Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία και επίδοση ψηφισμάτων από την ΕΛ.Μ.Ε. Φλώρινας



Την Παρασκευή 12-07-2013 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας όπου και επιδόθηκε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που καταργεί 52 ειδικότητες των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και θέτει σε διαθεσιμότητα χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς κι εργαζομένους γενικότερα. Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας αποδέχθηκε τα αιτήματα του συνδικάτου και δεσμεύτηκε για την προώθηση και τη στήριξή τους.

Ο Χάρης Κωστόπουλος στα Ιουλιανά 2013 στον Αετό



O Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 22:00 στη συναυλία που διοργανώνει με τον λαϊκό τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιουλιανά 2013!!!

2o Radossi Music Festival 2013 στο Ξινό Νερό



Μετά την περσινή επιτυχία... και φέτος ο Π.Ε.Σ Ξινού - Νερού σας προσκαλεί στις 11/12/13 Ιουλίου 2013 να πάρουμε όλοι μαζί τον δρόμο για ν' ανέβουμε ψηλά στο βουνό, σε μια τοποθεσία που πραγματικά η ομορφιά της φύσης θα σας ενθουσιάσει!!!

Ο Θανάσης Γερμανίδης για τους αγώνες των πληττομένων κατοίκων της περιοχής Αμυνταίου



Οι κάτοικοι της περιοχής Δήμου Αμυνταίου και ειδικότερα των Δημοτικών Διαμερισμάτων που βρίσκονται πλησίον των ενεργών αλλά και μελλοντικών λιγνιτικών ορυχείων, έχουν υποστεί τεράστιο περιβαλλοντικό και κοινωνικό κόστος από την δραστηριότητα της ΔΕΗ.

Το πρόγραμμα του 11ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου στην πόλη της Φλώρινας

Εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα του Λεχόβου


Η έκθεση του ανθρώπου σε επιβλαβής χημικές ουσίες και οι δυνατότητες μείωσης προς αποφυγή μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ασθενειών



Ο Πρόεδρος, της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σας καλεί να παραβρεθείτε στην ημερίδα με θέμα: ««Η έκθεση του ανθρώπου σε επιβλαβής χημικές ουσίες και οι δυνατότητες μείωσης προς αποφυγή μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ασθενειών» 

Ψήφισμα συμπαράστασης της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας προς τους δοκιμαζόμενους σχολικούς φύλακες



Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας συμπαρίσταται σε όλους τους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους και μεταξύ αυτών και στους σχολικούς φύλακες.

Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική ανταπόκριση και άμεση υποστήριξή σας στην προσπάθεια να παραμείνει το Π.Δ.Μ. αυτόνομο και δυνατό.

Τριήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στο Λέχοβο



Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Λόφο του Προφήτη Ηλία, οι παρεβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακή χορευτική και μουσική μπάντα χάλκινων πνευστών από την Γερμανία, η οποία φέρνει μαζί της Φολκλόρ ακούσματα και την κουλτούρα της Βαυαρίας, καθώς επίσης και χορευτικά συγκροτήματα απ όλη την Ελλάδα και βέβαια του Ενωτικού Συλλόγου.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. στηρίζει τα αιτήματα και τον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας



Η δικομματική κυβέρνηση λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αλγοριθμικών υπεραριθμιών, συνεχίζει τη σύγκρουση στο χώρο της παιδείας, πετώντας στο δρόμο 2.500 εκπαιδευτικούς και σχεδόν 20.000 μαθητές, λόγω της κατάργησης 52 ειδικοτήτων τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού στα Βαλτόνερα Φλώρινας, για παράνομη εργασία



Χθες (12-07-2013) τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στα Βαλτόνερα - Φλώρινας, δύο ημεδαπούς (58 και 33 χρονών) και έναν 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη εργασία.

Ψήφισμα της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας εναντίον του νομοσχεδίου της διαθεσιμότητας



Τις προσεχείς ημέρες η Κυβέρνηση καταθέτει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο-λαιμητόμο για χιλιάδες εργαζόμενους μεταξύ των οποίων και για χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Με το επίμαχο νομοσχέδιο καταργούνται 52 ειδικότητες εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καρατομώντας την Επαγγελματική-Τεχνική Εκπαίδευση, καταργώντας 3 ολόκληρους τομείς της και αφήνοντας έκθετους χιλιάδες μαθητές που φοιτούν σε αυτούς.

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Συνεχίζονται οι δράσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- Εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο



Μισογεμάτο και σε καμία περίπτωση μισοάδειο, θέλει αλλά και μπορεί να βλέπει στην παρούσα φάση το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το ποτήρι που δεν είναι άλλο από το θέμα που αφορά στους συναδέλφους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (οχταμηνίτες).

