Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σήμερα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αμμοχωρίου


Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις Ασφαλιστικό σύστημα της χώρας


Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας  σας προσκαλεί στην ημερίδα  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013  και ώρα 18:00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας, οδός Ηπείρου 26, με θέμα:

Σήμερα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας-Αμυνταίου


Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό-κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Βέλτση», 4ο χλμ Φλώρινας-Πισοδερίου το
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 21.00.
Ζωντανή μουσική.

Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στο Ξινό Νερό


Συνεχίζεται η προσπάθεια ενημέρωσης των γυναικών για τις δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας, από το Δήμο Αμυνταίου και το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη».

Ενημερωτική εκδήλωση σήμερα για τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ΕΣΠΑ



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΦ σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Προγραμμάτων ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων ΕΣΠΑ από εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19- 2ος όροφος).

Συνεδριάζει έκτακτα σήμερα Σάββατο το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας για το Νοσοκομείο Μποδοσάκειο και για το ΤΕΙ Μαιευτικής


Καλείστε να προσέλθετε στη έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  9 Φεβρουαρίου   2013 ημέρα  Σάββατο  και ώρα 6:00 μ.μ.

Προσυνέδριο Δυτικής Μακεδονίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Συλλυπητήρια των καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας στην οικογένεια του Σ. Νέτσιου



Οι Καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον αδόκητο θάνατο του μαθητή μας Νέτσιου Σωτήριου, ο οποίος τίμησε το Σχολείο με τις επιδόσεις, την ουσιαστική συμμετοχή του στη σχολική ζωή και, κυρίως, με το ακέραιο ήθος του.

Η υλικοτεχνική υποδομή της ΣΤΕΓ Φλώρινας


Αναγκαία διευκρίνιση
Σε πρόσφατη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Παιδείας με θέμα το Σχέδιο Αθηνά για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την προτεινόμενη μεταφορά των Τμημάτων Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, στη Φλώρινα, διαβάζουμε:

Κοπή βασιλόπιτας από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου


Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας  καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Άμεσα αποτελέσματα από τις παρεμβάσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο θέμα παροχής υπηρεσιών ΤΑΥΤΕΚΩ στην Περιφέρεια


ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

"ΒΕΙNG A VOLUNTEER"



Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ και της Δράσης 4.3, το Άργος Ορεστικό θα φιλοξενήσει τις δραστηριότητες του σεμιναρίου που φέρει τον τίτλο "BEING A VOLUNTEER" στις 9 με 15 Φεβρουαρίου 2013.

Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Φλώρινας Χ.Α. για το ύποπτο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»


Οι αυτοαναγορευμένοι μαθητευόμενοι μάγοι του Υπουργείου Παιδείας αναστατώνουν και πάλι σπουδαστές και τοπική κοινωνία της Φλώρινας.Φτάνει κύριοι, ντροπή σας, μη μας σώσετε πάλι.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πίνακες συνοπτικών πληροφοριακών στοιχείων του ψηφίσματος του ΕΣΔΕΠ και του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»‏

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. : Το σχέδιο «Αθηνά» και οι επιπτώσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στην Π.Ε. Φλώρινας

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. δήλωσε την κατηγορηματική του αντίθεση στην υποβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Δημόσιου Πανεπιστημίου σε μελλούμενα ιδιωτικά κολέγια - Α.Ε.Ι. και συμφέροντα με το ονομαζόμενο σχέδιο «Αθηνά». Το σύνολο των βουλευτών της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., συνολικά 46 βουλευτές, κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση αναλύοντας διεξοδικά τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ψήφισμα του ΕΣΔΕΠ και του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»‏


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Την Πέμπτη, 31/01/2013, παρουσιάσατε σε συνέντευξη τύπου το Σχέδιο «Αθηνά», για την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας, στο οποίο προβλέπεται η απορρόφηση του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη) και η κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με διαμοιρασμό των εναπομεινάντων τμημάτων του μεταξύ του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας



Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας συναντήθηκε την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο  του στο Δημαρχείο.

