Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τρίκαλα 2011- Φιλυριακός 4-1


ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ!
ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 ο Φιλυριακός αγωνιζόταν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέναντι στα Τρίκαλα 2011 έχοντας και 2 ματς λιγότερα λόγω των αναβληθέντων αγώνων εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Ο Φιλυριακός πήγε στα Τρίκαλα με φιλοδοξίες και έφυγε με πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Κορέστη. Ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα των Τρικάλων στο 33΄, το δεύτερο γκολ των Τρικάλων λίγα λεπτά μετά που ελέγχεται ως οφσάιντ, πολλά φάουλ που δε δόθηκαν για το Φιλυριακό ενώ ήταν καταφανέστατα και μερικά σκληρά μαρκαρίσματα,ήταν οι αποφάσεις που ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες για τη Φλωρινιώτικη ομάδα.
 Και μέσα σ’ όλα αναταραχή και ένταση στο πρώτο ημίχρονο για τις μπάλες. Ο ρέφερι αποφάσισε κάποια στιγμή πως δε θα συνεχιστεί ο αγώνας με τις μπάλες και των 2 ομάδων. Οι 2 ομάδες είναι υποχρεωμένες από τον Κ.Α.Π να έχουν μπάλες στον αγώνα για να μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε αρκετή ώρα αφού άρχισε το παιχνίδι, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με μπάλες των γηπεδούχων και έδωσε εντολή στον πάγκο του Φιλυριακού να μη δίνει μπάλες στον αγώνα (ο Φιλυριακός βοηθούσε την ομαλή συνέχεια του αγώνα δίνοντας μπάλα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τότε ΜΟΝΟΝ όταν οι παίκτριες ζητούσαν και έψαχναν να βρούνε κάποια), να μπούνε οι μπάλες στο δίχτυ και να μη χρησιμοποιηθούν με αποτέλεσμα στο β΄ ημίχρονο να ψάχνουν οι παίκτριες κάποιες στιγμές μπάλα για τη συνέχεια του αγώνα. Μάλιστα, ο πάγκος του Φιλυριακού – που δεν είχε προκαλέσει καθόλου -  δέχθηκε τις αυστηρές συστάσεις του παρατηρητή να μη δίνει μπάλες δικές του στον αγώνα ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι μέσα στα καθήκοντα του. Την ίδια ώρα εφτά (7) παράγοντες των Τρικάλων βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και ένας έδινε μπάλες για τον αγώνα χωρίς να του γίνει καμία παρατήρηση. Ο καθένας μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. 
Όσον αφορά την αναμέτρηση, η ομάδα του Φιλυριακού ξεκίνησε δυναμικά έχοντας την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και πολύ σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος, όπως μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τη Μπασούρη στο 20λεπτο σε σουτ στη μικρή περιοχή που μπλόκαρε η γκολκίπερ των Τρικάλων καθώς και άλλες επικίνδυνες φάσεις με τις Λυπίτκα, Μάινου, Μπασούρη και Τσαμπάζη. Η ομάδα των Τρικάλων είχε μια σημαντική στιγμή με τη Λουλέ στο 10λεπτο του αγώνα αλλά το σουτ μπλόκαρε η Σιώμου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα η Παπακώστα, λίγα λεπτά μετά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα με τη Λουλέ και έτσι πήγαν οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο 2ο ημίχρονο ο Φιλυριακός πέτυχε γκολ από τα…αποδυτήρια όταν οι παίκτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη συνεργάστηκαν, η Λυπίτκα σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε μέσα και έτσι έγινε το 2-1. Τα Τρικάλα 2011 αντέδρασαν και στο 51΄ έκαναν το 3-1 με σουτ της Παπακώστα και στο 61΄ το 4-1 με σουτ της Γιαννούλα.                                                                           Το τελικό σκορ αφήνει το Φιλυριακό με το αίσθημα της αδικίας. Φέτος είναι η τρίτη φορά που ο Φιλυριακός νιώθει έντονα αδικημένος. Η πρώτη φορά ήταν στον αγώνα Φιλυριακός-Τρίκαλα 2011 στον πρώτο γύρο στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο όπου η Φλωρινιώτικη ομάδα είχε έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Η δεύτερη ήταν η κλοπή της νίκης στην Κατερίνη και από 0-3 ο αθλητικός εισαγγελέας το μετέτρεψε σε 3-0. Από δω και πέρα ο Φιλυριακός έχει να δώσει εκτός των προγραμματισμένων αναμετρήσεων και τους 2 εξ αναβολής αγώνες με την Πανσερραϊκή και τον Μαγνησιακό στην έδρα του. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα έχουμε τη τελική βαθμολογία που θα καθορίσει και τη σειρά των αγώνων στα πλέι-οφ που καθιερώθηκαν φέτος στο πρωτάθλημα.

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Λουλές Γιώργος): Χαρακοπούλου, Ζιώγα, Βαμπούλα, Παπαδημητρίου, Λάσκου (85΄ Τσιούλη), Χύμα (75΄ Ζάχου), Τζιώρα, Παπακώστα, Κουκ, Γιαννούλα, Λουλέ (82΄Τζαβαλιά)
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δημήτριος): Σιώμου, Βασιλείου, Κάτη, Τσαμπάζη Φ., Ζήκου (68΄ Παπασωτηρίου), Βράγκου Ευ., Πέικου (75΄ Χαραλαμπίδου), Λυπίτκα, Τσιλοφύτη, Μάινου (85΄Χαρίση).

Διαιτητικό τρίο: Κορέστης Αντ., Τσακνάκη Δ., Ντουρμά Σ. (Λάρισας)

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ:http://youtu.be/2UbOfta7CHY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.