Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης κοντά στον ΑΜΥΝΤΑ



Συνέχεια των διαπροσωπικών επαφών με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την Επιτροπή Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, η οποία συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Περικλή Χατζή επισκέφθηκε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Κων/νο Θεοδωρίδη,
ο οποίος αφού ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα  ζητήματα που απασχολούν τα τμήματα χάντμπολ του συλλόγου και κυρίως για τις επαυξημένες  οικονομικές ανάγκες της ερχόμενης χρονιάς, κατά την οποία η γυναικεία ομάδα θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, κατέστησε αυτονόητη την αρωγή του στις προσπάθειες του Αμύντα για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς όπως  τόνισε μια τέτοια εξέλιξη θα έχει θετικό αντίκτυπο στην προφίλ της πόλης, σε πανελλαδική κλίμακα.
Οι εκπρόσωποι του συλλόγου, ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για την φιλοξενία και τον χρόνο που τους διέθεσε, μένοντας ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης.
Φωτογραφία: απο τα δεξια πρός τα αριστερά, Περικλής Χατζής, Κων/νος Θεοδωρίδης, Νίκος Γιώσκος, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Θεοχαρίδης, Βαγγέλης Ζαφειρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.