Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2013 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ή Αίτησης για ενδοσχολικό απολυτήριο



Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2013 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση Υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων το Σαββατοκύριακο στην Φλώρινα


Ώρα δράσης με Πανελλήνιο ενδιαφέρον στραμμένο στην Φλώρινα με περισσότερους από 200 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς να δίνουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για την κατηγορία των -20.

Συνάντηση Δημάρχου Φλώρινας με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας



Με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Φλώρινας, συναντήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Σήμερα τα εγκαίνια του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας


Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας να παρευρεθούν, στα εγκαίνια - Αγιασμό του γραφείου του Συλλόγου. Την 16η Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30.

Συνάντηση Αγροτών του Δήμου Αμυνταίου σήμερα στο Αμύνταιο



Παρακαλούνται όλοι οι Αγρότες να συμμετέχουν αύριο Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30πμ  στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου για να συμμετέχουν στην συζήτηση

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση



Από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι πρόκειται να χορηγηθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους που πληρούν τις κατά το νόμο προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Μουσικής του Ωδείου Φλώρινας



Στις αρχές Φεβρουαρίου το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια ενός μοντέλου ανάπτυξης που επιχειρείται κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος εγκαινίασε το Δίκτυο Μουσικών Κέντρων σε  τοπικές κοινότητες της Περιφέρειας Φλώρινας.

Επισκευές στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Σιταριάς από το Δήμο Φλώρινας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς και η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου,  ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, τους αρμόδιους  αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες και το προσωπικό    του Δήμου,

Επισκέψεις Δημάρχου Αμυνταίου σε σχολεία της Δ.Ε. Φιλώτα



Σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι γυναίκες δημιουργούν στο Αμύνταιο

Η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου διοργανώνει, μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, την 3η έκθεση με τίτλο:

Δεντροφύτευση από το 2ο νηπιαγωγείο Μελίτης



Τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου της Μελίτης κρατούν την ελπίδα άσβηστη!!! Μαζί με τις νηπιαγωγούς τους: Ευδοκία Γεωργιάδου και Μαρία Μοριχοβίτου ξεκίνησαν μια προσπάθεια να ομορφύνουν το χωριό τους με κοινωνικό-περιβαλλοντικές δράσεις και προτάσεις.

Φιλανθρωπική εκδήλωση των δημοτικών υπαλλήλων



Μία αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου.
Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο «Νυχτέρι» διοργανώνουν φιλανθρωπικό χορό, τον οποίο θα πλαισιώσει μουσικά η «Λεχοβίτικη Κομπανία».

Ανακοίνωση της ΕΑΣ Αμυνταίου για τους ροδακινοπαραγωγούς

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου ενημερώνει τους παραγωγούς  βιομηχανικού ροδάκινου που παρέδωσαν την παραγωγή τους, στην Ο.Π οπωροκηπευτικών τις χρονιές 2010 -2011 ότι η δικαστική διαδικασία με το εργοστάσιο « ΦΡΟΖΙΤΑ »

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και με το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου



Με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και με το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας κ. Κώστα Φωτιάδη, συναντήθηκε την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο Δημαρχείο.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για πώληση ναρκωτικών ουσιών



Την Τετάρτη (13-02-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί της Α΄ και Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στο Αντίγονο - Φλώρινας, δύο (2) ημεδαπούς, 45 και 52 χρονών, για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Δυναμικό παρόν του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην απεργία της ΓΣΕΕ


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ....

Το Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης Φλώρινας

Στις  12 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Καρατζούλη Ιωάννα και  Καραφύλλη Ηλία με τις Ε1΄ & ΣΤ1΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου Φλώρινας.

Άνετη νίκη της Σκακιστικής Λέσχης Φλώρινας

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, διεξήχθη η 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου Α΄εθνικής Κ.Δ. Μακεδονίας 2013. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

Συνάντηση του κ. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τις συνδικαλιστικές ενώσεις, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σήμερα (14-02-2013) το πρωί, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (5 Φεβρουαρίου), προσκάλεσε τις Τοπικές Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών, στους εκπροσώπους των οποίων έδωσε αντίτυπα ψηφιακού υλικού (CD),

Νέο Ξεκίνημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Η Συγκυβέρνηση σταθερά ,
Προσκολλημένη στο δόγμα της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, παρά τις δημόσιες παραδοχές για λανθασμένες επιλογές, συνεχίζει με άγριες διαθέσεις, κομίζοντας τελεσίγραφα για έξοδο εργαζομένων από το Δημόσιο, εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις και δηλώσεις για νέες μειώσεις των μισθών και ειδικά του κατώτατου μισθού.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δε θα χαθεί ούτε ένας φοιτητής από τη Φλώρινα



Με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 η επιτροπή διεκδίκησης παραμονής των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Φλώρινας.

Συνάντηση σήμερα των αγροτών στο Αμύνταιο



Παρακαλούνται όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14-02-2013 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Επιδοτήσεις για κυψέλες και τεχνική στήριξη στους μελισσοκόμους για το 2013



Με  αποφάσεις  του  Υπ.  Αγροτικής  Ανάπτυξης  &  Τροφίμων  εγκρίνεται   η  επιχορήγηση  σε  μελισσοκόμους  για  κυψέλες  και  τεχνική  στήριξη  για  το  Πρόγραμμα  του  έτους  2013.

Νέο παιδικό τμήμα Ζωγραφικής από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει τη δημιουργία νέου παιδικού τμήματος ζωγραφικής για παιδιά από 3 έως 5 ετών.

