Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με Ουκρανούς τουριστικούς πράκτορες


Με τουριστικούς πράκτορες από την Ουκρανία, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Οι ουκρανοί πράκτορες πραγματοποίησαν ταξίδι γνωριμίας στην περιοχή μας, μετά από συνεργασία  του Ε.Ο.Τ. Π.Υ.Τ. Δυτικής Μακεδονίας, του ΕΟΤ Ρωσίας και του τουριστικού γραφείο KASKAMANIDIS TOURS. Μαζί τους επίσης ήταν η Αντιδήμαρχος της Οδησσού για θέματα τουρισμού, ο επικεφαλής πολιτισμού και τουρισμού του Δημ. Συμβουλίου της Οδησσού, δημοσιογράφος από έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Ουκρανίας με έδρα το Κίεβο
Κατά την επίσκεψή τους στην πόλη της Φλώρινας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοξενία των κατοίκων της, να επισκεφθούν μνημεία, να δοκιμάσουν τις υπέροχες γεύσεις της περιοχής και να απολαύουν το φυσικό περιβάλλον της.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, με τον οποίο υπήρξε συνομιλία για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης τόσο στο Δήμο Φλώρινας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην περιοχή, αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον τοπικών φορέων με αντίστοιχους φορείς της Ουκρανίας, προκειμένου να υπάρξει μια γέφυρα που να ενώνει τις δύο περιοχές, τόσο σε επίπεδο τουρισμού, όσο και σε επίπεδο εξαγωγής προϊόντων από τη φλωρινιώτικη γη, τα οποία είναι πραγματικά γευστικά, υγιεινά και εξαιρετικής ποιότητας.
Ανέφερε επίσης, ότι ως Νομάρχης είχε κάνει πολλές φορές παρόμοιες ενέργειες προώθησης της περιοχής και των προϊόντων της στο εξωτερικό, από τις οποίες προέκυψαν πολλές συνεργασίες εξαγωγής προϊόντων από τη Φλώρινα.

Φλώρινα,11-07-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.