Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Συναυλία με έργα για φωνή και κιθάρα


Ψυχική και σωματική υγεία μέσα από την άθληση για παιδιά και ενήλικες


Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στο Δήμο Πρεσπών



Στο πλαίσιο της  ενέργειας της COSMOTE «Ο κόσμος μας, εσύ»  - «Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές», η Ομάδα Αιγαίου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις με στόχο την ανακούφιση, στήριξη και ενίσχυση ενός σημαντικού και ζωτικού χώρου της πατρίδας μας που αποτελούν οι ακριτικές περιοχές και συγκεκριμένα η περιοχή των Πρεσπών, για την πραγματοποίηση εξετάσεων σε ολόκληρο τον πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων ενηλίκων και παιδιών.

Πρόσκληση σε εκτάκτως απόγευμα ποίησης



Το πρώτο χιόνι δεν μπορεί πια να είναι η ημέρα της ετήσιας συνάντησης μας, γιατί για πολλούς συμπολίτες σημαίνει αρκετές δυσκολίες. Η παγκόσμια ημέρα της ποίησης μας ξέφυγε, αλλά στις 6 Απριλίου Σάββατο, στην «Οδό ονείρων», μπορούμε οι πιο πολλοί να συναντηθούμε, να ανανεώσουμε την παρέα μας και να διαβάσουμε ποιήματα-δικά μας ή άλλων.

Οικονομική κρίση: συν- ήθεια απώλεια



Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΤΑ σας προσκαλεί στην διάλεξη - συζήτηση με θέμα: ΄΄ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΣΥΝ - ΗΘΕΙΑ  ΑΠΩΛΕΙΑ ΄΄ . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 6:00 Μ.Μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με την τελευταία πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, παραμένει ως αυτόνομο Ίδρυμα. Και δικαιώνονται – αν η τελική κατάληξη είναι η διατήρησή του ως αυτόνομο Ίδρυμα – οι αγώνες της ακαδημαϊκής κοινότητας, του συνόλου της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας και των θεσμικών της εκφάνσεων, καθώς και των Μ.Μ.Ε.

Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή φορέων και πολιτών στην αντίδραση για τη μεταφορά του ΙΚΑ Αμυνταίου



Μετά τη δικαίωση της διεκδίκησης για την παραμονή του ΙΚΑ Αμυνταίου στην πόλη μας, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτόν τον αγώνα και να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ζούμε σε μία εποχή διεκδίκησης και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Συνεδρίασε την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Τραϊανού Ρασάικου, και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τετάρτη 03 Απριλίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη και έξι εκτός αυτής.

Αίσιο τέλος είχε η κινητοποίηση για την παραμονή του ΙΚΑ Αμυνταίου


Μετά τη δυναμική κινητοποίηση των φορέων και των πολιτών του Δήμου Αμυνταίου, αλλά και την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της περιοχής να προχωρήσουν σε κατάληψη της εισόδου του Δημαρχείου προκειμένου να εμποδιστεί η προσπάθεια μετακόμισης των γραφείων του ΙΚΑ Αμυνταίου, ακολούθησαν συσκέψεις και επικοινωνίες με τη Διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή



Συνελήφθησαν την Πέμπτη (04-04-2013) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο ημεδαποί 56 και 19 χρονών, για κλοπή.

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει,

Δυναμική κινητοποίηση για την παραμονή του ΙΚΑ Αμυνταίου



Την Παρασκευή 5 Απριλίου, οι φορείς και οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου προχώρησαν σε δυναμική κινητοποίηση, προκειμένου να μην καταργηθεί το Υποκατάστημα ΙΚΑ Αμυνταίου.

΄΄Πράσινο΄΄ χωριό η Ελάτη



Στο πρόγραμμα ΄΄Πράσινες Αγροτικές και Νησιώτικες Κοινότητες΄΄ η Τ.Κ. Ελάτης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Στην ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την Τ.Κ. Ελάτης και γενικότερα για τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού - σχετικά με την ένταξη της Ελάτης στο πρόγραμμα ΄΄Πράσινες Αγροτικές και Νησιώτικες Κοινότητες΄΄ - αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής ΜΑεκδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  9/4/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Δώρο Πάσχα 2013



Ποιοι δικαιούνται Δώρο Πάσχα 2013
Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα 2013.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κάλεσμα για αντίσταση στη μεταφορά του ΙΚΑ Αμυνταίου



Σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η μεταφορά του εξοπλισμού του ΙΚΑ, που θα είναι η τελική πράξη της πλήρους κατάργησης του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Αμυνταίου. Μετά τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τη ΔΟΥ έρχεται η σειρά του ΙΚΑ, που είναι η τελευταία δημόσια υπηρεσία στο Αμύνταιο!

