Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Ο Ιωακείμ Ιωσηφίδης στηρίζει τον ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥΣτα πλαίσια των διερευνητικών επαφών που έχει η Επιτροπή χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου και μέλη της διοίκησης, με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην προσπάθεια  ανεύρεσης πόρων εν όψει της επερχόμενης απαιτητικής και πολυδάπανης αγωνιστικής σεζόν, που προκύπτει από την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη, ο οποίος με την σειρά του αφού υποδέχτηκε με θέρμη τους εκπροσώπους και τους εθελοντές του συλλόγου,
τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου οι επιτυχίες του συλλόγου να έχουν ανάλογη συνέχεια και τη νέα χρονιά, χαρακτήρισε τον Αμύντα Αμυνταίου άξιο εκπρόσωπο της πόλης στα αθλητικά δρώμενα και εξήρε το έργο που γίνεται στις τάξεις της ομάδας.
Οι άνθρωποι του συλλόγου από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον Κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει για το καλό  του σωματείου και υποσχέθηκαν οτι ο Αμύντας θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών του ιδίου και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.