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας στον Υπουργό για τη λειτουργία της πρόσθετης διδακτικής στήριξης


Θέμα: Λειτουργία Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και Αποπληρωμή Οφειλών.                     
κ. Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, εδώ και τρία χρόνια, η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στο Λύκειο και η Ενισχυτική Διδασκαλία στο Γυμνάσιο

Περισσότεροι Ισραηλινοί τουρίστες στη Δυτική Μακεδονία



Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την συμμετοχή της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Tourism Market 2013 η οποία πραγματοποιήθηκε  στις 5 και 6 Φεβρουαρίου  στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ.

Βραβείο Καινοτομίας Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει το «Βραβείο Καινοτομίας Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower».

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας στον Υπουργό για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών



Θέμα: Αναγνώριση της Προϋπηρεσίας Αναπληρωτών και Μισθολογική Κατάταξη.                       
κ. Υπουργέ,
Σύμφωνα με το αρθ.9, παρ.2. του Ν.3848/2010 :

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Θα καθυστερήσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του προγράμματος ΚΟΧ πεντάμηνης απασχόλησης



Το εργατικό κέντρο Φλώρινας γνωρίζει στους εργαζόμενους του προγράμματος ΚΟΧ, ότι λόγο προβλημάτων στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η πληρωμή τους θα καθυστερήσει με ευθύνη του υπουργείου,

Με τον Υπουργό Παιδείας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος- Τίποτε οριστικό ακόμα για το μέλλον των Τμημάτων της Φλώρινας


Με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και τους Δημάρχους της χώρας, οι Δήμοι των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά την ανακοίνωση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν στον αγώνα που κάναμε για τη διατήρηση και συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Χρυσό μετάλλιο για τον αθλητή του SHOGUN Νίκο Σεβαστέλλη



Μεγάλη επιτυχία όπως ήταν αναμενόμενο είχε και η διοργάνωση ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  KICK BOXING ,KARATE DO( SEMI CONTACT) και TAEKWON DO στον Αγ Αθανασιο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 10/2/13.

Λειτουργία διαδικτυακού τόπου για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους



Θέμα: Λειτουργία διαδικτυακού τόπου για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Σύμφωνα με αναρτημένη στο διαδίκτυο ανακοίνωση, στις 1/3/2011, γνωστοποιείται ότι:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ :

Φρούτα και λαχανικά εν δράσει...


Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλου



Χθες (12-02-2013) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α΄ και Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο Αμύνταιο Φλώρινας, 46χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Επιστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της ΔΕΗ για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ


Προς : Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε.
κ. Αρθούρο Ζερβό            
Θέμα: Ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε.
Κύριε Πρόεδρε

Κατοχικό δάνειο και καταβολή γερμανικών αποζημιώσεων



Το ζήτημα της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων για τις λεηλασίες που υπέστη η Ελλάδα κατά την περίοδο της κατοχής και την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου που τότε επέβαλαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, επαναφέρει με ερώτησή του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Ιδιοπαθής αρτηριακή υπέρταση - επεμβατική αντιμετώπιση - θεραπεία (μη φαρμακευτική)


Η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει ομιλία με θέμα:
«Ιδιοπαθής αρτηριακή υπέρταση - επεμβατική αντιμετώπιση - θεραπεία (μη φαρμακευτική)».

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τρίτης



Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Δελτίο πρόγνωσης  καιρού  που ισχύει από   σήμερα  το βράδυ (Τρίτη 12/2/2013).
Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός   από  το βράδυ της Τρίτης  12/2/2013  με κύρια χαρακτηριστικά, ισχυρές  βροχές  και   χιόνια στα ορεινά

Επικοινωνία Γονέα-Παιδιού


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13/02/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:

Τρίκαλα 2011- Φιλυριακός 4-1


ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ!
ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων



Με τον Πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, συναντήθηκε την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο Αμύνταιο στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ"



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστήριο του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»



Το ΔΣ του  ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής επιχείρησης «Αγρόκτημα ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ», κ. Δημήτριο Μηνόπουλο, από την Άνω Καλλινίκη Φλώρινας, για τη ΔΩΡΕΑ, ενός αερολέβητα, μεγάλης ισχύος, για τη θέρμανση της Αίθουσας Θεάτρου του Συλλόγου μας.

Η πρώτη έκδοση του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας



Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την
πρώτη του έκδοση , από τις Φλωρινιώτικες εκδόσεις, με θέμα :
ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

Οικογένεια σε κριση-μους καιρούς


Είναι γεγονός πως οι κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διάγουμε είναι τραγικές. Η ανεργία, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η φτώχεια και η επί μακρόν αναζήτηση μιας ικανοποιητικής θέσης εργασίας επηρεάζει δυσμενέστατα την ψυχική υγεία των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων.

Πορεία διαμαρτυρίας σήμερα για την κατάργηση του τμήματος ΕΠΕΑΠ


O Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ καλεί όλους του φοιτητές, όλους του πολίτες της Φλώρινας, Καθηγητές, Δήμαρχο, Βουλευτές όλους του τοπικούς φορείς να συμμετέχουν σε μία μαζική πορεία για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ.

Ανακοίνωση του συμβουλίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»



Το Συμβούλιο  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του συνεδρίασε την 07/02/13 και ασχολήθηκε με τις ρυθμίσεις που επιχειρούνται στην λειτουργία των ΑΕΙ με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που πρόσφατα τέθηκε σε διαβούλευση αποφάσισε τα εξής:

Λαϊκή Συνέλευση στη Λεβαία



Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη Λεβαία για την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με τα θέματα του Δήμου Αμυνταίου και της Τοπικής Κοινότητας, μέσα από το διάλογο της Δημοτικής Αρχής με τους κατοίκους.