Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Πεντάμορφη και το Τέρας


Εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στο Φιλώτα



Η Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας και ο Βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων της Π.Ε. Φλώρινας, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη και εκδήλωση στο Φιλώτα.

Το βιβλίο συναντά τον Αναγνώστη του



Το «Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο – Βιβλιολογείον ‘Μίμης Σουλιώτης’» της Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει στη Φλώρινα, στις 25 Μαΐου 2013, δράση φιλαναγνωσίας με θέμα το «Το βιβλίο συναντά τον Αναγνώστη του».

Συνεδρίασε την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου, συνεδρίασε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με εικοσιένα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας



Χθες (24-05-2013) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Άνω Καλλινίκης –Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια κάνναβης.

Απαράδεκτες χρεώσεις για την υποβολή αιτήσεων αγροτικών ενισχύσεων του ΟΣΔΕ, για το έτος 2013 από ΕΑΣ



Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. με ερώτηση 33 βουλευτών του, μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Γερμανίδης, έθεσε το θέμα των αδικαιολόγητων χρεώσεων των αγροτών στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αγροτικών ενισχύσεων ΟΣΔΕ για το έτος 2013,

Ο Ορέστης Αραβιάδης στο παναττικό πρωτάθλημα παμπαίδων



Στις 18-19/5/2013 με συνεργασία του συλλόγου «Άρης» Βούλας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πραγματοποιήθηκε το Παναττικό Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων σε αίθουσα 10 τραπεζιών του Δήμου Βούλας.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες



Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 26.05.2013, ημέρα Κυριακή και για το διαστήματα από 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τοπικές Κοινότητες:

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 28 Μαΐου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας", από την Παιδική Χορωδία "Δ. Λιώτσης" του ΦΣΦΑ



Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Θεάτρου ΦΣΦΑ, η παιδική χορωδία "Δημήτριος Λιώτσης" του ΦΣΦΑ θα ερμηνεύσει τραγούδια από το μιούζικαλ “Beauty And The Beast” - “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”.

Παρουσιάστηκε η έκθεση ανθοκομίας από το ΕΠΑΛ Αμυνταίου



Στις 13/05/2013 ημέρα Δευτέρα από τον τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Αμυνταίου στην είσοδο του Δημαρχείου Αμυνταίου παρουσιάστηκε η έκθεση ανθοκομίας - λαχανοκομίας και προϊόντων που παρασκευάστηκαν στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων από τους ίδιους τους μαθητές με την επίβλεψη των καθηγητών τους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower.



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013, η ημερίδα Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower στο χώρο εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το έργο EmPower χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη», διήρκησε συνολικά 3 χρόνια και σε αυτό συμμετείχαν φορείς δημοσίου και ερευνητικά κέντρα από 4 Περιφέρειες της Ευρώπης:

Την αποδέσμευση αποσπασμένων υπαλλήλων της ΔΕΗ Α.Ε. από τον ΤΑΠ-ΔΕΗ ζητά από το Διοικητή του ΙΚΑ ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ



Κύριε Διοικητά
Με το άρθρο 3 του ν. 3655/2008 ο Κλάδος Σύνταξης του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (ΟΑΠ-ΔΕΗ) εντάχθηκε ως Αυτοτελής Τομέας στον Κλάδο Σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με πλήρη οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια και από τότε αποκαλείται Τομέας Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (ΤΑΠ-ΔΕΗ).

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

30% επιπλέον αποζημίωση για τους παραγωγούς φασολιού των Πρεσπών



Μετά από συναντήσεις, την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Μαίου, του Βουλευτή Φλώρινας κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη και του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Πρεσπών ¨Πελεκάνος¨ κ. Νικόλαου Στεργίου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Αργύρη Μπότο και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο κ. Έξαρχο, ανακοινώνεται ότι οι παραγωγοί φασολιών των Πρεσπών θα αποζημιωθούν με ένα ποσό της τάξης του 30% επιπλέον της αποζημίωσης που ήδη έχουν λάβει για τις ζημίες που υπέστησαν στην παραγωγή του 2012.

Πρόσληψη 10 ατόμων από την ΚΘ’ Ε.Π.Κ.Α. Φλώρινας



Η ΚΘ΄ ΕΠΚΑανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της που εδρεύει στο Δήμο Φλώρινας του Νομού Φλώρινας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Ο «χορός» των πλανητών!



Τρεις πλανήτες, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής, πλησιάζουν όλο και περισσότερο μεταξύ τους στο νυχτερινό ουρανό, με αποκορύφωμα στις 26 και 27 Μαϊου, όταν οι τροχιές τους θα τους φέρουν πολύ κοντά τον ένα στον άλλο. Παρόμοια τριπλή πλανητική σύγκλιση θα παρατηρηθεί ξανά από τη Γη μετά από πολλά χρόνια, το 2026.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος)

Εκδήλωση ενημέρωσης για την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα



Σήμερα Τετάρτη  22 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης για την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις:

Εθελοντική αιμοδοσία από το ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨



Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.
Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:30 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Φλώρινας.

