Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης δρόμων στην πόλη της Φλώρινας



Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στην πόλη της Φλώρινας και συγκεκριμένα στα σημεία διέλευσης των υπόγειων καλωδίων μέσης τάσης, τα οποία αποτελούν τη διασύνδεση του Αιολικού Πάρκου που βρίσκεται στη θέση Τούμπα-Ανθοβούνι, στο όρος Βαρνούς με το νέο υποσταθμό της ΔΕΗ στη Φλώρινα.
Η εταιρεία, προκειμένου να τροφοδοτήσει με ηλεκτρικό ρεύμα τη λειτουργία των ανεμογεννητριών στην περιοχή του Βαρνούντα, δημιούργησε υπόγειο δίκτυο συνολικού μήκους 25.200m, από τα οποία τα 2.350m περίπου, βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Φλώρινας.
Κατά τη διαδικασία αποκατάστασης της οδού και κάλυψης του υπόγειου δικτύου, ασφαλτοστρώθηκαν τα τμήματα διέλευσης, τα οποία όμως, λόγω κακοτεχνιών, υπέστησαν σημαντικές καθιζήσεις
Ο Δήμος Φλώρινας, με εξώδικη κλήση του ζήτησε από την εταιρεία να προβεί άμεσα στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, καθώς πολλά σημεία ήταν πραγματικά επικίνδυνα για τη διέλευση των οδηγών και των πεζών.
Οι εργασίες ξεκίνησαν άμεσα και θα γίνουν στις οδούς Δημάρχου Αν. Κωτσόπουλου, Ελένης Δημητρίου, Σκάρμπορο και Λεωφόρο Καραμανλή, ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις θα γίνουν και στο υπόλοιπο δίκτυο το οποίο είναι στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Η επιδιόρθωση των οδών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. 
Δείτε το βίντεο:

Φλώρινα, 11-07-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.