Η αυτοκτονία κρατουμένου στα Σέρβια Κοζάνης καταδεικνύει την Κυβερνητική αναλγησία στην Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Καμία δικαιολογία δεν υφίσταται για τις προφανείς Κυβερνητικές ευθύνες για την απώλεια μιας ακόμα ανθρώπινης ζωής. Από της 20 Αυγούστου του 2012 είχε κατατεθεί η υπ. Αρ. πρωτ. 823 ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή στο Εθνικό Κοινοβούλιο με θέμα «Χρόνια προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης».

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Έργα ύψους 10 εκ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δάκης



Σειρά έργων, συνολικού ύψους 10.013.671 ευρώ, που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου



Με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας  στις 13 και 14 Ιουλίου 2013, συναντήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου  2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Κάλεσμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου στο συλλαλητήριο της Κοζάνης


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου θα συμμετάσχει στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται από όλους του Συλλόγους Δημοτικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 12/7/2013 ώρα  19:00  στην Κοζάνη και στην κεντρική Πλατεία, με σύνθημα την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Παπαγιάννη για τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου



Ο Μορφωτικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος" Παπαγιάννης, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου, θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις στο γήπεδο του Παπαγιάννη, την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 12 Ιουλίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00  σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που λειτούργησε για πρώτη φορά στην πόλη της Φλώρινας, οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όσους και όσες συνέβαλλαν στην επιτυχή λειτουργία του.

Εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της Δροσοπηγής



Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της 4ης Απριλίου 1944, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, στην Μαρτυρική Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Τρεις σημαντικές συναντήσεις



Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης στην Αθήνα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το άθλημα του πιγκ-πογκ



Το πιγκ-πογκ εμφανίστηκε το 1880 στην Αγγλία. Στην Ελλάδα μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από το 1977 είναι Ολυμπιακό άθλημα. Το 1988 στη Σεούλ συμπεριλήφθηκε για 1η φορά στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Ο ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά τριών μηνιαίων αντιμισθιών του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Ολοκληρώθηκε το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας



Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, έχοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες κρίσης που διαμορφώθηκαν στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια, προχώρησε στην υλοποίηση μιας Δράσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πρόκειται για την δημιουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» που λειτούργησε για πρώτη φορά στην πόλη της Φλώρινας

Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα- Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2013



Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί στο 17ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα 2013 στις 21-27 Ιουλίου. Σας περιμένουμε όλους.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης δρόμων στην πόλη της Φλώρινας



Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στην πόλη της Φλώρινας και συγκεκριμένα στα σημεία διέλευσης των υπόγειων καλωδίων μέσης τάσης, τα οποία αποτελούν τη διασύνδεση του Αιολικού Πάρκου που βρίσκεται στη θέση Τούμπα-Ανθοβούνι, στο όρος Βαρνούς με το νέο υποσταθμό της ΔΕΗ στη Φλώρινα.

Συμβουλές αποτροπής κλοπών σε οικίες



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών, κατά τη διάρκεια των διακοπών της καλοκαιρινής περιόδου, συμβουλεύει τους πολίτες τα εξής :

Ο Ενοριακός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης – Το τέμπλο και η συντήρηση του



Σας προσκαλούμε την  Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ώρα 7 μ.μ. στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Τσώκα, Αρχαιολόγο της 16ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καστοριάς με θέμα: «Ο Ενοριακός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης – Το τέμπλο και η συντήρηση του»

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με Ουκρανούς τουριστικούς πράκτορες


Με τουριστικούς πράκτορες από την Ουκρανία, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Κάλεσμα της ΠΑΣΥ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ



Η αντιλαϊκή πολιτική  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με την πιστή εφαρμογή των επιταγών ΕΕ και ΔΝΤ, συνεχίζεται αμείλικτη και στον αγροτικό τομέα. Οι πανελλαδικά συντονισμένες αγωνιστικές κινητοποιήσεις της φτωχομεσαίας αγροτιάς, με τα μπλόκα της σε όλη τη χώρα τον περασμένο χειμώνα, ήταν μια ξεκάθαρη αγωνιστική αντίδραση ενάντια στις αντιαγροτικές αυτές επιλογές της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων - μονοκομματικών ή συγκυβερνήσεων.

Αύριο Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών



Το σχέδιο νόμου, που καταθέτει προς ψήφιση η Κυβέρνηση στη Βουλή, ναρκοθετεί τα θεμέλια του κοινωνικού οικοδομήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς θέτει σε διαθεσιμότητα 12500 εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα μεταξύ των οποίων 2500 εκπαιδευτικοί.

Σφαγεία τα ΚΕΠΑ για τα άτομα με αναπηρία



Τα άτομα με  αναπηρία της χώρας μας έχουν χαρακτηρίσει δικαίως τα ΚΕΠΑ ως σφαγεία που κατακρεουργούνται δικαιώματα ,  επιδόματα , συντάξεις αλλά και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Αύγουστος των Καλλιτεχνών»



Η Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» στο πλαίσιο των εικαστικών παρουσιάσεων «Αύγουστος των Καλλιτεχνών» συμμετέχοντας στις ετήσιες εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας καλεί τους Φλωρινιώτες Καλλιτέχνες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ομαδική έκθεση έργων μέχρι την 31 Ιουλίου 2013.