Τα εκλογικά κέντρα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ



Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίζονται τα παρακάτω σημεία σε όλη τη χώρα ως εκλογικά κέντρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Δημόσια έκφραση ευχαριστηρίων προς τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Θ. Σουμπάση



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) κ. Θεόδωρο Σουμπάση και το ΔΣ της, για τη δωρεά οκτώ (8) τραπεζιών και είκοσι τεσσάρων (24) καρεκλών, για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας. 

Φεστιβάλ Φίλων Μουσικής Φλώρινας



Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους αγαπητούς φίλους της ομάδας , ότι πλέον η αρχική κίνηση μουσικόφιλων με τον τίτλο "Φεστιβάλ Φίλων Μουσικής Φλώρινας" στην προσπάθειά της να κάνει μια πιο οργανωμένη προσπάθεια για την καλλιτεχνική αναζωογόνηση του τόπου μας, απέκτησε και νομική οντότητα και έγινε σύλλογος .

Το Νέο Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών-Φλώρινας



Μετά την διεξαγωγή  της εκλογικής διαδικασίας  για  ανάδειξη  νέων οργάνων στον Οργανισμό Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών-Φλώρινας το νέο ΔΣ έχει ως εξής :

Νίκος Σοφιανός: Τα ευρωπαϊκά μνημόνια έκλεισαν- θα πάμε σε ελληνικό μνημόνιο



«Τα ευρωπαϊκά μνημόνια έκλεισαν και θα πάμε σε Ελληνικό μνημόνιο. Αυτό είναι το σχέδιο της ανασυγκρότησης» τόνισε ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.

Στον Γαλλικό Δρόμο της Φλώρινας αν πας… θα ξαναπάς!



Τον δρόμο τον διάβηκαν πρώτα οι μαθητές της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας και μέσα από την εξερεύνησή τους ανάδειξαν τις κρυμμένες ομορφιές του Γαλλικού δρόμου, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Φλώρινας.

Διακρίσεις αθλητών του «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ»



Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 διεξήχθησαν στο Ε.Α.Κ Κολινδρού οι αγώνες του 7ου Κυπέλλου Καράτε στις παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, Ν. ανδρών-Ν. γυναικών και ανδρών - γυναικών.

Δημόσια έκφραση ευχαριστηρίων προς την εταιρεία «ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ»



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ»  της πόλης μας, για τη δωρεάν μεταφορά απαραίτητου εξοπλισμού αιθουσών, από τη Θεσσαλονίκη στη Φλώρινα, για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας. 

Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κάτω Κλεινών στο «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ»



Το  6/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο  Κάτω Κλεινών  την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στις Άνω Κλεινές,  στο «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ», πρότυπη πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής, παρασκευής και τυποποίησης βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων.

8ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου



O Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον  8ο διαγωνισμό ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Σκοπού, στις 25 και 26 Μαΐου 2013.

Ηλεκτροφόρες περιφράξεις για την πρόληψη των ζημιών από αρκούδα και λύκο επιδοτεί το ΥΠΑΑΤ



Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με ιδρυτικό στόχο την αρμονική συμβίωση ανθρώπου και άγριας ζωής, από το 1997 εισήγαγε την πρακτική των ηλεκτροφόρων περιφράξεων, διένειμε δωρεάν και τοποθέτησε 200 περιφράξεις, ως μέτρο πρόληψης των ζημιών που προκαλούν η αρκούδα και ο λύκος σε γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους.

6ο τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας



ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 22-5-2013
-ΔΙ.ΑΣ. - Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 2-4

Σπάει τα χρονόμετρα ο Ιάσωνας Ιωαννίδης



Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον αθλητή της ΓΕΦ ΙΑΣΩΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ το Σάββατο 18/05/2013 στα Μέγαρα στο Πανελλήνιο ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΑΝΔΡΩΝ στα 10000μ.

Σε λειτουργία κινητό εργαστήριο περιβαλλοντικών μετρήσεων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε.



Η εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», από την αρχή της κατασκευής της Εγνατίας Οδού μέχρι σήμερα που είναι σε πλήρη λειτουργία, παρακολουθεί και καταγράφει τις περιβαλλοντικές συνθήκες, εντοπίζει τις επιπτώσεις της Οδού στο περιβάλλον και φέρει εις πέρας, με αποτελεσματικότητα, τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, σε μια εποχή κατά την οποία η περιβαλλοντική προστασία αποτελεί αντικείμενο προς συζήτηση και δράση σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Τέλος» οι φορολογικές δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους



Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για φορολογούμενους με εισόδημα από μια πηγή φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα δοθεί τις επόμενες μέρες σε διαβούλευση.

