Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία ξεκίνησαν τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου ΦλώριναςΞεκίνησαν με επιτυχία τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013. Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας όπου εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα από το Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας και τη Μ.Κ.Ο. «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ» και παρουσιάστηκαν χοροί από όλη την Ελλάδα και τον Πόντο.

Πολιτιστικά Δρώμενα Δήμου Φλώρινας- Συναυλία σήμερα με τους ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣΜετά από τις επιτυχημένες συναυλίες των δύο προηγούμενων ετών που έλαβαν χώρα στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας τον Αύγουστο του 2011 και 2012, η «παρέα» των Φλωρινιωτών «Περαστικών», θα «κλείσει» φέτος αυτή την τριλογία των μουσικών αφιερωμάτων στο ελληνικό τραγούδι, με τη μουσική παράσταση «Σε σύγχρονα μονοπάτια» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 (ώρα 21:00), στο προαύλιο των Δημοτικών σχολείων.

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για τις εξελίξεις στο στρατόπεδο ΠαπαπέτρουΣας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 19 Αυγούστου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 σε Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με αποκλειστικό θέμα της ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας-Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Η. Ν. ΦλώριναςΠολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Η. Ν. Φλώρινας- Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ος Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, Ώρα: 22:00

Εκδήλωση για την πανσέληνο στην Ελληνιστική πόλη της Φλώρινας


Συνεδρίασε την προηγούμενη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο ΦλώριναςΥπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με εικοσιπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Η πανσέληνος στο αρχαιολογικό χώρο ΠετρώνΟ Δήμος Αμυνταίου και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Πετριέων Γη», σας προσκαλούν, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2013», στον Αρχαιολογικό χώρο των Πετρών, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 20:30, για να απολαύσετε την μοναδική Αυγουστιάτικη πανσέληνο,

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Λύκειο Ελληνίδων ΦλώριναςΤο παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων ιδρύθηκε στη Φλώρινα το 1992 και πέρυσι το χειμώνα γιόρτασε τα 60 του χρόνια.