Υπογραφή συμβάσεων και εντάξεις έργων της Π.Ε. Φλώρινας από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



Στην υπογραφή συμβάσεων και στην ανακοίνωση ένταξης έργων της Π.Ε. Φλώρινας σε ευρωπαϊκά προγράμματα θα προχωρήσει την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στις 11.30 το πρωί, στο κτήριο της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία μελών της Διαχειριστικής Αρχής και των ενδιαφερόμενων φορέων.

Σε ενημέρωση των οχταμηνιτών προχώρα αύριο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ



Σε ενημέρωση των συναδέλφων που διέπονται από το καθεστώς των συμβάσεων ορισμένου χρόνου (οχτάμηνα), προχωρά το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έπειτα από το θέμα που ανέκυψε με την εφαρμογή της μετενέργειας και τις αλλαγές που επέρχονται στο εργασιακό-μισθοδοτικό καθεστώς τους.

Ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση κάθε εργαζόμενου



Η αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζετε τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε απόγνωση και ανασφάλεια. Καθημερινά οι αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας είναι απροσδόκητα καταστροφικές και στοχοποιούν το δικαίωμα σε κάθε πολίτη,να προγραμματίσει για το μέλλον των παιδιών και της οικογενείας του, αφού δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. 

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρεσπών στο Ρέσεν



Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρεσπών με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα παρακολούθησε χθες Τετάρτη 10/7/2013 τη θεατρική  παράσταση «Ο άνθρωπος που…», που έλαβε χώρα στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου στη γειτονική πόλη του Ρέσεν.

3ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα στη Σιταριά



Πλησιάζει ο καιρός για το 3ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που θα διεξαχθεί στη Σιταριά -Φλώρινα στις12-13-14 Ιουλίου. Ας θυμηθούμε στιγμές απο το 2ο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ομάδας Μπάσκετ του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»



Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της Ομάδας Ανδρών Καλαθοσφαίρισης Σπύρο Κέκελη και με τους περισσότερους από τους καλαθοσφαιριστές της, που συνέβαλαν στην άνοδο της Ομάδας μας στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης στην Φλώρινα



Πραγματοποιήθηκαν 205 έλεγχοι και συνελήφθησαν συνολικά 7 αλλοδαποί   
Στο πλαίσιο εξόρμησης των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι κυρίως αλλοδαπών ατόμων, κατά το διήμερο 09 και 10.07.2013 στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

Εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα οι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία



Συγκεκριμένα , η συγκεκριμένη διάταξη εάν δεν αποσυρθεί, ενδεχομένως να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο σε όσους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να καταψηφίσουν.

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς των ΣΑΡΙΣΩΝ 30/6/2013



Ανακοινώνεται από τις ΣΑΡΙΣΕΣ ότι οι τυχεροί νικητές της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Φλώρινας είναι ο Σαλαμπασίδης Ανέστης, κάτοικος Φλώρινας, που κατείχε το λαχνό 1873 και

Στις εκδηλώσεις «60 χρόνια Χοροθέατρο Δόρα Στράτου» συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου, στις εκδηλώσεις «60 χρόνια Χοροθέατρο Δόρα Στράτου», στην Αθήνα, στο Λόφο Φιλοπάππου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013.

Διοργάνωση Πρωταθλήματος Αθλητριών Beach Volley Juniors Regional στη Φλώρινα



Το Αθλητικό Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), διοργανώνει το Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors Regional, αθλητριών, για τις κατηγορίες Κ19 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1995) και Κ16 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1998), που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιουλίου 2013, στους κατάλληλους για το σκοπό αυτό, χώρους του Hotel Πλειάδες, στη Φλώρινα.

Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός στη Φλώρινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκαν 32,5 γραμμάρια ηρωίνης
Χθες (10-07-2013) τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας   Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα 54χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης



κ. Υπουργέ
Οι τελευταίες αιφνιδιαστικές εξαγγελίες της Κυβέρνησης για κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και τη θέση των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων σε καθεστώς διαθεσιμότητας αποτελούν πλέον τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης και της αγωνίας για το μέλλον του θεσμού της αυτοδιοίκησης στη χώρα μας.

Ο Γ. Τραϊανού επίτιμος χορωδός της χορωδίας των Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης



Το ΔΣ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης εκφράζει, ομόφωνα την ευγνωμοσύνη του προς τον διακεκριμένο Φλωρινιώτη Οδοντίατρο της Διασποράς κ. Γεώργιο Τραϊανού που δραστηριοποιείται στην Ελβετία για την ευγενική χειρονομία του να αναλάβει , εξ ολοκλήρου, τα έξοδα λειτουργίας της Χορωδίας του Συλλόγου.