Με διάταξη νόμου ρυθμίζεται ο υπολογισμός της σύνταξης για τους ασφαλισμένους στα ΥΒΑΕ



Συνάδελφοι
Με διάταξη Νόμου, που αναμένεται να ψηφιστεί εντός Ιουνίου, θα ρυθμιστεί ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης για τους ασφαλισμένους που υπάγονται στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων των πρώην Ειδικών Ταμείων, δηλαδή μόνο των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ ΤΑΠ/ΔΕΗ.

Επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος το 2013 τα κριτήρια και οι δικαιούχοι



Εντός του 2013 θα εκδοθεί η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας με την οποία θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, την πιλοτική εφαρμογή του οποίου προανήγγειλε σήμερα από το βήμα του Εθνικού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στο Ζάππειο, ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στις 24 Αυγούστου η πρεμιέρα των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ»



Στη Μελίνα Μερκούρη, το πρόσωπο που ενώνει την Ελλάδα, είναι αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις των Πρεσπών με μονόπρακτο θεατρικό έργο που έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης, βασιζόμενο σε κείμενα της Μελίνας.

Ημερίδα Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 στις 12:00 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή ΖΕΠ.

Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας



Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,

Άνεργοι – άνεργες,

Νέοι – νέες,

Οι Ομοσπονδίες, τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα και οι εκατοντάδες συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ,

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyberbullying»



Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ημερίδα με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyberbullying».

Εγκρίθηκε από την Ο.Ε. της Περιφέρειας η μελέτη σεισμικής δραστηριότητας στη Φλώρινα



Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η χρηματοδότηση του έργου «Μελέτη Σεισμικής Δραστηριότητας στη Φλώρινα».

Ευχαριστήριο του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου



Τὸ μήνυμα τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, μήνυμα ἀγάπης καὶ ἐλπίδος, φωτὸς καὶ αἰσιοδοξίας, ἐγγίζει τὰς ψυχὰς τῶν ἀνθρώπων καὶ συχνάκις παρακινεῖ εἰς πράξεις καὶ ἔργα φιλαλληλίας πρὸς τὸν πλησίον, ἰδιαιτέρως δὲ τὸν εὑρισκόμενον ἐν μεγάλῃ ἀνάγκῃ. Ζωντανὸν παράδειγμα τῆς φιλανθρωπίας ταύτης ἀπετέλεσε ἡ γενναιόδωρος προσφορὰ βοηθείας ἐκ μέρους τῶν κάτωθι ἐπιχειρήσεων:

Συνάντηση χορωδιών τρίτης ηλικίας





Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Φλώρινας σας προσκαλεί  στις 26/05/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα  11.30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο), όπου θα πραγματοποιηθεί 7η συνάντηση χορωδιών ατόμων τρίτης ηλικίας για την επέτειο των 15 ετών από την ίδρυση της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας.

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. του Δήμου Φλώρινας



Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Μιχάλη Καρακόλη συνεδρίασε την Τρίτη 21 Μαΐου 2013 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, με σκοπό τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Εγκρίθηκε από την Ο.Ε. της Περιφέρειας η μελέτη για τη σωτηρία του κτηρίου της Βιβλιοθήκης Φλώρινας



Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η χρηματοδότηση του έργου «Επισκόπηση της κατάστασης διατήρησης του φέροντος οργανισμού και του κελύφους του διατηρητέου κτιρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας», που βρίσκεται επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Ξεκίνησαν στον Αμύντα οι εγγραφές για το camp



Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σε συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες, διοργανώνει εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp, από 2-8 Αυγούστου, στην έδρα της κατασκήνωσης στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής.

Διαδικτυακή Έκδοση Βεβαιώσεων Συντάξεων για τους Συνταξιούχους του ΟΓΑ



Για πρώτη φορά ο ΟΓΑ χορηγεί από τις 18 Απριλίου βεβαιώσεις συντάξεων για
φορολογική χρήση, στους συνταξιούχους του, για το τρέχον έτος 2013 που αφορά στα ποσά που καταβλήθηκαν το έτος 2012, διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις 20 Μαΐου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Ζαέκη Ιωάννη και Τσανανά Ελένη με τις Ε1΄ και Ε2΄τάξεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Μοναδικές στιγμές μας χάρισε ο ταλαντούχος μουσικός Παύλος Νίκου, στο ρεσιτάλ κλαρινέτου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής».

Παρουσίαση του βιβλίου και των τραγουδιών του Μάκη Σεβίλογλου στα Σέρβια



Το βιβλίο του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μάκη Σεβίλογλου θα παρουσιαστεί στα Σέρβια και στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 24 Μαϊου 2013 και ώρα 8μ.μ.