Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Round 2 για τα κορίτσια του Αμύντα


Έναρξη δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και ο Αμύντας Αμυνταίου φιλοξενεί την Κυριακή (3/2 και ώρα 17:00) τον Α.Ο.Ιωαννίνων, που δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του, ωστόσο η δύσκολη νίκη (22-23) του πρώτου αγώνα δεν αφήνει ανυποψίαστες τις παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, που θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη.
Μάλιστα ο Αμύντας πέρα από το διεύρυνση του αήττητου σερί του (8/8), θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του, καθώς έχει να γνωρίσει την ήττα από τις 11/12/2010, στον αγώνα με την Καστοριά για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής κύλησε ομαλά, με τις αθλήτριες να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση του παιχνιδιού.
Η εξτρέμ του Αμύντα Τάνια Σκόδρα δήλωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και από πλευράς ψυχολογίας, τα Γιάννενα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που απαιτεί σοβαρότητα και προσοχή. Ο κόσμος για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι δίπλα μας και μείς οφείλουμε να του το ανταποδώσουμε, με την απόδοση μας στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.