Κοπή βασιλόπιτας από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Φλώρινας



Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για το Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Φλώρινας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9 μ.μ.,

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:

Αναβάλλονται οι αγώνες χιονοδρομίας στη Βίγλα- Πισοδερίου


Κατόπιν ενημέρωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας από το αρμόδιο τμήμα πολιτικής προστασίας (ΑΤΑ Λάρισας), για έντονα καιρικά φαινόμενα το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Φεβρουαρίου, απεφασίσθη από τους υπεύθυνους των αγώνων (Τεχνικό Εκπρόσωπο, Πρόεδρο Αλπικών Αγωνισμάτων (Αντιπρόεδρο Ομοσπονδίας) και τον Πρόεδρο Οργανωτή Συλλόγου (ΣΟΧ Φλώρινας) η αναβολή των αγώνων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Ημερίδα για την ενέργεια από την Κ.Ο. ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ



Η Κ.Ο. ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ σας καλεί στην Ημερίδα, που διοργανώνει, την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2013, στις 10:30΄  π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, με θέμα :“Ηλεκτρική Ενέργεια για ποιόν;

Οι μεθοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας οδηγούν τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία της χώρας σε μαρασμό και στο οριστικό τους κλείσιμο



Ερώτηση με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέθεσαν Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., μεταξύ αυτών και ο  Θανάσης Γερμανίδης, σχετικά με τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία της χώρας που οι μεθοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας τα οδηγούν σε μαρασμό και στο οριστικό τους κλείσιμο.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας


Τις προηγούμενες ημέρες η Φλώρινα βρέθηκε στο αθλητικό επίκεντρο, χάρη στις επιδόσεις και τα κατορθώματα αθλητών και αθλητριών της σε διάφορα αγωνίσματα.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας οφείλω να συγχαρώ:

Συνάντηση του Δημάρχου Πρεσπών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών


Τα προβλήματα των παραγωγών σε σχέση με την ασφάλιση των εργατών, έθεσε επί τάπητος ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, καθώς και με τον Διευθυντή του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Παναγιώτη Δουφεξή, συνοδευόμενος από το βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη.

Κριτική Ανάγνωση Κειμένου



Την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε το 6ο μάθημα του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας.

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Πλειάδες».

Περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Δυτικής Μακεδονίας



Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. Δυτικής Μακεδονίας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές του Μέτρου 214 Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις



Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να συμμετέχουν στη δράση 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.

Δήλωση του Δημάρχου Πρεσπών για την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας


Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας, σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο «SHOGUN» σε αγώνα για τη στήριξη αθλητή



Είναι γνωστό πως στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας



Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Α.Σ.Ε.Α.Φ. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας και σύμφωνα με την καταμέτρηση της Εφορευτικής Επιτροπής, για το νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

Άδικη η ίδια πολιτική φορολόγησης των μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτων των πολύτεκνων οικογενειών, με τα υψηλού κυβισμού πολυτελή αυτοκίνητα


Την επανεξέταση του ύψους των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας επιβατικών αυτοκινήτων για τους πολύτεκνους ζητά με ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Στηρίζουμε την αυτοδυναμία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2003 περιλαμβάνοντας στην αρχική του δομή τα τέσσερα τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που ήταν εγκατεστημένα στη Φλώρινα (3) και στην Κοζάνη (1). Σήμερα έχει έξι τμήματα, 4 στη Φλώρινα και 2 στην  Κοζάνη.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Σας καλούμε σε συνεδρίαση την Τρίτη 12/2/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
1.                  Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Νεκρό σε τροχαίο αρκουδάκι ενός έτους


Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα για το 2013 (και το 17ο για την περίοδο 2009-13) με θύμα μία νεαρή θηλυκή αρκούδα ενός έτους, σημειώθηκε χθες περίπου στις 8.00 μμ, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (ΚΑ45), «Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή», στο ύψος του κόμβου της Κορομηλιάς στον κλάδο προς Κοζάνη.