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο κ. Αναστασιάδης



Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, σχετικά με όσα αναφέρει σε επιστολή του ο κ. Αναστασιάδης Παναγιώτης για  δήθεν ¨μακεδονική γλώσσα¨, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνεχίζει να προκαλεί ο κοινοτάρχης της Μελίτης Φλώρινας



Συνεχίζει να προκαλεί ο κοινοτάρχης της Μελίτης Φλώρινας, ζητά να αναγνωριστεί «Μακεδονική» γλώσσα και μειονότητα, να διδάσκεται στα σχολεία της περιοχής και να αναγράφονται στα «Μακεδονικά» οι επιγραφές των Δημόσιων κτιρίων και οι τοπογραφικές πινακίδες.

Θέλουμε να διδασκόμαστε τη μητρική μας μακεδονική γλώσσα



Αγαπητέ κ. Δήμαρχε / Περιφερειάρχη / Υπουργέ
Όπως γνωρίζετε, διανύουμε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την Ελλάδα. Αφενός η οικονομική κρίση και αφετέρου τα διαρκώς διογκούμενα κοινωνικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει πολλές επιπρόσθετες δυσκολίες στην καθημερινότητα όλων μας.

Η αλλαγή φάσης της Ελληνικής ΑΟΖ


Ουρανόπετρα, Η Δωδέκατη Γενιά


Τοποθέτηση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία



Από την πρώτη στιγμή η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε τη θέση για ενιαίο πόλο εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία, με σύμπραξη Πανεπιστημίου – ΤΕΙ και ερευνητικών κέντρων.

Επιστολή του ΕΒΕ για τις ρυθμίσεις του ΟΑΕΕ


ΠΡΟΣ:
1. Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννη Βρούτση
2. Διοικητή & Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΕΕ κα. Κωτίδου Γεωργία
Κύριε Υπουργέ,

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. για το πρόβλημα των «ελληνοποιήσεων» των φασολιών Π.Γ.Ε. που πλήττει τον κλάδο των φασολοπαραγωγών της Δυτικής Μακεδονίας



Στην παραμεθόριο περιοχή Καστοριάς – Πρεσπών καλλιεργούνται περί τα 21.000 στρέμματα με φασόλια γίγαντες – ελέφαντες – πλακέ τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.)

Θέλουμε ένα ισχυρό και αυτοδύναμο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με προοπτικές ανάπτυξης



Η τελευταία πρόταση για Συν-ομόσπονδο ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας είναι μια πρόταση πρόχειρη, κακογραμμένη και γεμάτη «λάθη» για ένα τέτοιο σοβαρό και πρωτόγνωρο εγχείρημα.

Προνοιακά επιδόματα ανεξαρτήτως ποσοστού αναπηρίας



Με εγκυκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Προνοιας γνωριζει ότι για τα προνοιακά επιδόματα ΑμεΑ αρκεί η πιστοποίηση της πάθησης ή της αναπηρίας από τα ΚΕΠΑ και δεν απαιτείται η αναγραφή του ποσοστού αναπηρίας για την χορήγηση τους.

Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών για τα μέλη της ΕΟΔ Φλώρινας



Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών θα παρακολουθήσουν τα μέλη της ΕΟΔ Φλώρινας το Σάββατο 6 και τη Κυριακή 7 Απριλίου στο Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ.

Επιστολή του ΕΒΕ για τα πνευματικά δικαιώματα και την υποχρεωτικότητα της ετήσιας συνδρομής των επιχειρήσεων



ΠΡΟΣ:
1. Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κωστή Χατζιδάκη
2. Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη

Κύριε/Κυρία Υπουργέ,

Δράσεις και χρηματοδοτήσεις του Ειδικού Φορέα Δασών



Τα έγγραφα που τεκμηριώνουν το ύψος των εσόδων του Ειδικού Φορέα Δασών(Ε.Φ.Δ.), καθώς κι εκείνα που καταγράφουν τις δράσεις με τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις και αφορούν δασικούς σκοπούς από το 2003 κι έπειτα, ζητά να κατατεθούν στη Βουλή και να του κοινοποιηθούν ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα εργαστηρίων για το σεμινάριο «ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ



Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω Εργαστήρια:

Η αγροτική ανάπτυξη στο Βαρικό Φλώρινας



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η αγροτική ανάπτυξη στο Βαρικό». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κάτοικοι του χωριού και των γύρω περιοχών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χ. Ναούμ, Ν. Σαμαράς. Β. Κούτσιανος, Β. Σημανδράκος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το 4ο ΓΕΛ Λαμίας στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις  28 & 29 Μαρτίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Πάντο Βασίλειο, Σακελλάρη Αλέξανδρο & Κύρκο Γεώργιο με την Α΄ τάξη του 4ου ΓΕ.Λ.  Λαμίας.

