Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ήττα για τις Γυναίκες του Φιλώτα



Ήττα για την γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. από τον Α.Ο. Καστοριάς με σκορ 33-24 στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Καστοριάς την Κυριακή 31/3.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας που επιβεβαίωσε την καλή πορεία της Καστοριάς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα και ενδιαφέρουσες μονομαχίες.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλά δουλεμένη Καστοριά να βρίσκει τα πατήματα της σε άμυνα και επίθεση και να δίνει άμεσα λύσεις στην 5+1 άμυνα που παράταξε ο Φιλώτας, με στόχο να απομονώσει την καλύτερη παίκτρια των αντιπάλων (Ζυγούρα Αγνή). Η γηπεδούχοι πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ με διαφορά 2 γκολ, απέναντι στην ανοργάνωτη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η διαφορά όμως γρήγορα μεγάλωσε στο 3ο δεκάλεπτο, χάρη σε πολύ γρήγορους και εύστοχους αιφνιδιασμούς της Καστοριάς που προήλθαν από τα συνεχή λάθη στην επίθεση των παικτριών του Φιλώτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Φιλωτιανές μπήκαν στο γήπεδο εμφανώς προβληματισμένες για την απόδοση τους στο πρώτο ημίχρονο αλλά αποφασισμένες να παίξουν καλύτερα και πιο συγκροτημένα. Ως ένα βαθμό το κατάφεραν μειώνοντας την διαφορά των 10 γκολ και με αιχμή του δόρατος το γνωστό δίδυμο Κατωτοικίδου – Γκάτσιου προσπάθησαν να περισώσουν ότι μπορούσαν. Στην άμυνα ο Φιλώτας επέμενε στην 5+1 με στόχο την Ζυγούρα και άρχισε να βρίσκει λύσεις, με την Παραστατίδου στο τέρμα να κόβει αποτελεσματικά τις επιθετικές ενέργειες των Καστοριανών. Η καίρια όμως δίλεπτη στην Γκάτσιου στο 45’ και ο ελαφρύς τραυματισμός της Κατωτοικίδου 2 λεπτά αργότερα επέτρεψαν στην Καστοριά να ξαναξεφύγει και με μεγάλη άνεση να επιβληθεί του Φιλώτα παρ’ όλες τις προσπάθειες της Παραστατίδου να υπερασπιστεί το τέρμα της. Έτσι το έμπειρο και δίκαιο δίδυμο των Αγγελίδη – Κατσάνου από την Πτολεμαΐδα σφύριξε την λήξη με σκορ 33-24.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κατωτοικίδου Α. (10), Φυλάκη Φ. (5), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (3), Τσουτσουλάκη Σ. (2), Παραστατίδου Σ. (ΤΦ), Χαριτοπούλου Ο. (4), Στρατάκη Ε., Κλάζογλου Ε..
Πέναλτι: 2/3   Δίλεπτες: 2
Α.Ο Καστοριάς: (Σαλαγιάννης Ν. – Τάρρες Ηλ.) Τολιοπούλου Χ., Κυβεντίδου Κ., Ζυγούρα Α. (1), Ζυγούρα Ι. (10), Τζιφονωτα Ε. (3), Λάζου Θ., Παρασκευαίδου Α. (2), Παπαβασιλείου Α. (7), Παπαρίζου Χ. (2), Δέλλα Ν., Γκάτσιου Β. (8), Πόπη Ε., Σαββοπούλου Ε.
Πέναλτι: 4/5   Δίλεπτες: 2
Δεκάλεπτα: 5-4, 11-9, 19-11 & 24-17, 28-20, 33-24.

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί την πολύ καλή νεανική ομάδα της Καστοριάς, αλλά και τις αθλήτριές του, οι οποίες παρ’ όλες τις αντιξοότητες (σοβαροί τραυματισμοί, εργασία, σπουδές), δίνουν κάθε βδομάδα τον καλύτερό τους εαυτό.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως την εξαιρετική φυσιοθεραπεύτρια και φίλη κα Νατάσσα Κεφαλοπούλου (Μακεδονομάχων 69, Πτολεμαΐδα), η οποία με τις άοκνες προσπάθειές της κατάφερε να περιθάλψει, να θεραπεύσει και να επαναφέρει νωρίτερα από το αναμενόμενο βασικές αθλήτριες μας (Κλάζογλου, Βογιατζή, Ταϊρίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.