Ερώτηση σχετικά με την πιστοποίηση δημοσίων ΚΤΕΟ της Δυτικής Μακεδονίας




ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Η πιστοποίηση των Δημοσίων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανατέθηκε σε τουρκική εταιρεία μη αναγνωρισμένη από την Ε.Ε»

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. με λύπη πληροφορήθηκε από τον τύπο το σχέδιο ΑΘΗΝΑ για την αναμόρφωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο προβλέπει την διάλυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Απάντηση του ΙΕΚ ΞΥΝΗ



ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αναθεώρηση των εκπτώσεων 20% και 30% στον υπολογισμό του συντελεστή για το τμήμα των ακινήτων άνω των 1000 τ.μ. ή 2000 τ.μ. κατά την επιβολή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.



Την αναθεώρηση των εκπτώσεων 20% και 30% στον υπολογισμό του συντελεστή για το τμήμα των ακινήτων άνω των 1000τ.μ.  και 2000τ.μ. κατά την επιβολή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ζητά με ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Ημερίδα με θέμα Αμπέλι Κρασί Τσίπουρο



Η Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων, διοργανώνει ημερίδα  με θέμα Αμπέλι Κρασί Τσίπουρο την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων υπό την αιγίδα του δήμου Ορεστίδος & της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση έργου στην Ελάτη


Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ΄΄Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Κεντρικής Πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Ελάτης΄΄ υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον ανάδοχο του έργου. Το κόστος κατασκευής του έργου είναι 63.684,34€ και χρηματοδοτείται απ τον Τοπικό Πόρο.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκινούν από την Παρασκευή οι αιτήσεις για το Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας



Ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου 2013.

Με 3.151.176 € ενισχύονται οι υποδομές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



Οι σχετικές συμβάσεις εγκρίθηκαν από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του έργου που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία εκπαιδευτικών εργαστηρίων στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Εθελοντική αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»



Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.
Συγκεκριμένα  τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:30 το μεσημέρι,

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής τιμολογίων για επιστροφή ΦΠΑ αγροτών



H Διεύθυνση Οικονομικών της ΕΑΣ Αμυνταίου ενημερώνει  τους  Αγρότες της περιοχής  ότι έχει ξεκινήσει  η διαδικασία υποβολής τιμολογίων για την επιστροφή ΦΠΑ αγροτών 2012.

Επιστολή ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον Υπουργό Υγείας



Θέμα: Διατήρηση της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο
Κύριε Υπουργέ
Με αφορμή την από 29/1/2013 κοινή επιστολή των Συλλόγων Καρκινοπαθών Εορδαίας και Κοζάνης σχετικά με την Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,

Κοπή βασιλόπιτας από το Μ.Π.Σ. «Φιλώτα»



Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, η οποία θα γίνει την Κυριακή 10/2/2013 και ώρα 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου με την παρουσία όλων των αθλητικών τμημάτων και των μελών του Συλλόγου μας.

Συναυλία με το Μουσικό Σύνολο της Ορχήστρας Αθηνών σε Έργα Ελλήνων και Ξένων Συνθετών



Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για ένα αυτοδύναμο, αυτοδιοίκητο και οικονομικά βιώσιμο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Υποστηρίζουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και υπογράφουμε για την  Διοικητική και Οργανωτική του Αυτοτέλεια, την Ενίσχυση του Αναπτυξιακού και του Πολιτισμικού του Ρόλου, ως Κύτταρο Ανάπτυξης, Δημιουργό Γνώσης και Φορέα Πολιτισμού σε μια Γεωγραφική Περιοχή με Ιδιαίτερη Αξία και Σημασία στα Βορειοδυτικά σύνορα της χώρας.

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Πλοήγηση στο Διαδίκτυο



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ημερίδα με θέμα «Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» από το Δήμο Φλώρινας.