Συγχαρητήριο του Επιμελητηρίου στον Ν. Δημητρόπουλο και στον Θ. Ταλλίδη



Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου συγχαίρει  τα μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Δημητρόπουλο Νικόλαο –Α’ Αντιπρόεδρο για την εκλογή του στη θέση του αντιπροσώπου  στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας και τον κ. Ταλλίδη Θωμά-Γεν. Γραμματέα για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας.

Επιστροφή ΦΠΑ αγροτών



Η απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για την επιστροφή ΦΠΑ αγροτών τα κάτωθι:
Καθορίζουμε τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία για την επιστροφή του ΦΠΑ που επιβαρύνει τις αποκτήσεις αγαθών και λήψεις υπηρεσιών (εισροές), στους αγρότες που έχουν υπαχθεί στο ειδικό κατ’ αποκοπή καθεστώς που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41 του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν. 2859/2000), ως εξής:

Δελτίο Τύπου Desur



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του έργου DESUR, θα εξετάσει και θα προωθήσει την Εταιρική Υπευθυνότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και θα αναδείξει τις Καλές Πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη από Επιχειρήσεις της περιοχής.

Ευγενική χορηγία από το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών



Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών και με την ευγενική χορηγία που προσφέρει το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Συγχαρητήριο του Γυμνασίου Μελίτης σε μαθητές του



Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Δ/ντρια του Γυμνασίου Μελίτης συγχαίρουν τους μαθητές του Γυμνασίου μας που συμμετείχαν στους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου και κατέκτησαν μετάλλια:

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις της Πρέσπας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ιδρύουν το Prespa Net



Ένα Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων για την Πρέσπα, το Prespa Net, ιδρύθηκε με σκοπό να προάγει τις φυσικές αξίες της Πρέσπας προς όφελος της φύσης και του ανθρώπου μέσω της εφαρμογής κοινών διασυνοριακών δράσεων.

Συγχαρητήριο του Επιμελητηρίου Φλώρινας στο Χ. Δεληγιώργη για την εκλογή του στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Φ.



Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει τον κ. Δεληγιώργη Χρήστο για την εκλογή του στη θέση του Γεν. Γραμματέα του Εργατοϋπαλλικού Κέντρου Ν. Φλώρινας.

Οι προτάσεις του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στο πρόγραμμα LEADER



Συνολικά εννέα προτάσεις υπέβαλλε ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013 «Εφαρµογή της προσέγγισης LEADER»,

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 80 ανέργους



Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑ» υλοποιεί το επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Φλώρινα για ανέργους «Προώθηση της κοινωνικής συνοχής μέσα από την ενίσχυση της οικοτουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης ΣυνΕνΟ» στο Θεματικό Άξονα Προτεραιότητας 4:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 03 Απριλίου 2013

Θέλει αρετή και τόλμη… το διαζύγιο από τη μιζέρια!



Αργήσαμε αλλά δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ! Το κίνημα «Ενεργοί Πολίτες Δήμου Αμυνταίου» παίρνει σάρκα και οστά…
Αν και είναι αργά, καλούμε όλους σας στην πρώτη μας συνάντηση, σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου, στην είσοδο του Δημαρχείου Αμυνταίου, απο τις 9 το πρωϊ, να γνωριστούμε, να τα πούμε και να καθορίσουμε την πρώτη μας επίσημη συνάντηση…   

Προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων ΤΕΕΤ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Στάσεις εργασίας σιδηροδρομικών 3-4-5 Απριλίου 2013 από ώρα 16:00 έως 24:00- Ματαίωση δρομολογίων



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των 8ωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν τα σωματεία των εργαζομένων, από την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου,  στις ώρες 16:00 έως 24:00 (μεσάνυχτα),  θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών.

Το άγχος, αυτό ο άγνωστος φίλος



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 03/04/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:

Ακάλυπτος- Συνεχίζεται και σήμερα η προβολή του έργου



Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει». Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού


Η Κομματική Οργάνωση Φλώρινας του ΚΚΕ, ενόψει του 19ου Συνεδρίου του κόμματος, διοργανώνει, την Τετάρτη 3 Απρίλη 2013, στις 7:00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο, ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού».

Τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Χ. Ναούμ για το πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονίας και στη Φλώρινα



Κύριε Πρόεδρε
Κυρίες,-οι συνάδελφοι
Πριν ενάμισι  μήνα περίπου γνωστοποιήθηκε προς διαβούλευση το σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας με τις προτάσεις του, όπως την κατάργηση Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ( τμήματος Βαλκανικών σπουδών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας)  - μείωση τμημάτων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. για την κατάργηση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αμυνταίου



Κύριε Διοικητά
Με την επιστολή μας με αριθ. πρωτ. 10/11.01.2012 σας είχαμε ενημερώσει για τους λόγους της παραμονής του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αμυνταίου, της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.