα της Γ.Σ. της ΚΕΔΕ για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος ανάδειξής των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης



Σας αποστέλλουμε το Ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, στο οποίο μεταξύ των άλλων εκφράζεται η αντίθεση των αιρετών τόσο για την   αλλαγή του εκλογικού συστήματος ανάδειξής τους όσο και για τη διάσπαση των Δήμων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στους Αναργύρους Φλώρινας



Την Τετάρτη (27-11-2013) τις απογευματινές ώρες στους Αναργύρους Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για κατοχή κάνναβης.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την επιχειρηματική επανεκκίνηση



Στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, όπου οικοδεσπότης φορέας της Ελλάδας είναι η «Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών», η Real invest διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις στοχεύοντας στην ιδέα της επιχειρηματικής επανεκκίνησης. Τόπος διεξαγωγής θα είναι το καφέ-εστιατόριο Όμιλος, στην παραλιακή οδό του Αγίου Παντελεήμονα, Αμυνταίου Φλώρινας, την Παρασκευή 29/11/2013.

Αστυνομική εξόρμηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Φλώρινα



Συνελήφθησαν 21 άτομα και βεβαιώθηκαν 34 παραβάσεις
Ελέγχθηκαν συνολικά 1.301 άτομα και  1.192  οχήματα
Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση κατά το διήμερο 26 και 27.11.2013 στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Η διατροφή και η υγιεινή των παιδιών"


Ο Μορφωτικός Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας «Νέοι Ορίζοντες» σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας διοργάνωσε Ημερίδα με Θέμα «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ».

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. : Ποια είναι η ξεκάθαρη θέση των δήμων-μετόχων?



Στις 31.10.2013 σε τηλεοπτική συνέντευξη ο γενικός διευθυντής της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε., Δημοσθένης Μαυρίδης, τοποθετήθηκε ως εξής: «η αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων θα πρέπει να περάσει σε ιδιωτικές εταιρίες από τους δήμους, που την έχουν μέχρι σήμερα, αφού αυτές θα την κάνουν καλύτερα».

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Κέλλη Φλώρινας για κλοπή σε Ιερό Ναό



Χθες (28-11-2013) τις απογευματινές ώρες στην Κέλλη Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους  Αλβανίας, 17 και 24 χρονών για κλοπή και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Η ΛΕΦΕΔ συμμετέχει στη δράση Χριστούγεννα για όλους



Η ΛΕΦΕΔ χαιρετίζει την εφετινή πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητος Φλωρίνης «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και με ενθουσιασμό την ομώνυμη ανοικτή πρόσκληση.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Φλώρινα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης



Κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής, διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ο Βουλευτής Σ. Κωνσταντινίδης για τον αγωγό ΤΑΡ



Ο κύριος Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, παρεμβαίνοντας κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σχετικά με όσα ειπώθηκαν για τον Αδριατικό Αγωγό φυσικού αερίου (ΤΑΠ) από τους εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είπε τα εξής :

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Φλώρινα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών



Την 27-11-2013 τις μεσημβρινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς (δύο 21χρονους, έναν 24χρονο και μία 20χρονη) για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται 29χρονος ημεδαπός για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση.

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τις σχολικές μονάδες



Ερώτηση
Προς τους Υπουργούς
-Εσωτερικών
- Παιδείας & Θρησκευμάτων
- Οικονομικών
Θέμα : “Αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τις σχολικές μονάδες.”

Από εδώ θα προκύψουν οι απολύσεις των 2013 και 2014



Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον «Real fm», αναφέρθηκε κυριότερα στις προωθούμενες αλλαγές στο Δημόσιο - πρόγραμμα διαθεσιμότητας / κινητικότητας, απολύσεις -, στη συνεργασία του ΥΠ.Δ.Μ.&.Η.Δ. με τον ΟΟΣΑ, αλλά και σε θέματα φορολογίας, λέγοντας:

Στηρίξτε τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, δείτε τους ως συνεργάτες, όχι ως υπόδουλους



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ.

Ο Στουρνάρας συκοφαντεί τους Έλληνες - να στραφεί στους μεγαλοφοροφυγάδες ή να παραιτηθεί



Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ότι, ο φόρος στα ακίνητα είναι δίκαιος γιατί σε αυτά επενδυόταν διαχρονικά η φοροδιαφυγή, οι Δημοκρατικοί Ανεξάρτητοι Βουλευτές Π. Μουτσινάς, Ο. Βουδούρης, Γ. Κασαπίδης, Γ. Κουράκος, Μ. Ανδρουλάκης, Μ. Μπόλαρης, Ν. Νικολόπουλος, Θ. Παραστατίδης και Ν. Σταυρογιάννης έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Σεισμική δόνηση 3,2R



Σεισμική δόνηση 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 08:50 σήμερα στη Φλώρινα.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση υπογραφών για δρομολόγια τρένου



Ο Δήμος Αμυνταίου στηρίζοντας την προσπάθεια συλλογής υπογραφών  για την διεκδίκηση ολοκληρωμένου πλέγματος δρομολογίων και ειδικότερα την προσθήκη νέων δρομολογίων από και προς Θεσσαλονίκη, καλεί όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν (προσυπογράφοντας) την πρόταση συλλογής υπογραφών.

Αύριο η υποβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛ.Γ.Α.



Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.125 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 4,35 εκατ. ευρώ.

Ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. στην Κοζάνη



Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2013, στις 6:30΄ μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, σε πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ολοκληρώθηκαν οι 14 ΒΙΟτοποι του 2013



Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο σχεδίασε και υλοποιεί με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, ολοκλήρωσε μέσα στον Νοέμβριο τη δημιουργία των πρώτων 14 θεματικών κήπων με φυτά χαρακτηριστικών βιοτόπων της ελληνικής φύσης και εικαστικές παρεμβάσεις στις Αυλές των σχολείων και των ιδρυμάτων ευπαθών κοινωνικών Ομάδων για το 2013.

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας



Αναρτήθηκαν την Τρίτη 26 Nοεμβρίου 2013:
Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Ενημερωτική εκδήλωση για την τηλεθέρμανση με βιομάζα στο Ξινό Νερό



Στο Ξινό Νερό πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τα συστήματα τηλεθέρμανσης με βιομάζα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το σύστημα τηλεθέρμανσης με βιομάζα που μελετάται για τις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού.

Πρόσληψη 217 ατόμων στην ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων



Το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στη Φλώρινα



Στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2013 ξεκινούν στην πόλη μας οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Οι ταινίες θα προβάλλονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόσληψη 152 θέσεων στην ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων







Συγχαρητήρια – ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τη χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας και τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Δημήτριο Παπαδόπουλο, υπό τη διεύθυνση του οποίου λειτουργεί από συστάσεώς της η ως άνω χορωδία, για τις ανεπανάληπτες συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για τα Ελευθέρια της πατρώας γης, παρουσιάζοντας την παράσταση ‘’ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ’’.

Ο πρώτος αποχιονισμός



Η πρώτη κακοκαιρία ήταν ευκαιρία για να δοκιμαστεί ο μηχανισμός αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων του Δήμου Αμυνταίου. Από το απόγευμα της Τρίτης τα μηχανήματα ρίψης αλατιού τοποθετήθηκαν, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Αργύρη Βολιώτη, στο Λέχοβο, τον Αετό και την Κέλλη έτσι ώστε να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα, ενώ τα γκρέιντερ με τους χειριστές τους ήταν σε ετοιμότητα στο Αμύνταιο.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι έχουν βγει οι τελικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριφθέντων πολύτεκνων Φλώρινας - Αμυνταίου για τα προϊόντα παρέμβασης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2385024624.

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής από το περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλώρινας



Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης προγραμματίζει νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής για άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, που επιθυμούν ν’ αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες υγείας και φροντίδας μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, αλλά και στην γειτονιά και στο κοινωνικό τους περίγυρο γενικότερα.

Σεμινάριο Φωτογραφίας με θέμα: «Δημιουργώντας Θεματογραφίες»



Φωτογραφικός Χειμώνας 2013 – 2014
Οι εκδηλώσεις του φετινού Φωτογραφικού Χειμώνα ξεκινούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 με το Σεμινάριο «Δημιουργώντας θεματογραφίες». 

«Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω»



Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τη δράση «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» με κύριο στόχο την αλληλεγγύη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ανακοίνωση του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία σχετικά με την παροχή τροφίμων



Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα ενημερώνει τα μέλη που υπέβαλαν αίτηση για παροχή τροφίμων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2013, να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου την Παρασκευή 29/11/2013 από τις 5μμ έως τις 8μμ, το Σάββατο 30/11/2013 από τις 9πμ έως τις 1:30μμ και την Τετάρτη 4/12/2013 από τις 10πμ έως τις 1:30μμ για να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι του προγράμματος λόγω μεγάλου αριθμού απορριπτέων από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας




Μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ. Ν. Φλώρινας βάσει του άρθρου 15 του καταστατικού ,που έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου στις 26/11/2013 ανέδειξαν το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος από την πλευρά των Οθωμανών


Γνωριμία με τον αυτισμό


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

Παρουσίαση του βιβλίου «Παλιά παραμύθια του Νομού Φλώρινας»


Το τραίνο σας πάει κινηματογράφο



Το τραίνο πρωταγωνιστεί σχεδόν από την αρχή του κινηματογράφου στη μεγάλη οθόνη με πλήθος ταινιών πολλές από τις οποίες έμειναν αξέχαστες στις μνήμες των σινεφίλ για περισσότερα από 60 χρόνια.

Αιτήσεις για το «Ξύλινο Χωριό» του Δήμου Φλώρινας



Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Shogun



O Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN και πάλι φέρνει την πρωτιά στην Φλώρινα με ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ σε Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARATE DO (SEMI CONTACT) στον ΛΑΓΚΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κλειστά αύριο τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας



Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, κλειστά λόγω της χιονόπτωσης.

Μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Δημαρχείο Φλώρινας



Τη Δ2 τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας υποδέχτηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.

Αναβάλλεται η διακοπή ηλεκτροδότησης στο Φιλώτα



Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν αύριο, Τετάρτη 27-11-2013, αναβάλλεται η προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου.

Με τα καλύτερα αποτελέσματα τελείωσε το 2013 για τη Γ.Ε.Φ.



Το αθλητικό έτος 2013 τελείωσε με τα καλύτερα αποτελέσματα για τον στίβο της Γ.Ε.Φ.   Η συλλογή μεταλλίων και διακρίσεων ήταν πάνω από το αναμενόμενο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η θέση του συλλόγου να βελτιωθεί κατά 30 θέσεις στην γενική κατάταξη του Σεγας της Ελλάδας.

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας



Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της ημερίδας με τίτλο  «Η εξάλειψη της βίας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών.

Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών



Τις συμβάσεις επτά έργων συνολικού προϋπολογισμού 90.000 € υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης με τους αναδόχους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τη διευκόλυνση των πολιτών



Το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου σας πληροφορεί ότι ενόψει του χειμώνα και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου Αμυνταίου, ανακοινώνονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος προκύψει: